Plzeň – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 06.01.2022, 18:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    58:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hráči v posledních minutách třetí třetiny snižují na rozdíl jediné branky. Svůj čtvrtý zásah v tomto utkání zaznamenal plzeňský útočník ADAM BENÁK. Asistence: Aleš Mazanec.
     
    48:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se však ještě nevzdávají a necelých dvanáct minut před koncem třetí třetiny snižují na rozdíl dvou branek. ADAM BENÁK se prosadil potřetí v utkání a zároveň zkompletoval hattrick! Asistence: Hynek Prošek, Marek Hořejší.
     
    42:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté svou početní výhodu přeci jen využili a vedou už o tři branky. Po Vašíčkově přihrávce se prosadil LUKÁŠ NOVÁK, který zároveň vsítil pátou branku svého týmu v utkání. Asistence: Martin Vašíček, Adam Marton.
     
    39:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody v závěru druhé třetiny pokračují! Sparťané znovu využili zaváhání plzeňské obrany, když obránce TOMÁŠ BARTOŇ skóroval pouhé čtyři vteřiny před koncem prostřední části. Asistence: Lukáš Novák, Martin Vašíček.
     
    38:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, sparťanům stačilo pouze pár vteřin na vstřelení dalšího gólu. Po přihrávce Byakova se tentokrát prosadil útočník JAKUB ŽMOLA, který se zapisuje na střeleckou listinu. Asistence: Arkadiy Byakov.
     
    38:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hráči podobně jako v první třetině krátce před koncem třetiny vyrovnávají skóre! Úspěšným střelcem se stal ADAM BENÁK, jenž zaznamenal už druhou branku v tomto utkání. Asistence: Aleš Mazanec, Josef Eichler.
     
    32:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté v průběhu druhé třetiny si berou své ztracené vedení zpět! Po Odehnalově úspěšné práci mířil do černého BOGDAN STEPANCHUK, který si připsal svou druhou trefu v nadstavbové části. Asistence: Mikuláš Odehnal, Jakub Žmola.
     
    18:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté své oslabení ubránili a krátce před koncem první třetiny vyrovnávají! Prvním úspěšným střelcem Škodovky v utkání se stal útočník ADAM BENÁK, jenž vyzrál poprvé na brankáře Koglera. Asistence: Marek Hořejší.
     
    08:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou krátce před první polovinou úvodní třetiny do vedení! Po Vašíčkově přihrávce se prosadil PETR KŘIŠŤAN, který zaznamenal svou premiérovou trefu v nadstavbové části. Asistence: Martin Vašíček, Lukáš Novák.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Křišťan (Vašíček, Novák), 33. Stepanchuk (Odehnal, Žmola), 39. Žmola (Byakov), 40. Bartoň (Novák, Vašíček), 43. Novák (Vašíček, Marton) – 19. Benák (Hořejší), 39. Benák (Mazanec, Eichler), 49. Benák (Prošek, Hořejší), 59. Benák (Mazanec)


    HC Sparta Praha: Kogler (Přikryl) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Jakab, Žemlička, Novák, Skuratov, Poláček, Křišťan, Hrubý, Žmola.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan, Holubec, Prošek, Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší, Mazanec, Reiser, Řehoř, Hofrajtr, Pittr, Kaiser, Benák, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Dyršmíd – Sýkora, Janíček
    thejrc.org