Carolina – Calgary 6:3 (kon.) | St. Louis – Washington 5:1 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Washington Capitals
Sobota 08.01.2022, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:08 Pavel BUČNĚVIČ - 5:1
     
    56:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Souboj mnoha ruských hokejistů dnes jasně vyzněl pro ty, kteří hájí barvy Blues. Husso levačkou vytěsnil těžkou střelu Shearyho a poté sledoval, jak PAVEL BUČNĚVIČ trefuje z obranného pásma opuštěnou klec Washingtonu. Asistence: Robert Thomas.
    39:59 Ivan BARBAŠEV - 4:1
     
    39:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Kuzněcov nedostal do středního pásma optimální přihrávku od van Riemsdyka. Šest vteřin před vypršením času měli poslední slovo domácí a zároveň se sirénou zvýšili na 4:1! Bučněvič stihl před nárazem do dvou protihráčů přemístit puk k IVANU BARBAŠEVOVI, na jehož perfektní švih byl Samsonov krátký. Puk mu zapadl k pravé tyčce. Asistence: Pavel Bučněvič, Ryan O´Reilly.
    37:20 Oskar SUNDQVIST - 3:1
     
    37:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Diváci v Enterprise Center potřetí slaví! Brandon Saad se bez větších potíží protáhl do útočného pásma, kde se rozhodl přihrát zpátky na modrou. Faulkovu dělovku Samsonov betonem vyrazil kousek před sebe a tam už s gólovou dorážkou čekal OSKAR SUNDQVIST. Asistence: Justin Faulk, Brandon Saad.
    29:08 Pavel BUČNĚVIČ - 2:1
     
    29:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V polovině základní hrací doby se vedení poprvé překlápí na stranu Blues! Ryan O´Reilly přesouval puk z pravého mantinelu dovnitř levého kruhu. Scandella vyzval ke střele PAVLA BUČNĚVIČE a ten dal z mezikruží už svůj dvanáctý gól v sezóně. Asistence: Marco Scandella, Ryan O´Reilly.
    12:10 Torey KRUG - 1:1
     
    12:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Robert Thomas se dvěma obraty na pravém křídle zbavil Shearyho. K tomu přidal pas do levého kruhu, kde se zjevil volný TOREY KRUG a ranou k zadní tyčce vsítil svůj šestý gól sezóny. Asistence. Robert Thomas, Jordan Kyrou.
    02:02 Daniel SPRONG - 0:1
     
    02:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Dvě minuty a dvě vteřiny stačily hostům k otevření skóre! Van Riemsdyk hrál po prknech k vzdálenějšímu mantinelu, odkud Protas předal puk DANIELI SPRONGOVI a ten z pravého kruhu zakončil do bližšího horního rohu. Asistence: Alexej Protas, Trevor van Riemsdyk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Krug (R. Thomas, Kyrou), 30. Bučněvič (M. Scandella, R. O'Reilly), 38. Sundqvist (Faulk, Saad), 40. I. Barbašev (Bučněvič, R. O'Reilly), 57. Bučněvič (R. Thomas) – 3. Sprong (Protas, T. van Riemsdyk)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko (A), Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – Bučněvič, R. O'Reilly (C), I. Barbašev – Kyrou, R. Thomas, B. Schenn (A) – Perron, Sundqvist, Saad – K. Kostin, Bozak, L. Brown.
    Trenér: Craig Berube

    Washington Capitals: Samsonov (41. Fucale) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – Hathaway, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson (A), Eller, Sheary – Leason, N. Dowd, Hagelin – Protas, Sgarbossa, Sprong.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Walsh, L´Ecuyer – Murray, Kovachik

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri