Vel. Meziříčí – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Cheb – Kobra 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 7:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Opava – Nový Jičín 4:3 (2:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Kometa Brno B 3:0 (kon.)
Děčín – Letňany 3:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Bílina 13:3 (kon.) | Nová Paka – Hronov 6:5 (po pr.)
Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:1 (kon.) | Příbram – Tábor 4:2 (kon.) | Řisuty – Klatovy 2:5 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 22.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravíme všechny hokejové příznivce, je před námi předposlední kolo v tomto roce, na stadionu se tentokrát střetnou domácí Bobři a HC ISMM Kopřivnice.
     
    HC ISMM Kopřivnice

    Kopřivnický klub se musí v letošní sezóně potýkat s neobvyklým problémem. Po tom, co se mu zranila jednička minulých let Petr Hromada, se v brankovišti týmu vystřídalo celkem dalších 5 brankářů. Právě pravidelná obměna mezi třemi tyčemi je částečnou reakcí na neuspokojivé výsledky, alespoň tak byl prezentován příchod jedné z posledních posil Martina Holíka.

    Tatra střídá sérii čtyř proher za řadu čtyř výher, poslední tři utkání vyhrála, i když při měření sil s Opavou brala další body až v prodloužení. Tabulka skupiny je ve svém středu velmi vyrovnaná, kopřivnickým patří 5. místo se ziskem 34 bodů a ztrátou pouhého bodu na čtvrtou Opavu. Na šesté pozici zase číhá Kometa B, ta má stejný počet bodů jako Tatrovka, níže je pouze kvůli vzájemnému skóre. Stačí tak jedno zaváhání a vše může být v tabulce úplně jinak.

    Za poslední roky se moravskoslezskému celku daří střelecky nejlépe, i když samotný rozdíl není zase tak velký. Hráči ISMM odehráli doposud 25 zápasů a vstřelili celkem 82 gólů, za stejný počet utkání nastřádali v předešlých ročnících kolem 70 branek. O největší bodový příděl se stará Jakub Mach (10+9), za ním je Patrik Gola (7+11) stále si držící nálepku opor týmu. Vypomáhá jim také Petr Seidler (4+12), který přišel do klubu před sezónou z krátkého angažmá v Opavě.

    Soupiska Kopřivnice aktuálně sčítá hned 6 brankářů. Nejvíce utkání odchytal Martin Šindelka (6 utkání – 83,5 %), nejlepší průměr úspěšnosti má Martin Holík (5 utkání – 95,6 %). Dále dres ISMM oblékají Andreas Kubáň (5 utkání – 91,2 %), Darek Bartošák (2 utkání – 88 %), Maxim Kučera (4 utkání – 84,2 %) a Petr Hromada (4 utkání – 89, 9 %) je již dlouhou dobu mimo hru.

    Sestava z posledního utkání: Holík (Kubáň) – Tomeček, Slavík, Krzak, Vacula, Štěpánek, Marek M. (A), T. Fojtík – Pindel, Sluštík (A), Brodek, Indrst, J. Mach (C), M. Mach, Seidler, Pěnčík, Suchý, Hrubý, Gola, F. Fojtík, Hotěk.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Bobři výhrou nad Velkým Meziříčí vystoupali na první příčku skupiny Východ, druhý Nový Jičín je za nimi ale pouhý bod, v předvánočním utkání tak bude o co hrát! Oba týmy svedou nepřímý souboj o vrchní pozici v tabulce.

    Valašskomeziříčské útočníky rozhodně netrápí špatná forma, na posledním úspěchu nad Velkým Meziříčí se podílel pětibodový Jan Křivohlávek, Tomáš Vávra si připsal do statistik 2 góly, Jiří Goiš gól a 2 asistence, a Lukáš Finsterle napomohl k výhře zase čtyřmi nahrávkami.

    Osmnáctiletý brankář David Tkadlec si připisuje své první starty v dospělém hokeji. Za Bobry doposud nastoupil do 3 utkání a drží si úspěšnost nad 90 %. David Sachr nyní nastupuje jako jednička v sousedním Vsetíně při absenci Jakuba Málka, který odjel s českou reprezentací na mistrovství světa juniorů. Stálice ve svatyni Valachů Jiří Slovák se již delší dobu na marodce.

    Ta v dnešních dnech nesčítá přiliž mnoho hráčů, i když kvůli nemoci nebo zranění dále nenastupují Šimon Kuchařík, Filip Weintritt a bek David Vosátko.

    Sestava z posledního utkání: Tkadlec (Majer) – Báchor (A), Gabrhelík, Pořický (C), Ďurkáč, Holiš, Mošnička, Kamas – Goiš, Vávra (A), Apolenář – Andris, Křivohlávek, Finsterle – D. Stodůlka, Vavřík, Kozubík.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Daneček (Tkadlec) – Báchor (A), Gabrhelík, Kamas, Ďurkáč, Holiš, Hanák – Dobša, Vávra (A), Pořický (C) – Andris, Křivohlávek, Finsterle – D. Stodůlka, Vavřík, Kozubík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Šindelka) – Tomeček, Vacula, Krzak, Kleiner, Štěpánek, Marek (A), T. Fojtík – Haring, Gola, J. Mach (C), Indrst, M. Mach, Vaněk, Hotěk, Pěnčík, Suchý, Hrubý, Pindel, F. Fojtík, Sluštík (A).
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Rapák – Bartoň, Tvrdý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Ke kotouči se jako první dostala Kopřivnice, Hotěk zkoušel puk vyvést z pásma, ovšem Křivohlávek jeho nahrávku včas zachytil a dostal Bobry do útoku.
     
    00:52
    Valaši získali puk u Kubáně a hned z toho byla šance, gólman hostí ale na zemi puk pokryl. Bobři již nestačili dorazit.
     
    01:39
    Andris se dostal společně s Finsterlem za modrou, po menší kombinaci se dostal ke střele Andris, Kubáň vyrazil pravým ramenem.
     
    02:12
    Stodůlka bojoval o puk u střídačky hostí, souboj se mu nevyvedl a Kopřivnice vyhazuje z třetiny. Bobři se ihned ujímají puku a posouvají se dopředu, Kubáň si připisuje další zákrok. Bude se rozehrávat po jeho pravé ruce.
     
    02:44
    Kopřivnice se pokoušela dostat do útoku, nahozený puk ale končí icingem.
     
    03:07
    Dobša nahodil puk ze středu až před brankáře hostí, toho pokus nijak neohrozil, ovšem ke kotouči se dostal Křivohlávek. Ten zpoza brány nahrál před brankoviště, Vávra na dorážku nestačil.
     
    04:14
    Haring vybojoval puk v útočné pásmu, další akce se mu ale nevyvedla, obrana Valachů drží a posouvá své spoluhráče dopředu.
     
    04:54
    Kopřivnice po pochybení Bobrů otáčí hru, po jednom z vyraženým pokusů se bude vhazovat poblíž svatyně domácích.
     
    05:20
    Vhazování vyhráli hosté, po chvíli jeden z Kopřivnických vyslal střelu na Danečka, ta ovšem přeletěla nad horní tyčí. Zákrok si následně připisuje také maskovaný muž na druhé straně.
     
    06:27
    Gabrhelík uklidnil jru za vlastní bránou a ihned poslal Andrise, Pořického a Finsterle dopředu, kapitán Pořický mohl dorážet před Kubáněm, ten ale stále drží.
     
    07:03
    Ďurkáč nahodil z boku puk před hostujícího brankáře, toho kotouč sice překvapil, ovšem nebyl zde nikdo, kdo by jej dále ohrozil.
     
    07:56
    Kopřivnice chvíli přitlačila Valachy ve vlastním pásmu, už se ale hraje opět na druhé straně. Kozubík jednu z nahrávek nezastihl včas, šance střílet od modré mu nevyšla.
     
    09:07
    Hanák bojoval o puk za branou hostí, pokusy se mu nevydařily a tak se do útoku opět dostala Tatrovka. Patrik Gola mířil z mezikruží přímo mezi betony Danečka, zkušeného gólmana ale střela nepřekvapila.
     
    10:02
    Bobři rychle otáčí hru, Kubáň se dnes hodně zapotí.
     
    10:19
    Tomeček nahodil kotouč před vlastní modrou, ten se pokusil ulovit Finsterle, to se mu ale nepodařilo a u hry je tak stále Kopřivnice.
     
    10:43
    Tomáš Fojtík nahodil od modré puk až za bránu domácích, nechává tak svým spoluhráčům čas střídat.
     
    11:28
    Sluštík zkusil střelu, Gabrhelík jej však hokejkou podrazil a bude se vylučovat.
     
    11:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Gabrhelík – 2 min., podrážení).
     
    11:58
    Sluštík přemýšlel za branou domácích jak poslat puk dál, Štěpánek jej na modré získal a Kopřivnice se tak dále točí u svatyně soupeře.
     
    12:38
    Bobři vyhodili a hned se také dostali do útoku. Puk končí za polovinou i podruhé.
     
    13:09
    Tatra je sice u puku, vystřelit se ji nedaří.
     
    13:25
    Kopřivnice na poslední chvílí střílí, puk ale míjí bránu nad horní tyčí.
     
    13:28
    Bobři v plném počtu.
     
    14:19
    Tatra zkoušela dostat puk ze sevření Valachů. To se ji nakonec podařilo, ovšem na úkor zakázaného uvolnění.
     
    14:53
    Křivohlávek s Dobšou bojovali v rohu o puk s kopřivnickými, Tatra je nakonec úspěšnější a posunuje se před polovinu.
     
    15:41
    Finsterle nahodil z mezikruží na Kubáně, ten lapačkou chytá. Bobři tak získávají pásmo na svou stranu, vhazuje se poblíž střídačky hostů.
     
    16:11
    Pořický získal před bránou puk a ihned vystřelil, přítomní diváci ale mohli slyšet pouze zvuk tyče. Ovšem bude se vylučovat, tentokrát na kopřivnické straně.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Krzak – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    16:39
    Vávra s Pořickým na modré, první jmenovaný vystřelil. Jeho pokus ale Kubáň vidí a chytá, vhazuje se tak po jeho pravé ruce.
     
    17:09
    Menší roztržka před branou hostí, po které se v nestřeženou chvíli k puku dostal Křivohlávek a z mezikruží vystřelil. Kubáň ale na poslední chvíli dává betony k sobě a kryje.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Dobša – 2 min., sekání).
     
    18:23
    Ve hře 4 na 4 je aktivnější Kopřivnice. Suchý se vysunul dopředu a úplně osamocen vystřelil na Danečka, ten pohotově kryje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    18:54
    Buly vyhrála Kopřivnice a zatahuje se dozadu.
     
    19:10
    Bobři v plném počtu.
     
    19:42
    Gabrhelík od modré vystřelil do zdi před svatyní soupeře, puk se blíže Kubáňovi nedostal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první periodu zápasu, ve které gól nepadl, i když k tomu domácí neměli daleko. Ze hry měli Bobři daleko více, ovšem Kopřivnice pozornost Danečka taktéž párkrát prověřila. Největší šance prozatím patřila Jakubu Pořickému od Bobrů, ten ale trefil pouze tyč.
    Do druhé třetiny se tak vstupuje za nerozhodného stavu, začínat bude cca v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Vhazování vyhráli domácí a Báchor hned vyhazuje puk do útočného pásma.
     
    20:12
    Tatra v plném počtu.
     
    20:52
    Hráči chvíli bojovali u střídačky Kopřivnice, u puku je Andris a uklidňuje hru za vlastní bránou.
     
    21:42
    Bobři zavezli puk dozadu, Pořický následně zkoušel vyslat dopředu Andrise, tomu ale nahrávka nesedla a šanci ztrácí.
     
    22:09
    Bobrů se moc nedaří dostat z obraného pásma, vždy maximálně vyhodí přes polovinu a u kotouče je opět Tatra.
     
    22:35
    Hráči bojovali o puk za branou hostí, šťastnější byl nakonec Vavřík, který si vyjel před gólmana. K jeho smůle ale vystřelil přímo do lapačky brankáře Tatry.
     
    23:30
    Kubáň si připisuje další zákrok, puk kryje pod tělem. Vhazuje se na jeho straně.
     
    23:56
    Vávra z levého kruhu vystřelil, obránce Kopřivnice ale jeho pokus zastavil.
     
    24:30
    Štěpánek nahrával z vlastního pásma do středu na Sluštíka, ten ale nahrávku nezachytil a puk letí rychle až za svatyni domácích.
     
    24:56
    Vaněk se mohl sám dostat do úniku, ale Ďurkáč včas zasáhl u domácí střídačky a Tatra je tak bez šance.
     
    25:20
    Vhazování ve středním pásmu vyhrála Tatrovka, mladá lajna Bobrů – Vavřík, Stodůlka, Kozubík ale napadá a posunuje se dopředu.
     
    26:14
    Stodůlka mohl dorážet za kruhy, puk mu nesedl.
     
    26:38
    Tatra se sice na chvíli dostala ke hře, Bobři ale otáčí protiútokem. Křivohlávek z pravé strany vystřelil přímo do lapačky Kubáně. po vhazování se Křivohlávkova situace opakuje, ovšem brankář hostí je stále stoprocentní.
     
    27:20
    Sluštík vyjel se svou lajnou až za modrou, ovšem je pískám ofsajd. Vhazuje se tedy ve středním pásmu.
     
    27:28
    Kamas nahrával od vlastní modré na druhou, kde již čekal Finsterle. K němu ale nahrávka nedošla a Kopřivnice se dostává do útoku. Jeden z hráčů Tatry ihned střílí a Daneček ramenem vyráží. Po chvíli si připisuje další zákrok, malá domů ale končí pod jeho lapačkou.
     
    28:19
    Bobři se dostali dopředu, z protiútoku ale ohrozil bránu soupeře Pindel. Daneček puk chvíli neviděl, ovšem poté jej vyrazil před sebe a u kotouče jsou opět domácí.
     
    29:23
    Dobša vyhodil puk až mezi kruhy, kde si přijížděl Křivohlávek. Obránce Tatry ale včas vyhazuje.
     
    30:01
    Vavřík mohl střílet do odkryté kasy, nahrávka mu nesedla.
     
    30:06
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Häring – 2 min., podrážení).
     
    30:22
    Domácí kombinují u brány hostí. Je střele se zatím nechystají.
     
    30:58
    Andris nevybojoval puk v rohu, Kopřivnice tak po chvíli snahy vyhazuje.
     
    31:31
    Domácí uklidňují hru, následně se posouvají dopředu. Křivohlávek z pravého kruhu nahazuje k brankovišti. Kubáň ale zasahuje.
     
    32:08
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se na chvíli usídlili u brány hostí. Chvíli u ní kombinovali, Daneček už hokejkou odklapával poslední vteřiny přesilovky, až se nakonec k dorážce dostal DAVID DOBŠA, který při svém debutu za Bobry střílí také první branku utkání. Asistence: David Kozubík, Jan Křivohlávek .
     
    34:17
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Vávra – 2 min. hákování).
     
    34:29
    Tatra drží puk v útočném pásmu, Jakub Mach, Marek, Pindel kombinují, ke střele se ale nemají.
     
    35:31
    Bobrům se nedaří vyhodit. Gola nahrál před kruhy až k Danečkovi, kde se objevilo volné místo, Na dorážku zde ale nikdo nestál.
     
    36:17
    Valaši v plném počtu.
     
    36:25
    Vávra již naskakoval na led, když Kopřivnice naposledy zkusila vystřelit. Před Danečkem se chvíli objevil osamocený puk, ten následně obrana domácích vyhazuje do bezpečí.
     
    36:59
    Kopřivnice zkoušela vyhodit dopředu a posunout hru, puk ale končí na zakázaném uvolnění.
     
    37:25
    Vávra si stáhl puk na pravému kruhu a zajel s ním až před Kubáně, brankář ale betony zasahuje.
     
    37:56
    Bobři vyhráli vhazování u svatyně hostí, Vavřík však vzápětí padá na zem a bude se opět vylučovat na kopřivnické straně.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Pindel – 2 min., podrážení).
     
    38:26
    Jakub Mach zavezl puk až k Danečkovi, obránci Bobrů ale posunuli hru na druhou stranu. Po menším souboji o kotouč se nakonec u Kubánovy brány odehrává menší výměna názorů. Dlouho to však netrvá a po buly jsou u hry opět domácí.
     
    39:35
    Finsterle přejel modrou a nabídl nahrávku Andrisovi. Mladý forward ale nevystřelil a Kopřivnice vyhazuje ven.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, ve které jsme již mohli být svědky první branky. Za domácí se prosadil DAVID DOBŠA a dostal svůj tým do vedení. Hra byla po celou dobu vyrovnaná na šance, více z ní však měli Bobři.
    Třetí část začne zhruba v 19:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Kopřivnice v plném počtu.
     
    40:24
    Domácí se dostali ihned po vhazování do útoku a hned z toho byla šance. Jeden z hráčů Bobrů vyjel přesně před brankáře a zkusil mu zasunou puk za betony, ovšem neúspěšně. Kubáň drží Tatru stále ve hře!
     
    41:08
    Úplně volný Pořický vyjel až pravému kruhu, jeho střelu ale překazil obránce Marek.
     
    41:38
    Matěj Mach vyjíždí dopředu a podporován svými spoluhráči útočí na svatyni domácích. Bobří obrana ale drží a vyhazuje puk ven.
     
    42:15
    Hotěk získal puk na středu a vyhodil za bránu domácích. Tatra se na chvíli zatáhla a vystřídala, čerstvý útok ihned zaútočil. Obětavý Holiš jednu ze střel na bránu srazil a dal svému týmu možnost posunout hru opět dopředu.
     
    43:59
    Dobša mohl střelit druhý gól, dostal se do samostatného úniku a i zakončil. Kubáň ale betony pokud zneškodnil.
     
    44:39
    Hosté vyhodili puk, ten nakonec končí na zakázaném uvolnění.
     
    45:03
    Vaněk obehrál dva protihráče a posunul se až mezi kruhy, puk mu ale utekl, a tak svatyni domácích více neohrozil.
     
    46:08
    Holiš zachránil Bobry před samostatným únikem Hoťka a ihned založil útok. Bobři ale skvělé možnosti nevyužili a nechali se obrat. Po zákroku Danečka se vhazuje po jeho pravé straně.
     
    46:39
    Tatra zkusila zaútočit, ovšem jejich pokus je přerušen ofsajdem.
     
    47:14
    Gabrhelík zavezl puk až ke Kubáňovi, střelu ale brankář kryje.
     
    47:45
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři z protiútoku dostali puk velice blízko brány hostí. Tomáš Andris nahrával od střídačky hostí až k Kubáňovi levé tyči, kde se objevilo volné místo. Toho využil LUKÁŠ FINSTERLE a dostává tak Bobry do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Andris, Jakub Pořický.
     
    49:09
    Kopřivnice si nenechá nic líbit! Jakub Mach rychle zaútočil a zakončoval mezi Danečkovy betony, brankář Bobrů ale zasahuje a drží.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Pěnčík – 2 min., pozdní dohrání).
     
    49:41
    Matěj Mach mohl mít samostatný únik, Finsterle ale zablokoval tělem jeho hokejku a ten se tak dále k ničemu nedostal.
     
    50:42
    Kozubík z mezikruží vystřelil jeho pokus ale vyrazil nachystaný obránce Kopřivnice.
     
    51:29
    Hosté v plném počtu.
     
    52:04
    Marek od modré vystřelil, jeho pokus ale získali Bobři a posunují hru na druhou stranu.
     
    52:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se z protiútoku dostali blíže soupeřovy brány. Od Kubáňovy pravé strany nahrál před bránu Holiš, odkud už dorazil DANIEL STODŮLKA. Asistence: Tomáš Holiš a Michael Vavřík.
     
    52:39
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Daneček – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník). Trest odpyká Tomáš Andris.
     
    53:49
    Bobři po chvíli sevření vyhazují kotouč ven.
     
    54:08
    Tomeček zkoušel posunout puk až za modrou, ale obránci jej zblokovali a opět vyhazují.
     
    54:39
    Bobři v plném počtu.
     
    55:03
    Vavřík nahrával od středu na najetého Stodůlku. Ten měl možnost samostatného úniku, ovšem beci Tatry jeho šanci u hokejky zblokovali.
     
    56:02
    Kopřivnice chvíli bojovala s pukem u brány Danečka, ten ale dnes stále ukazuje své kvality.
     
    56:41
    Bobři tlačili hosty u brány, k jedné ze střel se dostal z otočky také Finsterle, ale míjí bránu.
     
    57:31
    Tatra vyhrála vhazování ve vlastním pásmu a drží puk u své brány.
     
    58:17
    Začaly poslední dvě minuty třetiny a Vávra z pravého kruhu vystřelil až k brankovišti, Kubáň vyráží hokejkou.
     
    58:59
    Kopřivnice se ještě pokouší dostat dopředu, ovšem Bobři jejich šance kazí.
     
    59:28
    Blízko Danečka se ještě dostal Krzak, ale brankář kryje.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou utkání mezi Bobry z Valašského Meziříčí a Kopřivnicí. V tom nakonec berou všechny tři body domácí, kteří vítězí 3:0.
    Debutující Daneček v bráně Valmezu si připisuje první nulu, svou první branku vstřelil také David Dobša, na kterého v poslední části navázali Lukáš Finsterle a Dan Stodůlka. Kopřivnice se už poté jen stěží snažila snížit, ovšem bránu soupeře už nijak zásadně neohrozila.
     
    To je dnes ode mě vše, přeji pěkný zbytek večera. (20:06:14)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 33. Dobša (Kozubík, Křivohlávek), 48. Finsterle (Andris, Pořický), 53. D. Stodůlka (Holiš, Vavřík)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Daneček (Tkadlec) – Báchor (A), Gabrhelík, Kamas, Ďurkáč, Holiš, Hanák – Dobša, Vávra (A), Pořický (C) – Andris, Křivohlávek, Finsterle – D. Stodůlka, Vavřík, Kozubík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Šindelka) – Tomeček, Vacula, Krzak, Kleiner, Štěpánek, Marek (A), T. Fojtík – Häring, Gola, J. Mach (C), Indrst, M. Mach, Vaněk, Hotěk, Pěnčík, Suchý, Hrubý, Pindel, F. Fojtík, Sluštík (A).
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Rapák – Bartoň, Tvrdý

    Diváci: 344
    bahis siteleri