Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 4:0, 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 05.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne všechno, děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. (20:21:31)
     
    Máme za sebou zajímavou dohrávku 25. kola Ligy juniorů mezi Havlíčkovým Brodem a Mladými Draky Šumperk. Zápas nabídl bojovnost po celých šedesát minut. Skóre se výrazně měnilo ve druhé části, kterou Bruslaři opanovali v poměru 4:0,a tím si vydobyli důležitý náskok. Šumperk snížil v poslední třetině, kdy zlepšil svůj výkon, ale na body nedosáhl.
     
    Třetí třetina přinesla zajímavou podívanou, neboť na začátku měli navrch domácí hokejisté, ale postupem času převzali otěže Šumperští. Hosté snížili v přesilové hře, ovšem za sympatické vzepětí nedokázali zdramatizovat průběh utkání. Havlíčkův Brod vrátil hostům porážku z předchozího vzájemného zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Bruslaři vyhodili tak, že hrdlička dobruslil puk u zadního hrazení, kde skončí dohrávka 25. kola.
     
    59:40
    Projektil z nouze nebo spíše vykřesání naděje z velké dálky končí v ochranné síti. Vhazuje se před domácím gólmanem.
     
    59:13
    Chyby na obou stranách, a to ve středním pásmu, kde se bojuje o kotouč.
     
    58:04
    Pártl chtěl oslovit Práška, přihrávka byla na poslední chvíli zablokovaná. Milan Ryšavý následně rozehrává puk za svoji svatyní.
     
    56:45
    Michal Šembera byl v přečíslení dva na jednoho, místo toho, aby vystřelil, tak čekal na spoluhráče, čehož využil Zych. Obránce Havlíčkova Brodu odzbrojil soupeře o kotouč.
     
    56:02
    Bruslařům sice vázne kombinace, ovšem pořád mají na hokejkách vedení o tři branky. Šumperk se snaží s nepříznivým skóre něco udělat, ale zatím se musí věnovat oslabení, kterému čelí na konci poslední části.
     
    55:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:36
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Křivohlávek – 2 min., podrážení).
     
    55:17
    Oba týmy hrají na krev, což je dobré pro hru. Vidíme šance na obou stranách a aktivnější Šumperk by si zasloužil druhý gól.
     
    54:07
    Šumperk při snaze získat pásmo zahrát přes všechny čáry. Hra se vrací před Milana Ryšavého.
     
    53:27
    Nepříjemný projektil zneškodnil špičkou pravého betonu Pulda, který vychytal Milana Křivohlávka. Útočník hostí hraje ve velké pohodě.
     
    52:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Číhal – 2 min., sekání).
     
    51:50
    Kravec vybojoval kotouč, se kterým jel do přečíslení s Hrdličkou. Oba hráči si vyměnili kotouč a střílel první jmenovaný, který z těžké pozice nemířil přesně.
     
    51:24
    Pavel Pulda teď zvedl tepovou frekvenci všem přítomným, když špatně rozehrál. U kotouče mohl být Michal Šembera, ten ale měl pozdní reakci, takže nemohl potrestat chybu gólmana.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 27. Mlejnek (Hrdlička), 30. Straka (Hrdlička, Kutlvašr), 31. Fiala (Pártl), 40. Pártl (Prášek, Kuchta) – 46. Tomiczek (Šotkovský, Blaháček)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Havlík) – Kuchta, Hrbek, Besmák, Číhal, Kutlvašr, Zych – Pártl (C), Mlejnek (A), Hrdlička, Janko, Fiala (A), Straka, Krejčí, Kravec, Prášek.
    Trenér: Václav Adam

    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (41. Ryšavý) – Netolický, Minařík, Sedláček, Slabý, Blaháček (A), Křivohlávek, Cekr – Kesler, Šotkovský, Polách (C), Šembera (A), Tomiczek, Ševčík, Haas, Šucha.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Marek Tichý, Patrik Augusta

    Diváci: 86
    thejrc.org