Kunlun – Čerepovec 1:7 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:7 (0:3, 1:3, 0:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 06.01.2022, 17:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:11 Nikita GUSLISTOV - 1:7
     
    53:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují náskok už na 7:1! Robin Press poslal puk od modré čáry na hůl Chochlova, který připravil střeleckou pozici pro NIKITU GUSLISTOVA a ten se podruhé v utkání prosadil. Asistence: Ilja Chochlov a Robin Press.
    39:58 Ryan SPROUL - 1:6
     
    39:58
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Dvě vteřiny před koncem druhé třetiny se domácí dočkali branky v přesilové hře! Spencer Foo vyhrál vhazování, po kterém pálil přesně k pravé tyči RYAN SPROUL. Asistence: Spencer Foo.
    38:12 Joonas NÄTTINEN - 0:6
     
    38:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Drtička pokračuje a hosté vedou už 6:0! Daniil Vovčenko našel před bránou JOONASE NÄTTINENA, který zakončil z bezprostřední blízkosti. Asistence: Daniil Vovčenko a Jakob Stenqvist.
    33:38 Nikita GUSLISTOV - 0:5
     
    33:38
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují vedení na 5:0! Igor Geraskin dostal puk na pravou stranu, odkud vystřelil, ovšem kotouč se odrazil od brankáře k NIKITU GUSLISTOVI a ten z první vsítil branku. Asistence: Igor Geraskin a Vladislav Kodola.
    26:09 David DUMBADZE - 0:4
     
    26:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A je to už 4:0 pro Severstal, který ničí svého soupeře. Nikita Guslistov má na gólu obrovský podíl, neboť se skvěle zbavil obránce a posunul puk na DAVIDA DUMBADZEHO, který z bezprostřední blízkosti přesně zakončil. Asistence: Nikita Guslistov a Igor Geraskin.
    17:45 Kirill PILIPENKO - 0:3
     
    17:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal využívá první přesilovou hru v utkání a vede už 3:0! KIRILL PILIPENKO se dostal ke střele z pravého kruhu a prostřelil Jeremyho Smithe. Asistence: Daniil Vovčenko a Jakob Stenqvist.
    07:17 Nikolaj TIMAŠOV - 0:2
     
    07:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A je to 2:0 pro hosty! David Dumbadze z pravé strany posunul puk do levého kruhu NIKOLAJU TIMAŠOVI, který následně fantasticky zakončil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: David Dumbadze.
    04:52 Kirill PILIPENKO - 0:1
     
    04:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají brankový účet dnešního zápasu! Nikolaj Timašov pálil ze středu, ovšem jeho pokus byl zblokován přímo na hůl KIRILLA PILIPENKA, který neměl problém trefil prázdnou svatyni. Asistence: Nikolaj Timašov a Vladislav Kodola.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 40. Sproul (S. Foo) – 5. Pilipenko (Timašov, Kodola), 8. Timašov (D. Dumbadze), 18. Pilipenko (Vovčenko, Stenqvist), 27. D. Dumbadze (Guslistov, Geraskin), 34. Guslistov (Geraskin, Kodola), 39. Joonas Nättinen (Vovčenko, Stenqvist), 54. Guslistov (Chochlov, Press)


    Red Star Kunlun: J. Smith (P. O'Brien) – T. Schultz, Chelios, Sproul, Joe, Jen, Fram, P. Čang – C. Čang, Tyler Wong (A), Yip (C) – Lockhart, P. Foo, S. Foo (A) – Riche, C. Kane, Č. Čang – Jen, M. Abramov, Čung.
    Trenér: Ivano Zanatta

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Chochlov, Press, Stenqvist, Timašov, N. Chlystov, N. Makejev, Rogov – Liška, Joonas Nättinen, J. Morozov (C) – Pilipenko, Kodola, Vovčenko – D. Dumbadze, Guslistov, Geraskin (A) – Rooba (A), Kolmykov, Dmitrij Moisejev – A. Alexejev.
    Trenér: Andrej Razin

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ščenjov – Bersenjov, Judin
    thejrc.org