Liberec – Třinec 7:0 (kon.) | Motor ČB – Chomutov 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 5:4 (2:1 po s.n.)
Mountfield HK – Kladno 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 7:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:0 (kon.)
Plzeň – Jihlava 9:5 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 5:7 (kon.)
Salzburg – HC Litvínov 3:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:2 (1:0, 4:1, 2:1)
AZ Havířov
Sobota 08.01.2022, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Partner:
     
    52:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Václavík vybojoval puk u mantinelu, načež střílel Vochvest. Nowak tečovanou střelu neudržel a do prázdné branky pak zakončoval JOSEF BROŠ. Asistence: Vochvest a Václavík.
     
    51:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po skončení přesilové hry se domácím hráčům podařilo skórovat. Akci Broučka zakončenou střelou do Nowaka, dokončil u pravé tyčky ŠIMON NĚMEC, jenž doklepl kotouč do prázdné branky – 6:2. Asistence: Brouček a Polák.
     
    44:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen přidávají gól. Hledík našel ADAMA ŠPAČKA, který procedil puk do branky skrz Královy betony a následně naboural do mantinelu, ale je v pořádku a AZet se bude snažit přidat další trefu. Asistence: Hledík a Kyselý.
     
    39:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pátý gól v hostující síti. Po průniku Křepelky do útočného pásma se k puku v mezikruží dostal VOJTĚCH POLÁK. Domácí forvard přehodil beton Nowaka a připisuje si svůj druhý gól v zápase. Asistence: Křepelka a Brouček.
     
    37:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A další gól přidává JINDŘICH PLÍŠEK, který po pasu Broučka bekhendem přehodil Nowakovu vyrážečku. Asistence: Brouček.
     
    37:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři si berou dvoubrankový náskok. U levého mantinelu obral hosty u puk VOJTĚCH POLÁK, jenž svoji střelou překvapil Nowaka. Bez asistence.
     
    32:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři však přesilovku využívají. Rychlý útok rozjel Půček, který se proháčkoval až před branku, kde kotouč do branky dorazil MICHAL SIMON – 2:1. Asistence: Půček a Vacík.
     
    27:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Krátce po návratu Křepelky vyslal Špaček na zteč JAKUBA PLEVKU, který si natáhl Krále a forhendem zasunul kotouč za beton domácího brankáře. Asistence: Špaček a Kubíček.
     
    01:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A máme tu první gól zápasu. DOMINIK BROUČEK si ve středním pásmu vybojoval kotouč a dojel si až před Zlatnického, kterého překonal střelou na lapačku. Bez asistence.
    GSA

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 2. Brouček, 33. Simon (Půček, Vacík), 38. Polák, 38. Plíšek (Brouček), 40. Polák (Křepelka, Brouček), 52. Němec (Brouček, Polák), 53. Broš (Vochvest, Václavík) – 28. Plevka (Špaček, Kubíček), 45. Špaček (Hledík, Kyselý)


    BK Mladá Boleslav: Král (Stuchlík) – Němec, Vacík "C", Křepelka, Hrouda, Rajgl, Vochvest, Jasečko – Simon "A", Polák, Brouček, Půček "A", Broš, Vlasák, Václavík, Sulík, Hašlar, Plíšek
    Trenér: Petr Haken

    AZ Havířov: Zlatnický (od 25. Nowak) – Kremnický, Bílek, Kubíček "A", Zavřel, Kyselý, Fědor, Kočí "C" – Plevka, Horváth, Pastor "A", Makovec, Valach, Becher, Pavlačka, Kalčík, Špaček, Hledík
    Trenér: Tomáš Urbánek

    Rozhodčí: Battěk, Kostourek – Beneš, Povová

    Diváci: 100
    thejrc.org