Třinec – Kladno 3:2 (po pr.) | Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 5:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 30.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:57:21)
     
    Během posledního dějství jsme byli svědky až neuvěřitelné demolice ze strany domácích, kteří svému soupeři nedali v průběhu celých dvaceti minut snad ani jednu šanci na opuštění vlastního obranného pásma. I přesto ale jediná branka této třetiny padla do svatyně Beranů, a to při risku hry bez brankáře.
     
    Konec zápasu.
    59:16 Tomáš MIKÚŠ - 2:4
     
    59:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tady je s největší pravděpodobností rozhodnuto dámy a pánové. Méně jak minutu před koncem vstřeluje gól do prázdné branky TOMÁŠ MIKÚŠ. Jeho první pokus z půlky kluziště sice nevyšel, z následného odrazu to ale měl poměrně dost jednoduché. Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    58:58
    Po zisku puku nezbývá hráčům Energie nic jiného, než zkusit trefit bránu přes celé kluziště. Tento pokus ale končí zakázaným uvolněním a následným ziskem puku ze strany domácích.
     
    58:29
    Domácí celek zkouší hru bez brankáře, která jim naposledy vůbec nevyšla. Daleko k tomu, aby tomu bylo takto i tentokrát neměl Ondřej beránek, který ale z náročné pozice minul bránu.
     
    57:30
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
     
    57:30
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:02
    Od modré čáry pálil opět Daniel Gazda, jeho pokus byl ale v tomto případě nepřesný a to rovnou o několik centimetrů. K odraženému puku se dostává jeden z hráčů soupeře, který puk vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    56:03
    Do zakončení se na druhé straně dostal po dlouhatánské době Tomáš Redlich, který se díky svým rychlým nohám zvládl protáhnout kolem levého mantinelu.
     
    55:04
    Ani přes krátkou ztrátu útočné části kluziště tlak ševců neustává. Už dvakrát se musel jejich soupeř osvobodit zakázaným uvolněním, což vůbec neprospívá jejich délce střídání, které je už opravdu hodně dlouhé.
     
    54:05
    Tentokrát se k zakončení od pravého kruhu mohl dostat Daniel Gazda, nakonec se ale rozhodl pro přihrávku na modrou, což se nakonec ukázalo jako chyba, jelikož puk skončil ve středním pásmu.
     
    53:06
    Ani zakončení Martina Novotného z obdobné pozice neskončilo o moc lépe. V jeho případě dokonce ani netrefil bránu. Ani přesto ale nekončí dlouhotrvající tlak domácích.
     
    52:07
    Na buly po levici brankáře Energie získali kotouč domácí, díky čemuž se dostal k přízemní střele Ondřej Němec. Jeho jedovatý pokus od modré ale končí zaklíněný mezi betony Novotného.
     
    51:08
    Do úniku tři na dva se dostal se svými spoluhráči Alexandre Mallet. Nakonec ho ale jeden z obránců vytlačil až k mantinelu, takže se rozhodl pro zpětnou přihrávku. Následná střela ale končí mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    50:09
    K odraženému puku se dostal na modré Martin Novotný. K jeho smůle ale kotouč těsně přešel modrou čáru, čehož si bystré oko sudího všimlo a píská se tak ofsajd.
     
    49:10
    Od modré čáry vyslal svůj pokus Ondřej Němec. Ani on si ale zatím nepřipíše druhou branku v dnešním utkání, jelikož kotouč končí v lapačce Filipa Novotného.
     
    48:11
    Z prostoru mezi kruhy pálil ostrou střelou Štěpán Fryšara. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, brankář měl ale odkrytý výhled a tak po kontaktu kotouče z vyrážečkou končí puk v ochranné síti.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. O. Němec (Okál, O. Flynn), 39. Hejcman (Michasjonok) – 1. Flek, 10. Černoch (Kohout, Vondráček), 20. Černoch (Flek, Koblasa), 60. T. Mikúš (Vondráček)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, M. Novotný – Kubiš (C), Honejsek, Mallet – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Okál, Karafiát, O. Flynn – Fryšara, R. Veselý, Vopelka.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Pulpán (A), D. Mikyska, Dlapa, L. Doudera, Tureček – Koblasa, Černoch, Kohout – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Flek – Vondráček (C), Hladonik, O. Beránek – Redlich, Osmík, Jiskra.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 1000
    bahis siteleri