Slavia – Chrudim 0:0 (odl.) | Interobal Plzeň – FTZS Liberec 12:0 (kon.) | Svarog Teplice – Ž. Vlci Brno 8:1 (kon.)
Česká Lípa – České Budějovice 7:7 (kon.)
odloženo
SK Slavia Praha
0:0 (-:-)
FK Chrudim
Pátek 07.01.2022, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Kvůli výskytu nemoci Covid-19 v týmu SK Slavia Praha bylo utkání 16. kola 1. Futsal ligy proti Chrudimi odloženo. "Na základě doručeného doporučení Hygienická stanice hlavního města Prahy a podkladů členského klubu SK Slavia Praha vám oznamuji, že rozhodnutím STK SFČR ze dne 7.1.2022 číslo 010701/2022 je utkání O1A1602 SK Slavia Praha – FK Chrudim v termínu pátek 7.1. 20:00 ve SH SK Slavia Praha-Eden odloženo," stojí v rozhodnutí STK SFČR. (14:30:38)
     
    Ohlasy před zápasem:

    David Frič (trenér Slavie): "Na zápas se moc těšíme, vždy je super utkat se s tak kvalitním týmem a ukázat si, jak na tom jsme a na čem je potřeba zapracovat. Do zápasu půjdeme s pokorou, ale zároveň s maximálním nasazením urvat doma body."

    Tomáš Koudelka (hráč FK Chrudim): "Zápasy se Slavií jsou hodně odlišné, záleží, zda hrajeme doma nebo venku. Doma většinou zvládneme zápas dobře, ale bohužel naopak venku se nám herně příliš nedaří, a to budeme chtít v dalším zápase změnit. Našim nejbližším cílem je vítězství v základní části, a proto jedeme do Prahy zvítězit."
     
    Chrudim ztratila neporazitelnost až v závěru roku v dohrávce v Plzni (1:2), má na svém kontě 13 výher, jednu remízu a jednu prohru. V žádném zápase doposud neinkasovala více než dvě branky a má velmi příznivé skóre 112:15.
     
    Červenobílí půjdou do nového roku ze čtvrtého místa, mají na svém kontě devět výher, jednu remízu a čtyři prohry. Jsou ale notně povzbuzeni předvánoční rekordní výhrou 10:1 v derby nad Spartou.
     
    Dobrý večer, všem futsalovým fanynkám a fanouškům! Zdravíme vás ze sportovní haly v Edenu, kde se od 20:00 rozehraje utkání šestnáctého kola 1. Futsal ligy. Domácí SK Slavia Praha přivítá na své půdě několikanásobného mistra FK Chrudim.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Martin Kamenik

    Branky:


    SK Slavia Praha:
    Trenér: David Frič

    FK Chrudim:
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: Chládek, Lafek – Cichra
    thejrc.org