Mountfield HK – Pardubice 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:2 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:3 (po pr.) | Kladno – Zlín 1:3 (kon.) | Liberec – Olomouc 3:4 (po pr.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:1)
HC Olomouc
Úterý 04.01.2022, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:03 David KREJČÍ - 3:4
     
    63:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Jan Káňa zavezl puk do útočného pásma a počkal si, až si DAVID KREJČÍ, kterého marně stíhal Tomáš Filippi, najede před bránu. To se také stalo a Krejčí z bezprostřední blízkosti zamířil přímo pod víko. Asistence: Jan Káňa.
    53:03 Tomáš FILIPPI - 3:3
     
    53:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Michal Birner využil zmatků v obraně Olomouce a našel mezi kruhy nachystaného TOMÁŠE FILIPPIHO prostřelil hradbu z blokujících hráčů a vyrovnal na 3:3! Kotouč ještě nejspíš někdo tečoval, puk je každopádně v síti a začínáme od znova. Asistence: Michal Birner
    52:17 Adam KLAPKA - 2:3
     
    52:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí ale nakonec přeci jen snižují. Jaroslav Vlach přihrál na pravý kruh ADAMU KLAPKOVI a ten se přesně mířenou střelou trefil na zadní tyč, od které se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Jaroslav Vlach.
    34:40 Lukáš NAHODIL - 1:3
     
    34:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovku a odskakují svému soupeři na rozdíl dvou gólů! LUKÁŠ NAHODIL obdržel přihrávku do prostoru mezi kruhy a jelikož dostal od hráčů Liberce spoustu času, napřáhl se a nekompromisní ranou prostřelil Petra Kváču. Asistence: Jan Káňa.
    34:02 Jakub NAVRÁTIL - 1:2
     
    34:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A navíc si Olomouc bere zpět vedení! JAKUB NAVRÁTIL při rychlém protiútoku přenechal tandemem kotouč Rostislavu Oleszovi, najel si před bránu a dostal od svého spoluhráče touš zpět. V tu chvíli už mu jen stačilo trefit volné místo u Kváčovy bližší tyče. Asistence: Rostislav Olesz.
    26:48 Petr JELÍNEK - 1:1
     
    26:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Adam Klapka se po pravé straně natlačil do brankoviště, kde ho ale vychytal Konrád. Kotouč se ovšem poté odrazil k T.J. Melanconovi, jenž ho poslal zpět před olomouckého gólmana a PETR JELÍNEK ho úspěšně dotlačil za čáru! Asistence: T.J. Melancon, Adam Klapka.
    10:17 Jan ŠVRČEK - 0:1
     
    10:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Olomouc se dostává do vedení! První rána od modré ještě JANU ŠVRČKOVI nevyšla, o pár vteřin později mu ovšem Vilém Burian nabil znovu a tentokrát už obránce Hanáků zaznamenal čistý průstřel! Asistence: Vilém Burian, Jan Bambula.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 27. P. Jelínek (Melancon, Klapka), 53. Klapka (J. Vlach), 54. Filippi (Birner) – 11. Švrček (Burian, Bambula), 35. Navrátil (Olesz), 35. Nahodil (J. Káňa), 64. David Krejčí (J. Káňa)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Štibingr, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Melancon, Aubrecht – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Gríger, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír.
    Trenér: Patrik Augusta

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, A. Rutar, Řezníček, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), V. Tomeček – Kusko, J. Knotek (A), Klimek – Olesz, Navrátil, Bambula – Burian, Nahodil, Michal Kunc.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ledere, Ganger

    Diváci: 1000
    thejrc.org