Buffalo – NY Rangers 1:2 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:4 (kon.) | New Jersey – Nashville 2:3 (kon.)
Arizona – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – Detroit 7:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – Philadelphia 3:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:0 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 11.12.2021, 19:05 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:17 Brady TKACHUK - 4:0
     
    56:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Ke kotouči se ve vlastním pásmu dostal BRADY TKACHUK, který si trochu povyjel a přes polovinu hřiště to zkusil. Domácí kapitán trefil prázdnou branku a připsal si svůj třetí gól v zápase – 4:0. Asistence: Drake Batherson.
    25:31 Brady TKACHUK - 3:0
     
    25:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí tým dokázal využít další přesilovku. Puk se zpoza branky dostal na modrou čáru, kde byl připravne Thomas Chabot. Jeho dělovku ještě před hostující brankou dokázal tečovat BRADY TKACHUK, který si připsal svůj druhý gól v utkání – 3:0. Asistence: Thomas Chabot a Drake Batherson.
    23:32 Brady TKACHUK - 2:0
     
    23:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrovský závar před hostující brankou vyřešil až pohotovou dorážkou BRADY TKACHUK, který využil přesilovou hru domácího týmu. Hostující brankář reklamuje nedovolené bránění na jeho osobu, ale rozhodčí nechává branku platnou, a proto Ottawa odskakuje do dvoubrankového vedení – 2:0. Asistence: Tim Stützle.
    12:40 Josh NORRIS - 1:0
     
    12:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující obrana propadla ve svém pásmu a Ottawa překvapivě míří do vedení. Hostující Hedman si povyjel proti Bathersonovi, kterého se snažil zablokovat. Bohužel hostující obránce zapoměl na JOSHE NORRISE, který si na přihrávku počkal a poté z první nechytatelně překonal hostujícího brankáře – 1:0. Asistence: Drake Batherson a Thomas Chabot.

    Radim Polák

    Branky a nahrávky: 13. Norris (Batherson, Chabot), 24. B. Tkachuk (Stützle), 26. B. Tkachuk (Chabot, Batherson), 57. B. Tkachuk (Batherson)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Holden, Mete, Heatherington – Batherson, Norris, B. Tkachuk (C) – C. Brown, Stützle, Formenton – Ennis, Tierney, Sanford – Watson, Gambrell, N. Paul (A).
    Trenér: D. J. Smith

    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), C. Foote, Sergačjov – M. Joseph, Stamkos (C), Palát – Perry, Cirelli, Killorn – Raddysh, Colton, Katchouk – Bellemare, Riley Nash, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: South, Luxmore – Tobias, Deschamps

    Diváci: 13 076
    thejrc.org