Vel. Meziříčí – Kopřivnice 1:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 3:1 (kon.) | Hronov – Mostečtí Lvi 2:4 (kon.)
Letňany – Dvůr Králové n. L. 1:2 (1:2 po s.n.) | Písek – Cheb 5:7 (kon.) | Příbram – Klatovy 12:6 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 6:7 (kon.) | Kometa Brno B – Opava 2:6 (kon.) | Děčín – Nová Paka 2:5 (kon.)
Jablonec n/N – Bílina 10:0 (kon.) | Řisuty – Havlíčkův Brod 0:8 (kon.) | Tábor – Kobra 3:1 (kon.)
konec
HC Děčín
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
BK Nová Paka
Sobota 11.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Nová Paka vstřelila branku!
    Dvě vteřiny před koncem si to ale NIKOLAJ PARŠAKOV vynahradil a nyní prázdnou branku trefuje a uzavírá stav dnešního duelu – 2:5. Asistence: Tomáš Nezbeda a Alexandr Suvorov.
     
    59:45
    Tři hosté jeli na prázdnou děčínskou branku, u ní byl úplně volný Nikolaj Paršakov, s údivem všech ale tuto netrefil a puk končí jen vedle tyče. Rozhodně to však hostujícího hráče mrzet nemusí. Hosté už o svůj náskok nepřijdou.
     
    59:01
    Nová Paka vstřelila branku!
    Jenže domácí neudrželi útočnou třetinu, přišli o puk a ten zachytil ALEXANDR SUVOROV. Ten pak z vlastního obraného pásma nasměroval kotouč do zcela prázdné děčínské klece. Je rozhodnuto – 2:4. Bez asistence.
     
    58:54
    Je to tak, děčínská branka zeje prázdnotou.
     
    58:54
    Děčínská lavička si bere oddechový čas. Po něm se dá očekávat, že uvidíme šest děčínských hráčů a prázdnou medvědí klec.
     
    55:35
    Milan Kostourek se dostal do akce a už se blížil brance hostů, byl ale hákován Hnikem a Děčín si zahraje dvojnásobnou početní výhodu.
     
    55:35
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (František Hnik – 2 min., hákování).
     
    55:02
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Nikolaj Paršakov – 2 min., podrážení).
     
    54:52
    A teď je třeba děčínského brankáře vyzdvihnout. František Hnik se zjevil těsně před ním a po jeho svižném zakončení ukázal Lukáš Lavinger pohotový efektní semafor!
     
    53:55
    Lukáš Zika napřáhl ke střele a ta končí jen těsně vedle tyče Vackovy klece!
     
    48:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    A už to zase neplatí, Medvědi jsou zpět na kontaktní brance. Hezky to zase sehrála chomutovská lajna. Po Chrpově přihrávce se trefil MILAN KOSTOUREK a Děčínu se zase o něco lépe dýchá – 2:3. Asistence: Jakub Chrpa a Michal Žižka.
     
    44:10
    Nová Paka vstřelila branku!
    Tak tohle byla ze strany hostů opravdu parádně sehraná přesilovková akce. Nikolaj Paršakov vyšachoval obranu Děčína a poslal puk na levou stranu, kde se z napřáhu trefil ALEXANDR SUVOROV, jenž trefil naprosto odkrytou domácí klec, protože se Lavinger nestihl přesunout zpět – 1:3. Asistence: Nikolaj Paršakov a Tomáš Nezbeda.
     
    43:37
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Žižka – 2 min., podrážení).
     
    39:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívajíc dvojnásobnou přesilovou hru a jsou Pace na dostřel jediné branky. Tomáš Faigl našel přihávkou PAVLA ZAJANA, který poté uklidil puk za záda Vacka a obral ho o čisté konto. Nutno podotknout, že si děčínská osmička gól zasloužila, neboť je hodně často před Vackem aktivní – 1:2. Asistence: Tomáš Faigl a Lukáš Zika.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Nikolaj Paršakov – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Jan Kerekanič.
     
    35:25
    Nová Paka vstřelila branku!
    A jen co se hosté ubránili, jdou do dvoubrankového náskoku. Po chybě děčínské obrany získali puk a poté ho Krsek přenechal NIKOLAJI PARŠAKOVOVI, který ho žabkou nahodil na Lavingera a ten zapadl za jeho záda – 0:2. Asistence: Filip Krsek.
     
    32:22
    Děčín nyní svého soupeře zamkl v jeho pásmu a znovu se ocitl před Vackem Pavel Zajan, který pohotově zakončil. Puk ale hostujícímu brankáři vypadl před sebe a následná dorážka stejného hráče už končí pod jeho lapačkou.
     
    30:35
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Václav Leder – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    30:35
    Další šance chomutovské formace. A znovu na jejím konci byl Milan Kostourek, jenž nádhernou svižnou ranou znovu trefil připravenou lapačku Denise Vacka!
     
    29:31
    Nyní nebezpečně střílel Vojtěch Tůma, jeho pokus těsně nad ledem v pokleku likviduje do lapačky Denis Vacek a opět drží svůj tým!
     
    28:47
    Po hezky sehrané kombinaci našel křížnou přihrávkou Roman Chlouba Milana Kostourka a ten z nápřahu trefil gólmana Nové Paky, následně pak Vacek puk kryje k sobě.
     
    27:42
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Arťom Komarov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    26:57
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Nikolaj Paršakov – 2 min., podrážení).
     
    24:49
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Lavinger – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Vojtěch Tůma.
     
    24:01
    Tak tohle byla tutovka hostů. Viktor Jachanov napřáhl k prudké ráně a ta už končila za zády Lavingera. Puk se ale odrazil od tyče a vypadl ven před brankoviště!
     
    21:30
    Jakub Chrpa dostal nabito na levém kruhu a okamžitě vystřelil, Vacek puk neudržel a poté betonem zastavil dorážku stejného hráče! Po velké šanci Medvědů není vyrovnáno!
     
    16:15
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po rychlém přechodu do útočného pásma se roztáhli před Lavingerem. František Hnik pak posunul puk na DAVIDA MALÍKA, jenž ho poté zasunul za záda Lukáše Lavingera – 0:1. Asistence: František Hnik a Jaroslav Dvořák.
     
    10:49
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radek Fojt – 2 min., podrážení).
     
    08:10
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Jan Kotyza – 2 min., sekání).
     
    08:09
    Jan Smola předvedl svůj um. Ve středním pásmu převzal puk, podél pravého mantinelu s ním pronikl do útočné třetiny a skrze obránce táhlým pokusem vystrašil Denise Vacka!
     
    00:55
    Tak zápas začal hodně zhurta. Na opačné straně se na levém kruhu do střely opřel Jakub Chrpa a jeho dělovku také likviduje brankář Nové Paky!
     
    00:15
    Hosté se hned po vhazování ujali kotouče, dostali se do útočného pásma a hned zblízka pálil Jaroslav Dvořák, jeho pokus ale skončil na Lavingerovi! Hned na začátek obrovská šance soupeře.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. Zajan (Faigl, Zika), 49. Kostourek (Chrpa, Žižka) – 17. Malík (Hnik, Dvořák), 36. Paršakov (Krsek), 45. Suvorov (Paršakov, Nezbeda), 60. Suvorov, 60. Paršakov (Nezbeda, Suvorov)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Žižka, Kučera, J. Černohorský, Kaltenböck, Loukota, Arnold, V. Tůma – Fojt, Janoušek, Smola – Chlouba, Faigl (A), Kostourek – Zajan (A), Chrpa, Volráb (C) – Zika
    Trenér: Vladimír Kýhos

    BK Nová Paka: Vacek (Krinwald) – Filip, Suvorov, Leder, Komarov, Jachanov, Kotyza – Dvořák, Paršakov, Malík (C) – Krsek, Netušil, Dlask – Puškov, Rozanov, Popov – Foerster, Hnik (A), Nezbeda (A) – Kerekanič
    Trenér: Aleš Půlpán

    Rozhodčí: Valda – Toman, Sýkora

    Diváci: 289
    bahis siteleri