Plzeň – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:4 (1:1, 1:0, 3:3)
Berani Zlín
Čtvrtek 06.01.2022, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    58:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Berani dokázali svou šanci využít a necelé dvě minuty před koncem ztrácí na Duklu jediný gól. Z bezprostřední blízkosti dostal puk po dorážce do branky ADAM HAMRLA. Asistence: Libor Stuchlík, Martin Holba.
     
    48:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se vrací do dvoubrankového vedení. Podobně jako u čtvrtého gólu Dukly, MATĚJ VOJÁČEK obkroužil s kotoučem branku a z kruhu překonal střelou po ledě Uherka. Asistence: Alexandr Gutsu, Jakub Modl.
     
    47:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ve třetí třetině rozhodně není o góly nouze. Dukla si rychle šla pro vyrovnávací gól, před brankáře si s pukem sjel ROBERT VÁŇA a střelou po zemi vrací Dukle vedení. Asistence: Tobias Chlubna. Jindřich Habermann.
     
    46:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. RICHARD BABULÍK překvapil pohotovou stelou brankáře Černého. Asistence: Zdeněk Urban, Adam Hamrla.
     
    43:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín ovšem dokázal velmi rychle zareagovat a hosté už opět ztrácí jedinou branku. Po nedorozumění v obraně se hosté dostali do přečíslení 2 na 1 a z kruhu skóroval střelou pod horní tyč RICHARD MAREK. Asistence: Zdeněk Urban, Richard Babulík.
     
    43:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla využívá přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového vedení. TOMÁŠ VANDAS z mezikruží zvolil místo přihrávky střelu a trefil přesně horní levý roh branky. Asistence: Kevin Coufal, Dominik Löffler.
     
    29:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla nakonec tu velmi dlouhou přesilovku využívá. Od modré poslal puk po zemi Topol a těsně před brankářem jen drobně tečoval puk JINDŘICH HABERMANN. Dukla tak podruhé v zápase vede. Asistence: Adam Topol.
     
    15:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté dokázali trestné střílení využít. JAKUB HEŠ si těsné před Černým přibrzdil, stáhl si puk do bekhendu a už pouze uklidil puk do zcela odkryté části branky. Bez asistence.
     
    08:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla otevírá skóre dnešního utkání. Od modré nahodil puk na Uherka Ošmera a odražený puk dorazil za brankovou čáru MATĚJ VOJÁČEK. Asistence: Adam Ošmera, Alexandr Gutsu.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 9. Vojáček (Ošmera, Gutsu), 30. Habermann (Topol), 44. Vandas (Coufal, Löffler), 48. Váňa (Chlubna, Habermann), 49. Vojáček (Gutsu, Modl) – 16. Heš (TS), 44. Marek (Urban, Babulík), 47. Babulík (Urban, Hamrla), 59. Hamrla (Stuchlík, Holba)


    HC Dukla Jihlava: Černý (Sigmund) – Vandas, Löffler, Jeletz, Ošmera, Topol, Hamřík – Jungwirth, Coufal, Veselský – Klapica, Vojáček, Modl – Gutsu, Habermann, Chlubna – Váňa
    Trenér: Marek Melenovský

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Mikel, Hamrla, Špaňhel, Stuchlík, Kotala, Řezníček – Pilát, Marek, Urban – Babulík, Holba, Heš – Klimek, Kopřiva, Pešák – Kos
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Matoušek – Tichý, Augusta
    thejrc.org