Topoľčany – Humenné 3:5 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Vlci Žilina – Levice 4:0 (kon.)
Dubnica – Žiar nad Hronom 2:1 (po pr.)
konec
HC Topoľčany
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
HC 19 Humenné
sk Středa 05.01.2022, 16:30 • TOPVAR aréna Topoľčany • 1. liga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Topoľčianska séria skončila a humenská možno začala. Humenné bolo efektívnejšie, a preto vyhralo pod Tríbečom. Po siréne ešte stratil nervy Michal Novák, ktorý sa postrkoval v strednom pásme s Patrikom Fričom. Následne si hráči ťukli a v pokoji sa rozišli do šatní. Ďakujem za pozornosť. Dočítania. (18:40:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:42
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany (H. Ručkay – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné (Pichnarčík – 2 min., hrubosť).
     
    58:00
    Topoľčany hrajú power-play!
     
    58:00
    Topoľčany oddychový čas!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:49
    Záverečné minúty poslednej časti hry jasne pod kontrolou východniarov. Erik Kompas v ostatných chvíľach je v častej permanencii.
     
    57:10
    Solomončak cítil na druhej strane Veličkina a hodil mu puk! Bolo to však o sekundu neskôr, pretože si ho nedokázal spracovať a pripraviť na čepeľ!
     
    56:47
    Humenné posilnené piatym gólom. Solomončak nechal vyniknúť topoľčianskeho gólmana Kompasa.
     
    54:56
    Humenné dáva gól! Brankár Topoľčian Erik Kompas nahnevaný na obrancov, že si neupratali Patrika Friča, ktorý mu prekážal vo výhľade, kvôli čomu nepokryl razantnú bombu TICHONA IVANOVA. Bez asistencie.
     
    54:03
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany (Matej – 2 min., nešportové správanie).
     
    52:59
    Topoľčany – Humenné 3:4. Domáci to ešte rozhodne nevzdávajú.
     
    50:53
    Topoľčany dali gól!
    LUKÁŠ NOVÁK zaváhanie, ktoré sa našťastie pre Topoľčany gólom neskončilo, napravil. Tomčák perfektne cez šírku pásma našiel odchovanca Spišskej Novej Vsi, ktorý sa nemýlil. Asistencie: Jozef Tomčák a Erik Čaládi.
     
    50:10
    Ležérnosť Lukáša Nováka sa skoro Topoľčanom škaredo vypomstila. Kristián Horvát mal proti nemu mierne navrch, ale k ohrozeniu Kompasa sa nedostal.
     
    50:00
    Zápas vstupuje do svojej poslednej desaťminútovky. Topoľčany disponujú presilovkou. Za hostí dohral obranca Damián Novický, ktorý sleduje dianie spoza mantinel so šatkou na pravej ruke.
     
    49:46
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné (Solomončak – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    48:55
    Frič sa predral pred Erika Kompasa. Keďže už bol viac z uhla, musel vrátiť hru do lepšieho postavenia pre spoluhráčov. Až trojica Humenčanov minula jeho nahrávku.
     
    46:36
    Dominik Laššo si vybral miesto zakončenia nad vyrážačkou humenského brankára. Stroskotal, nakoľko Rabčan práve tam nastavil svoju časť výstroja a zmaril príležitosť dosiahnuť kontaktný presný zásah.
     
    46:18
    Humenné hrá s piatimi hráčmi.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 19. Tomčák (L. Novák), 39. Bystričan (Bečka), 51. L. Novák (Tomčák, Čaládi) – 5. M. Krajňák, 32. Solomončak, 38. Horvát (Matúš Chovan, D. Markuš), 39. Borov, 55. Ivanov


    HC Topoľčany: Kompas – M. Novák, Zekucia, Bystričan, Dúžek, Kapičák, Kučerka, A. Gergel – Čaládi, Tomčák, L. Novák – Kluka, Bečka, D. Gergel – Kováč, H. Ručkay, Gubo – Matej, Laššo, Vereš – Legalin.
    Trenér: Ľubomír Hurtaj.

    HC 19 Humenné: Rabčan – Matúš Chovan, Ivanov, Novický, Jacko, Pichnarčík, Kaščák, Wysocki – Solomončak, Šimčák, Veličkin – Horvát, M. Krajňák, Borov – Frič, D. Markuš, M. Macko – Šiňanský, Farkaš, Kiss.
    Trenér: Andrej Parfjonov.

    Rozhodčí: D. Lesay, Bachúrik – Hanko, Makúch.

    Diváci: bez divákov.
    thejrc.org