Plzeň – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 06.01.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Třetí třetina už se nesla v pomalejším tempu, kdy se Valaši tlačili za dalším gólem, ale Olomouc svůj náskok nepustila. Vsetínu pomohla až závěrečná hra bez brankáře, v níž se opět prosadil Adam Koláček, ale na srovnání už čas nestačil. Olomouc tak na vsetínském Lapači vítězí 3:2.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína vám přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera a budu se těšit v sobotu u dalšího přenosu z Extraligy dorostu. (22:52:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se osm sekund před koncem základní hrací doby při hře bez gólmana dočkali druhé branky. S první střelou i dorážkou si hostující brankář poradil, ale Valaši šli za kontaktní brankou velmi rázně a ADAM KOLÁČEK nakonec kotouč od pravé tyče za Frgálova záda dostrkal. Asistence: Matěj Juráň, Jakub Frolo.
     
    59:42
    Konečný zůstává na střídačce.
     
    59:42
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:42
    Vsetínští nahodili puk od modré čáry. Hostující gólman kotouč kryje a hra je přerušena.
     
    58:10
    Valaši střílí hned, jak se dostanou do pásma. Pro Frgála se jedná o jednoduché pokusy.
     
    57:50
    Obranu soupeře tentokrát šikovně obešla olomoucká dvojice Belan – Miškovský. Křižná přihrávka však druhému jmenovanému nesedla a puk končí u mantinelu.
     
    56:45
    Po sérii střel Olomouce opět přichází nečekaný vsetínský protiútok. Jeho autorem byl Juráň, který se poučil z předchozích chyb svých spoluhráčů a vystřelil dřív, než mu někdo stačil kotouč odebrat. Puk skončil na betonech gólmana Frgála a domácí kapitán se pokusil ještě o dorážku, v čemž mu ale tvrdě zamezila hostující obrana. Po přerušení hry se navíc u pravé tyče olomoucké brány strhla menší potyčka.
     
    56:29
    Olomouc se tlačí do vsetínského brankoviště, ale Konečný svůj tým drží. Zdá se, že střelou po ledě se Olomouc neprosadí.
     
    54:14
    Vsetínská obrana zastavila Šulgana a vyslala do útoku své forvardy. Výzvy se chopil Budín, který si obhodil olomouckého beka a přesilu bránících hráčů tak jednoduše obešel. Kohouti však situaci včas zachránili a i v nevýhodné pozici vsetínskému útočníkovi kotouč odebrali.
     
    53:06
    Hosté v plném počtu. Vsetínští předvedli svou zatím nejpovedenější přesilovku, ale snížení z toho nebylo.
     
    52:16
    Poté, co Frolo nevyužil přihrávky do dobré pozice a trefil Frgálův pravý beton, se šance na kontaktní branku naskytla Koláčkovi. Střelec první vsetínské branky, se ocitl před zcela odkrytou brankou, jenže mu kotouč přeskočil čepel hole a než vsetínský útočník otočkou puk zpracoval, byl už olomoucký gólman na svém místě a po střele vyrazil lapačkou puk nad sebe.
     
    51:42
    Až nyní se Valaši dostali z vlastního pásma, ale jejich plynulý přechod do útoku zastavil ofsajd.
     
    51:15
    Vsetínští velmi rychle rozestavili přesilovkovou formaci a začali s kombinací, jenže je z pásma vyhnala nepřesná přihrávka u modré čáry.
     
    51:06
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Galvas – 2 min., sekání).
     
    49:51
    Frolo je ve třetí třetině hodně aktivní. Další souboj o puk, tentokrát v útočném pásmu Olomouce, vyhráli právě hosté, ale přihrávka z hloučku hráčů nesměřovala na olomouckého obránce, nýbrž na Frola. Ten se tak po pár bruslařských tempech ocitl zcela sám před Frgálem. Těsně před zakončením jej však dobruslil Drábek, který pohotově obrátil tok hry a sám na druhé straně zakončil k levé tyči.
     
    48:57
    Zedkova schovaná střela od modré trefila brusle Ürgeho, kterého do trajektorie střely popostrčil jeden z bránících hráčů Olomouce. Kohouti se chopili kotouče, ale pouze vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    48:18
    Šenk vyšťoural puk ve skrumáži hráčů u mantinelu ve středním pásmu a nahodil jej do útočné třetiny. Najednou se strhl bruslařský souboj mezi bránící dvojicí Vsetína a dojíždějícím Šulganem, který puk nestačil včas sebrat. Valaši tak rozehrávají.
     
    47:37
    Za povzbuzování vsetínských fanoušků se v situaci dva na dva ocitli Raušer s Frolem. Prvně jmenovaný vzal na levém křídle vše na sebe a zamířil do vzdálenějšího horního rohu, který přestřelil.
     
    46:47
    Hra ubrala na tempu. Stále se oba týmy celkem pravidelně střídají v držení kotouče, ale nepřesné přihrávky způsobují menší množství střel na obou stranách. Hraje se především ve středním pásmu.
     
    45:50
    Šenk uhlídal kotouč ve středním pásmu před Vaňkem, ale kvůli dotěrným vsetínským hráčům se s pukem na hokejce raději vydal za vlastní branku, odkud rozehrává.
     
    44:39
    Frolo se vydal do útoku po levém křídle a pomalu to vypadalo, jako kdyby všichni ostatní přestali hrát. Vsetínští se zastavili a Olomouc se do obrany také přiliš nehrnula. Frolo se svou individuální šancí skončil v rohu kluziště, kde puk ztratil.
     
    43:43
    Dvakrát v krátkém časovém sledu byla hra přerušena. Poprvé byl Vsetínským odpískán ofsajd, podruhé Olomouc vyhodila na zakázané uvolnění. Právě icing chtěli domácí využít k další rychlé střele hned po vhazování, ale ani tentokrát neslavili úspěch.
     
    43:05
    K vidění byly rychlé přechody do útoku na obou stranách. Podobné akce jsme už v tomto zápase zahlédli, tentokrát jsou však všechny ofenzivní výpady bez střel.
     
    41:51
    Z minisouboje vyšli vítězně hosté, ale s pukem na holích se daleko nedostali. Ještě před modrou čarou se ke kotouči dostal Vsetín a domácí obránce Zedek z větší vzdálenosti ohrozil Frgálovu bránu. Hostující brankář zasahuje lapačkou.
     
    41:39
    Pejchal se pokusil proměnit vyhrané buly, ale jeho střela postrádala razanci a končí mimo branku. Oba celky nyní svádí souboj o kotouč v rohu kluziště.
     
    41:14
    Olomoučtí se snažili usadit v útočném pásmu, ale Valaši se vyhnali až hluboko do jejich pásma. Kohouti se následně provinili zakázaným uvolněním.
     
    40:44
    Dopředu se probojoval Ürge, ale těsně před modrým půlkruhem jej zastavila bránící dvojice Olomouce. Domácí útočník však přece jen zakončil, když se k puku dostal v rohu za Frgálovou brankou a vystřelil z levého kruhu. Hostující gólman zasahuje pravým betonem.
     
    40:18
    Třetí dvacetiminutovka končí rychlým zakázaným uvolněním Vsetína. Vhazovat se bude po Konečného pravici.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi divoká druhá třetina, při které se fanoušci na Lapači určitě nenudili. Rychlý hokej nahoru dolů doprovázela řada nebezpečných střel a situací, v konečném důsledku však rozhodovaly jen přesilovky. Dvě početní výhody totiž zásluhou Adama Drábka a Jakuba Belana proměnila Olomouc. To Valachům se přesilovky nedařily, a tak museli domácí udeřit až ve vlastním oslabení, kdy snížil Adam Koláček. Hosté těží ze svých přesných střel a kombinací, naopak Valaši se spoléhají hlavně na brejky, ale po vstřelené brance ukázali také dobrou práci v předbrankovém prostoru. Pokud bude utkání pokračovat v nastoleném tempu, máme se na co těšit.
    Třetí třetina začne cca v 20:46.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Poslední minuta druhé třetiny patří hostům, kteří se drží v útočném pásmu. Všechny střely Olomouce jdou po ledě, na což je domácí brankář připraven.
     
    38:46
    Od modré čáry pálil Kotrla, Frgál proti jeho střele zasáhl levým betonem a Olomouc se může vydat na druhou stranu.
     
    38:02
    Vsetínští se ve třech nahrnuli před Frgálovo brankoviště. Jde vidět, že domácí mají po vstřelené brance víc energie a tlačí se za dalším gólem. Finální přihrávka na Pejchala ale nebyla příliš přesná a domácí útočník musí u levé tyče lovit kotouč mezi svými bruslemi.
     
    37:08
    Domácí v plném počtu. Tahle přesilová hra Olomouce nepatřila mezi povedené. Valaši se prezentovali úplně jinou hrou než v předchozích dvou početních nevýhodách a kohouti při vlastní přesilovce inkasovali.
     
    36:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši byli od začátku svého dalšího oslabení aktivnější, čímž nejen odvrátili nápor Olomouce, ale také vybojovali útočné pásmo. A po rychlé souhře také ADAM KOLÁČEK střelou bez přípravy z pravého kruhu snižuje náskok hostů. Asistence: Tomáš Ürge, Sam Budín.
     
    35:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Herman – 2 min., podrážení).
     
    34:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti přesilovou hru opět využívají a navyšují svůj náskok na rozdíl tří branek. Tentokrát se hosté nespoléhali na osvědčenou kombinaci, ale JAKUB BELAN mezi bránícími hráči nabruslil do mezikruží, odkud poslal puk z bezprostřední blízkosti nad Konečného vyrážečku. Asistence: Dominik Jeřábek, Tomáš Galvas.
     
    33:49
    Přesilovku si zahrají také hosté. Podrážením se provinil Raušer, který se vydává na trestnou lavici.
     
    33:41
    Hosté v plném počtu. Frgál byl i v tomto oslabení bez práce, když vsetínské střely letěly mimo branku, nebo končily na boční síti.
     
    33:12
    Valaši se usadili v útočném třetině, ale stále jsou bez střely.
     
    32:49
    Přesilová hra Vsetína se podobá předešlé početní výhodě, kterou Valaši odehráli. Hosté se po vyhraném vhazování okamžitě osvobodili a domácí se ještě nedostali ke slovu.
     
    31:41
    Ve skrumáži před vsetínskou brankou si nedovoleně počínal hostující Drábek a dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    31:36
    Puk zůstal volný ve vsetínském brankovišti, kam se rázem natlačili úplně všichni hráči. Konečný měl velké štěstí, protože o situaci nemohl mít vůbec přehled.
     
    31:02
    Fanoušci se na dnešním zápase opravdu nenudí. Jen co skončila útočná akce Vsetína, objevili se na druhé straně Jeřábek s Bohatým. Hraje se nahoru dolů a každá ofenziva je zakončena velkou šancí.
     
    30:02
    Valaši se drží v útočném pásmu a dostávají kohouty pod tlak. Z dobré pozice na levém kruhu pálil Koláček, ale jeho zakončení k bližší tyči se neuchytilo.
     
    29:16
    Pejchal střílel přes hlouček hráčů, a tak na jeho pokus Frgál vůbec neviděl. Puk ale olomouckého gólmana trefil.
     
    28:46
    Tažení Budína proti dvěma hráčům kohoutů skončilo signalizovaným postavením mimo hru, což byla voda na mlýn pro Šulgana. Nejproduktivnější hráč Olomouce se po pravém křídle dostal před Konečného a z hranice brankoviště vystřelil na vyrážečku. Právě tu domácí brankář využil k odražení kotouče, který však dostal pouze nad sebe. Puk nakonec končí na brance, odkud si jej berou Vsacané.
     
    28:09
    Dobré střídaní Ürgeho, který se tentokrát už dostal do zakončení z prostoru mezi kruhy. Frgál zasahuje lapačkou.
     
    27:33
    Na Ürgeho si v předbrankovém prostoru počkali dva hráči Olomouce a Miškovský vsetínského útočníka obral o puk. Valaši ale kotouč nedávají zadarmo, a tak si ho také okamžitě berou zpět a setrvávají v útočném pásmu.
     
    26:40
    Raušer byl v útočném pásmu těsně bráněn Bohatým, ale i přesto vystřelil. Zakončoval však z velmi nevýhodné pozice a není divu, že jeho pokus olomouckou branku neohrozil.
     
    25:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vsetínským se hned po zahájení přesilové hry podařilo vyhodit, ale při druhém pokusu už se jim to nepovedlo. Kotouč se totiž v souhře u Konečného branky dostal k Jakubu Belanovi, jenž vybídl ADAMA DRÁBKA. Hostující kapitán z vrcholu levého kruhu zamířil do vzdálenějšího horního rohu a nemýlil se. Asistence: Jakub Belan, Dominik Jeřábek.
     
    25:11
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Herman – 2 min., hákování).
     
    25:05
    Frgál se vydal na dalekou cestu ze své branky na střídačku. Bude se totiž vylučovat. Sudí signalizuje nedovolený zákrok na straně Vsetína.
     
    24:23
    V první třetině to byli hlavně domácí, kdo se prezentoval nepřesnými střelami. Vypadá to ale, že tento problém trápí také hosty. Najmanova střela z vrcholu pravého kruhu mířila mimo a přesná nebyla ani dorážka z druhé strany.
     
    23:39
    Belan to zkusil sám středem kluziště, ale přes přesilu bránících hráčů Vsetína neprošel. Olomouc se stále drží v útočném pásmu.
     
    21:59
    Vsetínští to zkouší znovu. V mezikruží stál dobře připravený Kovář, ale jakmile se k němu od modré čáry dostal puk, hned byl obklíčen čtveřicí hráčů v červených dresech. Od jedné z hokejek se pak kotouč odrazil do rohu kluziště.
     
    21:34
    Zato na druhé straně nebyl daleko od vyrovnávacího gólu Raušer. Trefil však pouze připraveného Frgála.
     
    21:17
    Když se Olomouckým nepodařilo dostat do útoku ve dvaceti sekundách přesilové hry, vynahradili si to hned po jejím skončení. Konečný ale na všechny soupeřovy střely dobře vidí a nedělají mu problém.
     
    20:21
    Domácí v plném počtu.
     
    20:10
    Vsetínští začínají druhou třetinu v oslabení, a tak okamžitě začali s pečlivou obranou a nepouští svého soupeře do pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nám přinesla mnoho gólových šancí na obou stranách. Více práce měl domácí brankář Konečný, ale do daleko nebezpečnějších šancí se díky únikům, přečíslením a hlavně rychlým nohám dostávali Vsetínští. Domácím však chybí přesné zakončení, a tak i v těchto situacích zůstal hostující brankář bez práce. Hra z jedné strany na druhou přinesla úvodní a zatím taky jedinou branku utkání. Po jednom ze vsetínských výpadů totiž podobný počin zopakovali kohouti a přesnou střelu předvedl Vojtěch Neoral. Uvidíme, jak se bude skóre vyvíjet dál.
    Druhá třetina začne cca v 19:59.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Valachům se daří držet puk daleko od své branky. Ze středního pásma dostávají domácí kotouč opět až za Frgálovu bránu.
     
    19:27
    Juráň zablokoval olomouckou střelu a vyhazuje. Vsetínská čtveřice může vystřídat.
     
    18:51
    Olomouc ve své přesilové hře kombinuje především na levém křídle. Toho Valaši využili k aktivnímu napadání, ale zisk kotouče jim to nepřineslo.
     
    18:21
    Hra je přerušena po nedovoleném zákroku Kotrly na jednoho z hostujících obránců. Olomoucký bek se po nárazu těžce zvedá z ledu za pomoci svých spoluhráčů, pro domácího obránce to znamená dvouminutový trest za napadení.
     
    17:49
    To ovšem neplatí při hře pět na pět a vypadá to, že klasická hra domácím vyhovuje mnohem více než přesilovka. Po levém křídle se prohnal Kovář, který také zakončil do bližšího horního rohu.
     
    16:55
    Hosté v plném počtu. Domácí během početní výhody ani jednou nevystřelili.
     
    16:24
    Vsacané se usadili před Frgálem, ten ještě zasahovat nemusel.
     
    16:01
    Vsetínští se v přesilové hře ještě nedostali do útočného pásma. Olomouc drží puk u mantinelu vedle branky domácího celku.
     
    15:08
    Olomouc si v oslabení velmi rychle poradila a dostala kotouč na druhou stranu. I v početní nevýhodě se aktivně prezentuje Šenk, který Konečného zaměstnal střelou a dorážkou k pravé tyči.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Najman – 2 min., hákování).
     
    14:10
    Přečíslení dva na jednoho nevyužili Ürge s Koláčkem. Ke střele se chystal druhý jmenovaný, ale bránící hráč byl pohotovější a domácího obránce odzbrojil.
     
    13:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Naopak Olomouc z protiútoku proměňuje. Rychlou souhru a přesun do útočného pásma ozdobil gólovou trefou mezi betony VOJTĚCH NEORAL. Asistence: Kristián Šenk.
     
    12:58
    Valaši nemají přesnou mušku. Hostující obranu přebruslil Raušer, který tentokrát ve stejné pozici jako Juráň mířil na bližší tyč. Ale ani on prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    12:08
    Z Boškova nahození se nakonec vyklubala akce Vsetína, když se domácí dostali k odraženému kotouči a rychle přesměrovali hru. V situaci jeden na jednoho pálil Juráň na vzdálenější tyč, ale netrefil. Mimo šla také Ürgeho dorážka z levého kruhu.
     
    11:21
    Nenápadná Jeřábkova střela vypadala jednoduše, ale nakonec přidělala Konečnému starosti. Kotouč nahozený obloukem plachtil do levého horního rohu, kam domácí brankář připravil svou vyrážečku.
     
    10:59
    Vaňkův pokus z vrcholu pravého kruhu zablokovat Vrána a puk tak pouze doklouzal k bráně hostujícího celku. Olomouc rychle otáčí hru, ale je zastavena ofsajdem.
     
    10:23
    Vsetínským se podařilo vymanit z tlaku Olomouce, který si hosté přenesli z uplynulé přesilové hry. Valaši se s kotoučem dostávají mezi modré čáry a rádi by se probojovali až k Frgálově brance.
     
    09:28
    Domácí v plném počtu.
     
    09:27
    Sekundu před návratem vyloučeného Vaňka na led je hra přerušena. Konečný si dobře poradil u své pravé tyče, kam se nahrnuli čtyři hráči soupeře a snažili se o dorážku střely z ostrého úhlu.
     
    08:25
    Juráň zablokoval pokus jednoho z olomouckých hráčů na pozici obránce, čehož okamžitě využil k rychlému výpadu dopředu. Puk mu však sjel z hokejky a jako první jej dobruslil hráč Olomouce.
     
    07:55
    Nejaktivnějším střelcem v olomoucké přesilové hře je Bošek. Konečný na jeho dvě střely příliš neviděl, ale u obou dokázal adekvátně zasáhnout. První pokus vytěsnil vyrážečkou, proti druhému vytasil pravý beton.
     
    07:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vaněk – 2 min., faul kolenem).
     
    06:27
    Na druhé straně to byla šance Belana, která mohla otevřít skóre. Po jeho pokusu z levého křídla ke vzdálenější tyči zazvonila právě brankové konstrukce. Oba celky k přechodu do útočného pásma využívají individuálních výpadů.
     
    05:27
    Koláček hbitě prokličkoval mezi hráči Olomouce, ale až do zakončení se nedostal. Vybídl proto Juráně, na jehož střelu přes bránícího hráče Frgál vůbec neviděl. Domácí jsou nyní střelecky aktivnější.
     
    04:57
    Hraje se v útočném pásmu Vsetína, kotouč však mají pod kontrolou Olomoučtí, kteří se nemohou dostat za modrou čáru.
     
    03:36
    Frgál měl nyní při dvojitém zakončení Raušera velké štěstí. Vsetínský útočník oběma pokusy mířil k pravé tyči, ale při druhé střele už byl hostující brankář ne cestě k druhé tyčce, kam očekával další ránu. Na poslední chvíli se však stačil vrátit do Raušerovy střel a puk vykopl špičkou betonu.
     
    02:55
    Domácí dostali po vyhraném vhazování puk do středního pásma a střídají. Následuje jejich rozehrávka zpoza vlastní branky.
     
    02:26
    Situace se pro Vsetínské komplikuje. Odpískáno je druhé zakázané uvolnění v krátkém časovém sledu a formace odrážející tlak Olomouce už je na ledě opravdu dlouho.
     
    02:11
    Konečný musel řešit nepřehlednou situaci před svým brankovištěm. S náporem hostů mu pomohla obrana, která odpálila kotouč do bezpečí.
     
    01:19
    V úniku se ocitl Jeřábek, jenž pohotově zakončil betony Konečného betony. Domácí brankář si jeho ránu pohlídal a puk vykopl pravým betonem.
     
    01:12
    Ani domácí se v oslabené sestavě nenechávají zahanbit. Budínovu střelu z levého křídla pokryl hostující gólman Frgál a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    00:22
    Výrazně aktivněji začali hosté, což ukázali v úvodním tlaku, který také zakončili střelou. Do pravé části branky střílel z větší vzdálenosti Galvas, jeho pokus skončil v náruči Konečného.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Ürge, Bartoněk, Koláček, Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Šlahora, Bohatý, Vrána, Kalman, Galvas, – Šulgan, Šenk, Miškovský, Kučera, Najman, Jeřábek, Bošek, Konobejl, Neoral, Golias, Belan.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Goňa – Jurčík, Šobáň.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně:

    2.10. 2021 Vsetín – Olomouc 5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
    Vsetínští se dostali do vedení v první periodě. Během utkání si vybudovali čtyřbrankový náskok, Olomouc skórovala až v posledních dvou minutách zápasu. Valaši si své vítězství pojistili trefou do prázdné branky.

    20.11. 2021 Olomouc – Vsetín 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
    Olomouc se prosadila hned v úvodu, své vedení navýšila ve druhé třetině. V té už se prosadil i Vsetín. V závěru přidaly oba celky po jednom gólu. Své vedení nakonec Olomouc udržela.
     
    HC Olomouc

    Olomouc má za sebou slušnou sérii výher a právem stojí v čele tabulky. Naposled prohrála proti Zlínu v polovině listopadu. Před pauzou si nejprve poradila s Havířovem, který přestřílela 9:0. Ve druhém zápase přivítala Šumperk. Utkání bylo vyrovnané až do konce, kdy se v 51. minutě prosadila Olomouc a body zůstaly doma. Olomoucký celek je zatím při chuti, uvidíme, jak si poradí s Valachy, kteří ji při poslední zápase na Lapači přestříleli.

    Sestava v minulém kole:
    Čerbák – Drábek, Marek, Šlahora, Vrána, Kalman, Galvas – Šulgan, Miškovský, Kučera – Najman, Jeřábek, Pastrnek – Bošek, Konobejl, Neoral – Golais, Belan.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Lukáš Bošek (3+5)
    Nejproduktivnější obránce – Tomáš Galvas (1+3)
    Gólmanská jednička – Dominik Frgál (92,93 %)
    Postavení v tabulce – 1. (40 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Viktor Šulgan (16+2)
    Nejproduktivnější obránce – Adam Drábek (4+12)
    Gólmanská jednička – Dominik Frgál (92,53 %)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Před vánoční pauzou se Valachům podařilo zdolat Porubu, s kterou sousedí v tabulce. Utkání sice otevřel ostravský celek, ale Valaši ve druhé třetině srovnali a během divoké třetí části utkání otočili ve svůj prospěch. Předchozí dvě utkání jim ale tak dobře nevyšla. Kvůli mezerám v sestavě podlehli poslednímu Havířovu a Šumperku. Podaří se jim navázat na vítězství proti Porubě a porazit soupeře z vrcholu tabulky?

    Sestava v minulém kole:
    Konečný – Stodůlka, Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček, Juráň, Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchar, Raušer.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Adam Raušer (2+2)
    Nejproduktivnější obránce – Marek Stodůlka (1+0)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (93,50 %)
    Postavení v tabulce – 4. (20 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Matěj Juráň (6+8)
    Nejproduktivnější obránce – Matěj Šedlbauer (1+10)
    Gólmanská jednička: Martin Konečný (91,89 %)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Skupiny E Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Olomouc.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 36. Koláček (Ürge, Budín), 60. Koláček (Juráň, Frolo) – 14. Neoral (Šenk), 26. Drábek (Belan, Jeřábek), 35. Belan (Jeřábek, Galvas)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Ürge, Bartoněk, Koláček, Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Šlahora, Bohatý, Vrána, Kalman, Galvas, – Šulgan, Šenk, Miškovský, Kučera, Najman, Jeřábek, Bošek, Konobejl, Neoral, Golias, Belan.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Goňa – Jurčík, Šobáň
    thejrc.org