Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 08.01.2022, 17:00Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:09 Jiří KRISL - 1:2
     
    50:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři konečně vyslali střelu, na kterou Kuzněcov neviděl a ta skončila v brance! Přerov se tak dostává na rozdíl jedné branky. Na modré natáhl puk ke střele JIŘÍ KRISL, jehož rána možná i s přispěním drobné teči mění svítící nulu na straně domácích v jedničku. Asistence: Jakub Kubeš, Tadeáš Král.
    10:18 Jan VESELÝ - 0:2
     
    10:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení navzdory tomu, že zatím v první třetině nejsou lepším celkem! Šafránek velmi dobře a vysoko napadal domácí rozehrávku spolu s JANEM VESELÝM. Nakonec domácí beky za brankou o puk obral první jmenovaný a oslovil před brankou uvolněnou šestašedesátku, která skvělou ranou do vinklu z velké blízky navyšuje hostující náskok! Asistence: David Šafránek.
    00:39 Vojtěch SÍLA - 0:1
     
    00:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to je teda start hostujícího celku, který letos Zubrům vsítil teprve první gól a to hned po 39 vteřinách hry! Hosté dokázali odolat počáteční domácí snaze dobýt útočnou třetinu a poté sami vyrazili na opačnou stranu. Jan Veselý tam od pravého mantinelu nasměroval puk na branku, ten se však Petráskovi ztratil a rychle jej vleže překonal poblíž stojící VOJTĚCH SÍLA, který tak otevírá skóre dnešního duelu! Asistence: Jan Veselý.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 51. Krisl (Kubeš, Tadeáš Král) – 1. Síla (Jan Veselý), 11. Jan Veselý (David Šafránek)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Kubeš, Hrdinka, R. Černý, Krisl, Ševčík, Dluhoš, Gréč – Jan Svoboda, Herman, Jakub Svoboda – T. Doležal, Süss, Matěj Svoboda – M. Sloboda, F. Dvořák, Goiš – Matěj Novák, D. Indrák, Tadeáš Král.
    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Burda) – Piegl, Kukla, Klodner, Niko, Zorko, Váchal – Jankovský, David Šafránek, Jan Veselý – J. Sklenář, Morong, L. Krejčík – Síla, Matějček, Matyáš Svoboda – Zumr, Poppel, Petržilka.

    Rozhodčí: Zavřel, Tvrdoň – Měkýš, Kučera

    Diváci: 831
    thejrc.org