St. Louis – Montreal 4:1 (kon.) | Toronto – Chicago 5:4 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 1:0 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:2 (kon.) | Arizona – Philadelphia 3:5 (kon.)
Calgary – Boston 2:4 (kon.) | Seattle – Columbus 4:5 (po pr.) | Edmonton – Carolina 1:3 (kon.)
San Jose – Dallas 2:1 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 12.12.2021, 04:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Sebastian AHO - 1:3
     
    57:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Šance Oilers na bodový zisk s největší pravděpodobností pohřbil Koskinen. Při výjezdu za bránu jej překvapil nečekaný odraz puku od mantinelu, načež pravou bruslí smolně kopl touš směrem k vlastní bráně. SEBASTIAN AHO rozhozenému brankáři černou gumu sebral a s přehledem zakončil do prázdné klece. Asistence: Teuvo Teräväinen a Ian Cole.
    30:11 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:2
     
    30:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se vrací do hry! Puljujärvi vymyslel parádní nahrávku středem na RYANA NUGENTA HOPKINSE a ten tváří v tvář Andersenovi uspěl střelou mezi lapačku a beton. Asistence: Jesse Puljujärvi a Darnell Nurse.
    26:19 Nino NIEDERREITER - 0:2
     
    26:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Aho vyslal obloučkem po levém mantinelu NINA NIEDERREITERA. Švýcarský útočník si sjel více k ose hřiště a koncovku zvládl brilantně, střelou k bližší tyči prostřelil Koskinena mezi tělem a rukou. Asistence: Sebastian Aho.
    07:17 Sebastian AHO - 0:1
     
    07:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, Hurikáni se ujímají vedení! Trocheck nahrál před bránu SEBASTIANU AHOVI, který se vypořádal i se skutečností, že musel zakončovat bekhendem. První střelu k levé tyči ještě Koskinen vyrazil, na dorážku k pravé už byl krátký. Asistence: Vincent Trocheck a Teuvo Teräväinen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 31. Nugent-Hopkins (Puljujärvi, Nurse) – 8. Aho (Trocheck, T. Teräväinen), 27. Niederreiter (Aho), 58. Aho (T. Teräväinen, Cole)


    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Lagesson, Barrie, Niemeläinen – Puljujärvi, McDavid (C), Hyman – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – Kassian, R. McLeod, Foegele – Sceviour, D. Ryan, Devin Shore.
    Trenér: Dave Tippett

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Bear, Slavin (A), Cole, Skjei, Chatfield, Brendan Smith – T. Teräväinen, Aho (A), Niederreiter – M. Nečas, Trocheck, Jarvis – Fast, J. Staal (C), A. Svečnikov – Stepan, Kotkaniemi, Lorentz.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: MacDougall, Hanson – Toomey, Mills

    Diváci: 18 025
    thejrc.org