Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Barys – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Omsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 1:2 (0:2 po s.n.)
Soči – Čerepovec 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 5:3 (kon.)
Kazaň – Ufa 2:4 (kon.) | Riga – N.Novgorod 1:3 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
Red Star Kunlun
Neděle 12.12.2021, 11:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:06 Nikita SETDIKOV - 3:2
     
    63:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk se nakonec přeci jen raduje z vítězství. Spencer Foo a Ryan Sproul se nedohodli při bránění NIKITY SETDIKOVA a ten se tak dostal s pukem až přímo před Chana, kterému nasadil jesličky. Bez asistence.
    59:59 Tyler WONG - 2:2
     
    59:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to je neskutečné! Hosté srovnávají jen vteřinu před sirénou na 2:2 a vynucují si prodloužení! Po vyhraném vhazování se dostal puk na střed k TYLERU WONGOVI, který střílel přes clonícího protihráče. Krasotkinovi propadl puk pod levou rukou za záda. Asistence: Luke Lockhart a Ryan Sproul.
    51:41 Parker FOO - 2:1
     
    51:41
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Po spálených šancích Novosibirsku přichází gól na druhé straně! Na drama zadělal PARKER FOO, jenž využil odraženého nahození a pohotově zamířil mimo Krasotkinovu lapačku pod horní tyč. Asistence: Luke Lockhart a Ryan Sproul.
    25:57 Nikita KOROTKOV - 2:0
     
    25:57
    Sibir právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že se hosté dostanou z pásma, nakonec je z toho ale druhá branka v jejich síti! NIKITA KOROTKOV předvedl po zisku puku na pravé straně krásnou individuální akci, když se šikovně zbavil Alexe Richeho i Spencera Fooa a poté dokázal nalézt malinkatou skulinku mezi rukou Chana a bližší tyčí. Bez asistence.
    10:49 Nikita SETDIKOV - 1:0
     
    10:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal! Nikita Korotkov zavezl od modré čáry po pravé straně kotouč před branku a tam jej NIKITA SETDIKOV nadvakrát propasíroval podél pravé tyčky za Chana. Asistence: Nikita Korotkov a Trevor Murphy.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 11. Setdikov (N. Korotkov, T. Murphy), 26. N. Korotkov, 64. Setdikov – 52. P. Foo (Lockhart, Sproul), 60. Tyler Wong (Lockhart, Sproul)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (A. Achmetov) – T. Murphy, Jokipakka, D. Bodrov (A), Kudako, J. Alanov, Čajkovský, D. Ovčinnikov, N. Jefremov – Kručinin, N. Shore, O. Li – Milovzorov, Pjanov, Šarov (A) – N. Korotkov, Goluběv, Setdikov – Česalin (C), Litovčenko, A. Jakovlev.
    Red Star Kunlun: Chan (P. O'Brien) – Joe, Sproul, T. Schultz, D. Osipov, Fram, Jen, P. Čang – P. Foo, Lockhart, S. Foo (A) – C. Čang, Riche, Werek – Čung, Tyler Wong (A), Yip (C) – Guo, Ying, Yan.

    Rozhodčí: Ansons, Judakov – Zacharov, Strelcov

    Diváci: 2820
    thejrc.org