Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (4:0, 0:2, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 08.01.2022, 15:00Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    23:10 Vlastimil DOSTÁLEK - 4:2
     
    23:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ani ne za minutu se Havířov trefuje i podruhé! Hudeček v dobré pozici nahrál přes osu VLASTIMILU DOSTÁLKOVI, který z první neměl problém trefit odkrytou klec za přesouvajícím se Málkem! Asistence: Jan Hudeček a Jakub Doktor.
    22:39 Adam KŘEMEN - 4:1
     
    22:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě úplně nevzdávají a snižují! Po chybě ve slávistické obraně zůstal na pravé straně volný ADAM KŘEMEN, který tvrdou střelou ke vzdálenější tyči nedal Málkovi šanci! Asistence: Konstantin Tjurin a Ivan Lytvynov.
    11:45 Daniel KRUŽÍK - 4:0
     
    11:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí nepřestávají v ofenzivní smršti a vedou už o čtyři góly! Knotek našel mezi kruhy volného DANIELA KRUŽÍKA, který z první prostřelil bezmocného Lukáše! Asistence: Tomáš Knotek a Petr Kafka.
    09:02 Patrik MACHAČ - 3:0
     
    09:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté v oslabení ujeli do přečíslení, které nakonec končí třetím gólem v síti Lukáše! Brož nahrál v přečíslení PATRIKU MACHAČOVI, který jen nastavil hokejku, od které se puk odrazil mimo dosah Lukáše! Asistence: Jaroslav Brož.
    00:40 Mikuláš HOVORKA - 2:0
     
    00:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    V Edenu se dějí neuvěřitelné věci! Slavii stačilo znovu jen dvacet sekund, aby se dostala do dvoubrankového vedení! Duda po modré čáře nahrál MIKULÁŠI HOVORKOVI, který podobně jako jeho spoluhráč mířil přesně mimo Lukášův dosah! Asistence: Tomáš Duda a Patrik Machač.
    00:20 Václav VEBER - 1:0
     
    00:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se bleskurychle ujímá vedení! Po pouhých dvaceti sekundách se puk dostal na modrou čáru k VÁCLAVU VEBEROVI, který prudkou ranou mířil přesně k pravé tyči! Asistence: Daniel Kružík.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 1. Veber (Kružík), 1. Mikuláš Hovorka (T. Duda, P. Machač), 10. P. Machač (Jaroslav Brož), 12. Kružík (T. Knotek, P. Kafka) – 23. Křemen (Tjurin, Lytvynov), 24. Dostálek (Hudeček, J. Doktor)


    HC Slavia Praha: R. Málek (M. Michajlov) – Daniel Krejčí, Veber, T. Duda, Mikuláš Hovorka, Vlček, R. Havel – P. Kafka, T. Knotek, Kružík – Šteiner, P. Machač, Jaroslav Brož – J. Doležal, Poletín, Kern – D. Petrov.
    Trenér: Veber

    AZ Havířov: Lukáš (Sejpal) – Kadeřávek, M. Hlaváč, Korím, E. H. Jansons, G. Jansons, Lytvynov – J. Doktor, Hudeček, Dostálek – J. Žolobov, Maruna, L. Bednář – Křemen, Hotěk, Tjurin – M. Hrubec, Damašek, Krupa.
    Trenér: Potěšil

    Rozhodčí: Wagner, Bejček – Coubal, Kokrment
    bahis siteleri