Frýdek-M. – Vsetín 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 0:7 (kon.)
Třebíč – Slavia 0:3 (kon.) | Kolín – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 27.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Ještě jedno přerušení, jelikož Litoměřice vyhodily na zakázané uvolnění. A tak Oldřich Cichoň míří na střídačku a Sokolov tak má šest hráčů v útočném pásmu!
    55:04 Marek BERKA - 2:4
     
    55:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Dost možná je definitivně rozhodnuto! Z levé strany zamířil za branku Josef Jícha, který následně přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil Martin Kadlec. Jeho pokus domácímu brankáři vypadl před sebe a pohotovou dorážkou se předvedl MAREK BERKA – 2:4. Asistence: Martin Kadlec a Josef Jícha.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Tomáš Král – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Martin Kadlec.
     
    51:06
    Vojtěch Tomi už zvedal ruce, jelikož to vypadalo, že kotouč zamířil od hostujícího obránce do branky. Ovšem rozhodčí za brankou okamžitě rozpažil.
     
    50:20
    Nahození od modré čáry vypadlo domácímu brankáři, a tak se zakončením po otočce prezentoval Martin Kadlec. Oldřich Cichoň byl pozorný a poradil si i s další dorážkou, kterou vyslal Marek Berka.
    49:13 Daniel PŘIBYL - 2:3
     
    49:13
    Baník právě vstřelil branku!
    Při signalizované výhodě se na pravé straně ocitl DANIEL PŘIBYL, který objel branku a zasunul černou gumu do prázdné brány. Sokolov střetnutí výrazně dramatizuje a bude útočit na vyrovnání! Asistence: Petr Hašek a František Klejna.
    43:45 Patrik PRYMULA - 1:3
     
    43:45
    Baník právě vstřelil branku!
    Západočeši se dočkali trefy v přesilové hře, čímž snižují! PATRIK PRYMULA přihrál na hranici brankoviště, odkud mu Jaromír Kverka černou gumu vrátil. Sparťanský útočník pak zamířil do odkryté branky – 1:3. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
     
    43:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Riku Sihvonen – 2 min., podrážení).
     
    40:50
    Z pravé strany se sám na domácího brankáře hnal Roman Přikryl, jenž hledal mezeru mezi betony. Avšak Oldřich Cichoň betony nerozevřel, a tak nebyl překonán.
     
    35:44
    Po chybné rozehrávce se mezi kruhy zjevil Jaromír Kverka, který už měl před sebou jen brankáře. Domácí útočník mířil na vyrážečku Tomáše Krále, který byl opět úspěšnější.
     
    34:31
    U modré čáry si nalezl střelecký prostor Patrik Prymula, jehož skrytou střelu hostující brankář vůbec neviděl. Ovšem Tomáš Král šel do rozkleku a se štěstím zakročil betonem.
     
    32:45
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Marek Berka, jehož pokus vypadl domácímu brankáři před sebe. S bekhendovou dorážkou přispěchal Josef Jícha, jenž zamířil znovu do Oldřicha Cichoně.
     
    32:10
    Zakončením z vrcholu levého kruhu se prezentoval Tomáš Šmerha, jehož snažení vyrazil Tomáš Král rukou před sebe. O dorážku se chtěl pokusit Filip Kuťák, ale hostující brankář byl pohotový.
     
    30:42
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vojtěch Tomi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká David Routa.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Ondřej Procházka.
     
    28:37
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Prymula – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hrubost).
     
    26:27
    Jednatřicet vteřin bude Sokolov hrát ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    26:27
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jiří Jebavý – 2 min., krosček).
     
    24:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hákování).
    24:20 Ondřej PROCHÁZKA - 0:3
     
    24:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Severočeši hrají ve velké pohodě a znovu zamířili přesně do černého! Martin Procházka z pravé strany přihrával před branku, kde se sám před brankářem nacházel ONDŘEJ PROCHÁZKA, jenž zamířil do protipohybu Cichoně – 0:3. Asistence: Martin Procházka a Karel Klikorka.
     
    21:15
    Po levé straně přebruslil dvě pásma Petr Vodička, jehož pokus mířil na zadní tyčku. Avšak Tomáš Král vyrazil kotouč betonem těsně vedle brány.
     
    17:57
    Ondřej Procházka zatáhl hru po levé straně do útočného pásma, kde našel Jaroslava Kracíka. Ten dal puk pod sebe, odkud do horní části branky pálil Martin Procházka. Avšak Oldřich Cichoň byl znovu výborně postaven a zasáhl ramenem.
     
    15:41
    Roman Přikryl vracel kotouč do druhé vlny, odkud vyslal nepříjemný pokus Riku Sihvonen. Oldřichu Cichoňovi puk vypadl z lapačky, ale své zaváhání rychle napravil.
     
    11:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jaroslav Kracík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:02
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Daniel Přibyl – 2 min., nedovolené bránění).
    04:32 Jaroslav KRACÍK - 0:2
     
    04:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Baník vyhazoval kotouč po mantinelu, ale situaci na modré čáře zavřel Karel Klikorka, který zvedl hlavu a přihrával mezi kruhy. Tam se nacházel osamocený JAROSLAV KRACÍK, jemuž stačilo nastavit hůl a jet se radovat se spoluhráči – 0:2. Asistence: Karel Klikorka.
    01:25 Martin PROCHÁZKA - 0:1
     
    01:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující celek velmi rychle otevírá skóre zápasu! Ve středním pásmu sebral kotouč MARTIN PROCHÁZKA, který unikal po pravé straně před branku, kde si skvěle vytáhl Oldřicha Cichoně a následně objel branku, aby do ní zasunul černou gumu. Asistence: Ondřej Procházka a Jan Holý.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 44. Prymula (Kverka, Jurčík), 50. D. Přibyl (Hašek, Klejna) – 2. Martin Procházka (O. Procházka, J. Holý), 5. Kracík (Klikorka), 25. O. Procházka (Martin Procházka, Klikorka), 56. Berka (M. Kadlec, J. Jícha)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Klejna, J. Novák, Vodička, D. Zeman, Popela, Seemann, Mrowiec – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Kverka (A), V. Bílek – Prymula, Hašek, D. Přibyl – Vracovský, D. Novotný, Kuťák.
    Trenér: Martin Štrba

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kremláček, Výtisk (C), J. Holý (A), Klikorka, Jebavý (A), Černohorský – Sihvonen, R. Přikryl, Válek – Martin Procházka, Kracík, O. Procházka – M. Kadlec, J. Jícha, Berka – Hauser, Rouha, Routa.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Valenta – Václav Beneš, Ondřej Kokrment

    Diváci: 468
    thejrc.org