Žďár n/S – Opava 7:6 (po pr.) | Písek – Kobra 2:7 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 9:4 (kon.)
Kopřivnice – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Letňany – Nová Paka 5:0 (kon.) | Hronov – Bílina 8:4 (kon.)
Klatovy – Havlíčkův Brod 5:4 (po pr.) | Řisuty – Příbram 1:5 (kon.) | Tábor – Cheb 6:0 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 3:7 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 4:5 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
2:7 (1:2, 0:5, 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 18.12.2021, 17:00 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Jih (ČR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové po několika neproměněných šancí se konečně prosazují. Jakub Volf přihrál MARTINU MATĚJČKOVI a ten se střelou trefuje za brankovou čáru. Asistence: Jakub Volf.
     
    36:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další gól, kapitán Kobry přihrál MARKU RYZÁKOVI. Ten vypálil a puk se štěstím propadl k tyči. Asistence: Kamil Bříška, Dominik Šteiner.
     
    34:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hokejisté v černo-žlutých dresech znovu přidávají další trefu. Havrda našel DOMINIKA NOVÁKA a ten přesnou střelou zvyšuje. Asistence: Maxim Havrda, Daniil Petrov.
     
    30:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu prosazují a přidávají další zásah. Kapitán Kobry přihrál TOMÁŠI ŠTASTNÉMU a ten překonal brankáře. Asistence: Kamil Bříška.
     
    28:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hokejisté z hlavního města se dokázali znovu prosadit po velkém tlaku na branku Písku. Po střele Kobry prošel kotouč na brankoviště, kde nebyl za brankovou čárou. Písecký obránce se ho snažil vyhodit, ale rychle se k němu dostal VÁCLAV ZÍDEK a gumový projektil dopravil za čáru. Bez asistence.
     
    22:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra znovu odskakuje na rozdíl dvou branek. Havrda našel přihrávkou SEBASTIANOVI JANDOVI a ten se přesně trefuje. Asistence: Maxim Havrda.
     
    15:12
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí necelých pět minut před koncem první třetiny dávají kontaktní branku. Dvořák našel na kruhu TOMÁŠE RODA a ten se z pokleku trefil přesně. Asistence: Marcel Dvořák, Lukáš Popela.
     
    08:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je tu další gól. Tentokrát se prosazuje VÁCLAV ZÍDEK, kterému nahrával Heldák. Asistence: Denis Heldák, Maxim Havrda.
     
    02:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre, kdy po nahrávce Ryzáka se dostal ke kotouči DOMINIK NOVÁK a rychlou střelou k tyči překonává brankáře. Asistence: Marek Ryzák.

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 16. Rod (Dvořák, Popela), 52. Matějček (Volf) – 3. Novák (Ryzák), 9. Zídek (Heldák, Havrda), 22. Janda (Havrda), 29. Zídek, 31. Štastný (Bříška), 35. Novák (Havrda, Petrov), 37. Ryzák (Bříška, Šteiner)


    IHC Králové Písek: Maleček (41.Kříž) – Tampier, Kouba, Dudáček, Dosek, Dvořák, Popela, Filip Novák, Turek – Matějček, Novotný, Sýbek "C", Bednařík, Rod, Lukáš Volf, Brož, Jakub Volf, Januška, Šuhaj.
    Trenér: Milan Filipi

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Ženíšek, Duda, Holý, Svach, Šteiner "A", Ryzák, Janda – Zídek, Petrov, Štastný, Mucha, Heldák, Tondr, Hrubý, Čech, Dominik Novák, Bříška "C", Petrák, Havrda.
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Kosnar – Bělohlav, Tuháček.

    Diváci: 175
    thejrc.org