Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Kadaň – Havířov 0:5 (kont.) | Šumperk – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Kolín – Benátky n/J 8:4 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:7 (0:2, 2:4, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 11.12.2021, 13:00Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    45:36
    Dukla právě vstřelila branku!


    Jihlavští se radují ze sedmé branky. Jindřich Habermann se rozjel ze středního pásma a vyslal křižnou přihrávku na JAKUBA MODLU, který z předbrankového prostoru dopravil puk do sítě. Asistence: Jindřich Habermann.
     
    37:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krátce poté ale Třinec inkasuje pošesté. Přes obranu Třince projel HYNEK PEŠ a zavěsil puk pod horní tyč. Asistence: Matěj Vojáček.
     
    34:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dva hráči Jihlavy se po odrazu puku dostali do situace dva na nikoho a výbornou příležitost proměnil v pátý gól JÁCHYM JUNGWIRTH. Asistence: Matěj Vojáček, Adam Topol.
     
    31:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    A z rychlého protiútoku jdou hosté znovu do dvougólového vedení. Prudkou ranou na Michalíka vyzrál navrátilec z trestné lavice, HYNEK PEŠ. Bez asistence.
     
    24:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je brzy proměněna a domácí jdou znovu do kontaktu. U levé tyče zakončoval ŠIMON POHLUDKA a Černý se proti jeho ráně přesunul pozdě. Asistence: Michal Pospíšil, Robin Gerych.
     
    21:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si ale brzy bere svůj náskok zpět. VÁCLAV KUDRNA to vzal na sebe a ranou na vzdálenější tyč překonal třineckého Michalíka. Asistence: Jáchym Jungwirth, Kevin Coufal.
     
    20:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostali do útočného pásma a bleskově snižují na rozdíl jediné trefy. ŠIMON POHLUDKA si najel mezi kruhy a prudkou ranou rozvlnil síť za zády Černého. Bez asistence.
     
    13:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krátce po návratu vyloučeného hráče se Jihlava prosazuje podruhé a jde do dvougólového vedení. Kevin Coufal našel před brankou nehlídaného ANDREJE KLAPICU a ten poslal puk za Michalíkova záda. Asistence: Kevin Coufal.
     
    11:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde při hře ve čtyřech do vedení. Jan Hamřík poslal puk na pravý kruh JINDŘICHU HABERMANNOVI a proti jeho střele máchl Michalík na prázdno. Asistence: Jan Hamřík, Matěj Vojáček.

    Martina Sikorová

    Šárka Kolková

    Branky a nahrávky: 21. Pohludka, 25. Pohludka (Pospíšil, Gerych) – 12. Habermann (Hamřík, Vojáček), 14. Klapica (Coufal), 22. Kudrna (Jungwirth,, Coufal), 32. Peš, 34. Jungwirth (Vojáček, Topol), 38. Peš (Vojáček), 46. Modl (Habermann)


    HC Oceláři Třinec: Michalík (Milota) – Solowski, Ročák, Ćmiel, Martiňák, Pospíšil, Holub – Sajdok, Gerych, Holinka, Volas, Pohludka, Sikora, Blaha, Cedzo, Lipka, Masnica, Urbánek
    Trenér: Malík

    HC Dukla Jihlava: Černý (Uhrin) – Hamřík, Loffler, Jeletz, Topol, Vandas – Modl, Klapica, Peš, Coufal, Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský

    Rozhodčí: Mrkva, Novotná
    thejrc.org