Plzeň – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 06.01.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    59:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se osm sekund před koncem základní hrací doby při hře bez gólmana dočkali druhé branky. S první střelou i dorážkou si hostující brankář poradil, ale Valaši šli za kontaktní brankou velmi rázně a ADAM KOLÁČEK nakonec kotouč od pravé tyče za Frgálova záda dostrkal. Asistence: Matěj Juráň, Jakub Frolo.
     
    36:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši byli od začátku svého dalšího oslabení aktivnější, čímž nejen odvrátili nápor Olomouce, ale také vybojovali útočné pásmo. A po rychlé souhře také ADAM KOLÁČEK střelou bez přípravy z pravého kruhu snižuje náskok hostů. Asistence: Tomáš Ürge, Sam Budín.
     
    34:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti přesilovou hru opět využívají a navyšují svůj náskok na rozdíl tří branek. Tentokrát se hosté nespoléhali na osvědčenou kombinaci, ale JAKUB BELAN mezi bránícími hráči nabruslil do mezikruží, odkud poslal puk z bezprostřední blízkosti nad Konečného vyrážečku. Asistence: Dominik Jeřábek, Tomáš Galvas.
     
    25:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vsetínským se hned po zahájení přesilové hry podařilo vyhodit, ale při druhém pokusu už se jim to nepovedlo. Kotouč se totiž v souhře u Konečného branky dostal k Jakubu Belanovi, jenž vybídl ADAMA DRÁBKA. Hostující kapitán z vrcholu levého kruhu zamířil do vzdálenějšího horního rohu a nemýlil se. Asistence: Jakub Belan, Dominik Jeřábek.
     
    13:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Naopak Olomouc z protiútoku proměňuje. Rychlou souhru a přesun do útočného pásma ozdobil gólovou trefou mezi betony VOJTĚCH NEORAL. Asistence: Kristián Šenk.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 36. Koláček (Ürge, Budín), 60. Koláček (Juráň, Frolo) – 14. Neoral (Šenk), 26. Drábek (Belan, Jeřábek), 35. Belan (Jeřábek, Galvas)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Ürge, Bartoněk, Koláček, Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Šlahora, Bohatý, Vrána, Kalman, Galvas, – Šulgan, Šenk, Miškovský, Kučera, Najman, Jeřábek, Bošek, Konobejl, Neoral, Golias, Belan.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Goňa – Jurčík, Šobáň
    thejrc.org