Nitra – HC Slovan 5:7 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
Zvolen – Poprad 0:0 (odl.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:2 (kon.) | Michalovce – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK Nitra
5:7 (1:1, 2:3, 2:3)
HC SLOVAN Bratislava
sk Čtvrtek 06.01.2022, 15:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Nitra dala gól!
    Nitra nakoniec ešte v závere znižuje stav stretnutia na rozdiel dvoch gólov po tom, čo sa do úniku dostal TOMÁŠ HRNKA a prekonal hosťujúceho brankára.
     
    54:12
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nitra prepadla v útočnom pásme, do úniku sa dostali Haščák a Yogan iba proti domácemu brankárovi, ktorého vyšachovali viacerými prihrávkami a gól nakoniec strelil ANDREW YOGAN. Asistencia: Marcel Haščák
     
    49:46
    Harris poslal k ľadu v bránkovisku Honzíka a pomer síl na ľade sa opäť vyrovnáva.
     
    49:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    BRENT HARRIS sa zbavil brániaceho Raskoba, nakorčuloval si s pukom medzi kruhy a strelou švihom prekonal domáceho brankára. Bez asistencie.
     
    48:14
    Na trestnú lavicu si sadá Bajtek a pomer síl na ľade sa vyrovnáva.
     
    47:29
    Mackenzie zastavil nedovolene Vargu a Nitra si zahrá presilovku.
     
    44:20
    Nitra dala gól!
    SAMUEL BUČEK vystihol rozohrávku hosti, cez Gachulinca sa predtlačil až pred Hlavaja, ktorého prekonal prudkou strelou pod brvno a znížil stav stretnutia na rozdiel jedného gólu. Bez asistencie.
     
    41:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa v úvide tretiny dostáva prvýkrát v stretnutí do dvojgólového vedenia po góle MARCELA HAŠČÁKA, ktorý zužitkoval Yoganovu prihrávku na os klizska presnou strelou k ľavej tyčke. Asistnecie: Adrew Yogan, William Rapuzzi.
     
    35:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Presilovku využíva aj Slovan vďaka gólu BRANTA HARRISA, ku ktorému sa so šťastím odrazil puk a následnou strelou pod brvno poslal opäť hostí do vedenia. Asistencie: Martin Belluš, Anttoni Jääskeläinen.
     
    34:19
    Presilovku si zahrá aj Slovan pri vylúčení Holešinského.
     
    33:00
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presilovku o dvoch hráčov po góle z hokejky SAMUELA BUČEKA, ktorý dostal puk na ľavú stranu, mal dostatok priestoru puk zamiešať a následne pomedzi betóny vyrovnať stav stretnutia. Asistencie: Adam Rockwood, Tomáš Hrnka.
     
    32:10
    Valach poslal k ľadu nedovolene Holešinského a Nitra si zahrá 5 na 3.
     
    31:18
    Bretton pri obrannom zákroku vystrelil puk do hľadiska a Nitra si zahrá presilovku.
     
    27:34
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan presilovku nevyužil aj keď bol ku gólu veľmi blízko. Nápor hostí pokračoval aj po Múčkovom naskočení na ľad, prišla prihrávka cez celé pásmo a strela ANDREWA YOGANA skončila v sieti. Asistencie: Marcel Haščák, Mathew Mackenzie.
     
    25:22
    Slovan si zahrá presilovku pri vylúčení Múčku za hákovanie.
     
    22:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan krátko po inkasovanom góle vyrovnáva po samostatnom úniku MIROSLAVA PREISINGERA, ktorý zužitkoval prihrávku Sukeľa poza domácu obranu. Asistencia: Jakub Sukeľ.
     
    21:15
    Nitra dala gól!
    Jeden z hosťujúcich hráčov prišiel o hokejku a tak mala Nitra výraznejšiu prevahu počas presilovky, ktorú dokázala využiť po biliardovej akcii a strele RÓBERTA VARGU z predbránkového priestoru. Asistencie: Adam Rockwood,a Tomáš Hrnka.
     
    20:42
    Nitra si zahrá v úvode tretiny presilovku pri vylúčení Brettona.
     
    14:09
    Nitra dala gól!
    Nitra vyrovnáva po nenápadnej akcii stav strenutia. Baláž si vymenil v útočnom pásme puk s Buček, ten ho prihral na ľavý kruh na IVANA ŠVARNÉHO, ktorého strela po ľade na radosť domácich hráčov skončila až v sieti. Asistencie: Samuel Buček, Jozef, Baláž.
     
    11:20
    Slovan si zahrá prvú presilovku v stretnutí pri vylúčení Vitáloša za podrazenie.
     
    06:41
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Harrisa.
     
    04:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nedáš dostaneš sa potvrdilo tentokrát v Nitra aréne. Varga trafil po strele spoza obrancu pravú tyčku. Hostia z následného protiútoku strieľajú úvodný gól stretnutia z hokejky ANDREWA YOGANA, ktorý strelou z prvej po prihrávke od Haščáka prestrelil Honzíka. Asistencie: Marcel Haščák, Wiliam Harris.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 15. Švarný (Buček, Baláž), 22. Varga (Rockwood, Hrnka), 33. Buček (Hrnka, Rockwood), 45. Buček, 60. Hrnka – 5. Yogan (Haščák, Harris), 23. Preisinger (Sukeľ), 28. Yogan (Haščák, Mackenzie), 36. Harris (Jääskeläinen, Belluš), 42. Haščák (Yogan, Rapuzzi), 49. Harris, 55. Yogan (Haščák)


    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Mezei, Nemec, Švarný, Raskob, Vitáloš, Bodák, Pupák, Molnár – Buček, Baláž, Holešinský – Sýkora, Rockwood, Hrnka – Tvrdoň, Bajtek, Varga – Múčka, Šramaty, Volko
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HC SLOVAN Bratislava: Hlavaj (Windsor) – Breton, Mackenzie, Golian, Gachulinec, Maier, Valach, Beňo, Královič – Yogan, Rapuzzi, Haščák – Gašpar, Harris, Jääskeläinen – Sukeľ, Kytnár, Belluš – Šotek, Preisinger, Bezák
    Trenér: Róbert Döme

    Rozhodčí: Korba, Žák – Beniač, Valo

    Diváci: Bez divákov
    thejrc.org