Plzeň – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 06.01.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    59:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se osm sekund před koncem základní hrací doby při hře bez gólmana dočkali druhé branky. S první střelou i dorážkou si hostující brankář poradil, ale Valaši šli za kontaktní brankou velmi rázně a ADAM KOLÁČEK nakonec kotouč od pravé tyče za Frgálova záda dostrkal. Asistence: Matěj Juráň, Jakub Frolo.
     
    59:42
    Konečný zůstává na střídačce.
     
    52:16
    Poté, co Frolo nevyužil přihrávky do dobré pozice a trefil Frgálův pravý beton, se šance na kontaktní branku naskytla Koláčkovi. Střelec první vsetínské branky, se ocitl před zcela odkrytou brankou, jenže mu kotouč přeskočil čepel hole a než vsetínský útočník otočkou puk zpracoval, byl už olomoucký gólman na svém místě a po střele vyrazil lapačkou puk nad sebe.
     
    51:06
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Galvas – 2 min., sekání).
     
    49:51
    Frolo je ve třetí třetině hodně aktivní. Další souboj o puk, tentokrát v útočném pásmu Olomouce, vyhráli právě hosté, ale přihrávka z hloučku hráčů nesměřovala na olomouckého obránce, nýbrž na Frola. Ten se tak po pár bruslařských tempech ocitl zcela sám před Frgálem. Těsně před zakončením jej však dobruslil Drábek, který pohotově obrátil tok hry a sám na druhé straně zakončil k levé tyči.
     
    36:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši byli od začátku svého dalšího oslabení aktivnější, čímž nejen odvrátili nápor Olomouce, ale také vybojovali útočné pásmo. A po rychlé souhře také ADAM KOLÁČEK střelou bez přípravy z pravého kruhu snižuje náskok hostů. Asistence: Tomáš Ürge, Sam Budín.
     
    35:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Herman – 2 min., podrážení).
     
    34:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti přesilovou hru opět využívají a navyšují svůj náskok na rozdíl tří branek. Tentokrát se hosté nespoléhali na osvědčenou kombinaci, ale JAKUB BELAN mezi bránícími hráči nabruslil do mezikruží, odkud poslal puk z bezprostřední blízkosti nad Konečného vyrážečku. Asistence: Dominik Jeřábek, Tomáš Galvas.
     
    33:49
    Přesilovku si zahrají také hosté. Podrážením se provinil Raušer, který se vydává na trestnou lavici.
     
    31:41
    Ve skrumáži před vsetínskou brankou si nedovoleně počínal hostující Drábek a dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    31:36
    Puk zůstal volný ve vsetínském brankovišti, kam se rázem natlačili úplně všichni hráči. Konečný měl velké štěstí, protože o situaci nemohl mít vůbec přehled.
     
    28:46
    Tažení Budína proti dvěma hráčům kohoutů skončilo signalizovaným postavením mimo hru, což byla voda na mlýn pro Šulgana. Nejproduktivnější hráč Olomouce se po pravém křídle dostal před Konečného a z hranice brankoviště vystřelil na vyrážečku. Právě tu domácí brankář využil k odražení kotouče, který však dostal pouze nad sebe. Puk nakonec končí na brance, odkud si jej berou Vsacané.
     
    25:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vsetínským se hned po zahájení přesilové hry podařilo vyhodit, ale při druhém pokusu už se jim to nepovedlo. Kotouč se totiž v souhře u Konečného branky dostal k Jakubu Belanovi, jenž vybídl ADAMA DRÁBKA. Hostující kapitán z vrcholu levého kruhu zamířil do vzdálenějšího horního rohu a nemýlil se. Asistence: Jakub Belan, Dominik Jeřábek.
     
    25:11
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Herman – 2 min., hákování).
     
    18:21
    Hra je přerušena po nedovoleném zákroku Kotrly na jednoho z hostujících obránců. Olomoucký bek se po nárazu těžce zvedá z ledu za pomoci svých spoluhráčů, pro domácího obránce to znamená dvouminutový trest za napadení.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Najman – 2 min., hákování).
     
    13:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Naopak Olomouc z protiútoku proměňuje. Rychlou souhru a přesun do útočného pásma ozdobil gólovou trefou mezi betony VOJTĚCH NEORAL. Asistence: Kristián Šenk.
     
    07:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vaněk – 2 min., faul kolenem).
     
    03:36
    Frgál měl nyní při dvojitém zakončení Raušera velké štěstí. Vsetínský útočník oběma pokusy mířil k pravé tyči, ale při druhé střele už byl hostující brankář ne cestě k druhé tyčce, kam očekával další ránu. Na poslední chvíli se však stačil vrátit do Raušerovy střel a puk vykopl špičkou betonu.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 36. Koláček (Ürge, Budín), 60. Koláček (Juráň, Frolo) – 14. Neoral (Šenk), 26. Drábek (Belan, Jeřábek), 35. Belan (Jeřábek, Galvas)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Ürge, Bartoněk, Koláček, Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Šlahora, Bohatý, Vrána, Kalman, Galvas, – Šulgan, Šenk, Miškovský, Kučera, Najman, Jeřábek, Bošek, Konobejl, Neoral, Golias, Belan.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Goňa – Jurčík, Šobáň
    bahis siteleri