Liberec – Třinec 7:0 (kon.) | Motor ČB – Chomutov 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 5:4 (2:1 po s.n.)
Mountfield HK – Kladno 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 7:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:0 (kon.)
Plzeň – Jihlava 9:5 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 5:7 (kon.)
Salzburg – HC Litvínov 3:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Olomouc
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Sobota 08.01.2022, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je ALEŠ POLEDNA.
     
    49:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se svou rychlou odpovědí opět dostávají na dostřel! Po parádním uvolnění se dostal ke střele PATRIK TARNOCZY , který dokázal opět zakončit pod lapačku brankáře Jakuba Synka 4-4! Asistence: Tobiáš Handl
     
    49:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se po tlaku v útočném pásmu zaslouženě dostávají do vedení! Po velmi dobrém pohybu se dostal ke střele MATYÁŠ DĚDEK, který zamířil přesně pod lapačku Jana Špunara 3-4! Asistence: Adam Burian.
     
    44:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se po třetí v utkání prosazují v početní výhodě a zároveň tak opět srovnávají. Po kombinaci v útočném pásmu se dostal ke střele MATÝÁŠ FASNER , který dokázal zamířit přesně do skulinky ve výstroji brankáře Synka. Asistence:
     
    39:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jev, který by čekal málokdo, se stává skutečností! Po chybě domácích v rozehrávce se dostal k puku ŠIMON FRÖMEL, jenž dokázal po jedné kličce zakončit přesně nad lapačku brankáře Jana Špunara, čímž dostává svůj celek do vedení 2-3! Asistence: Jakub Masař, Lukáš Chludil.
     
    25:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Teď bych mohl svých slov maximálně litovat, jelikož domácí přeci jen svou přesilovou hru využívají! Po pěkné a rychlé kombinace se dostal ke střele MAREK MATAŠOVSKÝ, jenž velmi pohotově překonal brankáře hostí. Asistence: Šimon Groch, Tobiáš Handl.
     
    13:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se při velmi krátkém časovém úseku prosazují znovu, čímž se dokonce dostávají do vedení! Po usazení v útočném pásmu se předvedl kličkou a zakončením MATYÁŠ HORSKÝ, jenž posléze usměrnil puk přesně pod horní tyč 2-1! Asistence: Jakub Čechmánek, Vojtěch Riedl.
     
    12:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesně pod minutě přesilové hry se dostávají hosté na dostřel! Průnik do útočného pásma vyřešil JAKUB ČECHMÁNEK jednoduchým nahozením, jenž zaplavalo až za domácího brankáře 1-1! Asistence: Matyáš Dědek.
     
    03:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí svou početní výhodu využívají velmi rychle! Po účinné kombinaci se dostal ke střele MATYÁŠ FASNER, který dokázal zamířit přesně pod horní roh hostující svatyně 1-0! Asistence: Joshua James Mácha.
    Marken.cz

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 4. Fasner (Mácha), 26. Matašovský (Groch, Handl), 45. Fasner, 50. Tarnoczy (Handl), rozh. náj. Poledna – 12. Čechmánek (Dědek), 14. Horský (Čechmánek, Riedl), 40. Frömel (Masař, Chludil), 50. Dědek (Burian)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Handl (OLO)
    1:0   Talafa (ZLN)
    2. série:
    1:0   Kučera (OLO)
    1:0   Luža (ZLN)
    3. série:
    1:0   Tarnoczy (OLO)
    1:0   Čechmánek (ZLN)
    4. série:
    1:0   Mácha (OLO)
    1:1   Tomeček (ZLN)
    5. série:
    2:1   Poledna (OLO)
    2:1   Heš (ZLN)


    HC Olomouc: Špunar (Krneč) – Kočí, Přecechtěl, Groch, Panáček, Stratil, Poledna (C) – Tichý, Kučera, Havel – Zapletal, Fasner, Matašovský – Fibingr, Handl (A), Mácha (A) – Tarnoczy, Ruda.
    Trenér: Karel Beran

    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nádělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Martinec, Horský – Dědek, Masař, Heš (A) – Frömel, Luža, Chludil – Čechmánek.
    Trenér: Juraj Jurík

    Rozhodčí: Obadal, Grygera – Axman, Peluha
    thejrc.org