Písek – Řisuty 5:2 (kon.) | Cheb – Příbram 6:9 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 3:2 (kon.)
Opava – Vel. Meziříčí 4:2 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (kon.)
Hronov – Děčín 3:5 (kon.) | Letňany – Jablonec n/N 7:3 (kon.) | Nová Paka – Bílina 3:5 (kon.)
Klatovy – Tábor 3:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 5:3 (kon.) | Kometa Brno B – Val. Meziříčí 0:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
7:3 (2:0, 3:2, 2:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 08.01.2022, 17:00 • ICE Arena, Praha - Letňany • 2. liga skupina Sever (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    Cena útěchy pro hosty je na světě! Po vyhrané buly se k puku dostal LUKÁŠ ABRAHAM , který svým ostrým pokusem propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí brankář Kopřiva si zřejmě ještě vyčítá s některými hráči špatné napadání, na čemž ale již nesejde. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    55:13
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí Letci přidávají další branku. Tentokrát si k puku sjel ADAM KELLERSTEIN, jenž z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Jelínek na tuto střelu neměl nárok. Asistence: Vojtěch Kropáček, Václav Kolařík.
     
    49:23
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci dávají svou šestou branku v utkání! Po chybě hostí při rozehrávce si puk vybojoval JAN HLAVÁČ, který se trefil pod lapačku Jelínka! Asistence: Adam Kellerstein.
     
    38:39
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí v krátkém časovém úseku přinášejí odpověď na inkasovanou branku. Po pěkné kombinaci se dostal ke střele MATYÁŠ ŠÁŇA , který zakončil přesně do horního rohu hostující svatyně 5-2! Asistence: Dominik Arnošt, Jakub Wojnar.
     
    37:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Host se při své početní výhodě velmi rychle prosazují! Střelu Kapičky dokázal tečovat TOMÁŠ MRKVIČKA přesně do mezery ve výstroji brankáře Kopřivy 4-2! Asistence: Michal Kapička, Tomáš Brokeš.
     
    25:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka domácích, tentokrát hned ta dvojitá. JIŘÍ HOZÁK z vrcholu kruhu natáhl, přesně zamířil a vypálil do horního rohu jablonecké branky! Asistence: Adam Kellerstein
     
    22:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Další přesilovou hru domácíhc využívá JAN HLAVÁČ a zvyšuje tak vedení svého celku opět na rozdíl dvou branek. Asistence: Lukáš Kastner a Dominik Řepík.
     
    21:22
    Vlci právě vstřelili branku!
    JAN KŘEPELKA se do perfektní přihrávky opřel z voleje a Kopřiva poprvé v utkání kapituluje. Asistence: Petr Král a Matyáš Kačírek.
     
    11:36
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilovou hru využívá po střele z první LUKÁŠ KASTNER, který v mezikruží dostal tolik prostoru, že mohl přesně zamířit k pravé tyči. Asistence: Jan Hlaváč a Václav Kolařík.
     
    00:39
    Letňany právě vstřelily branku!
    Velmi rychlý první gól dává domácí JAKUB WOJNAR po skvělé souhře v útočném pásmu. Asistence: Jiří Hozák a Dominik Arnošt.

    Dominik Dubovči

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 1. Wojnar (Hozák, Arnošt), 12. Lukáš (Hlaváč, Kolařík), 23. Hlaváč (Kastner, Řepík), 26. Hozák (Kellerstein), 39. Šáňa (Arnošt, Wojnar), 50. Hlaváč (Kellerstein), 56. Kellerstein (Kropáček, Kolařík) – 22. Křepelka (Král, Kačírek), 38. Mrkvička (Kapička, Homolka), 59. Abraham (Kačírek)


    HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Potechin, Kolářík, Lokajíček, Zedek, Šána, Fiala, Gurjevskij – Wojnar, Vacín, Kastner, Hlaváč, Řepík, T. Pejchal, Kropáček, Hozák (C), Kellerstein, Arnošt, Hasil, K. Pejchal, Turek.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Krofta) – Pavlů (A), Abraham, Tržický, Patzelt, Had, Mrkvička (C) – Křepelka, Kačírek, Jursa, Král, Brokeš, Hric, Kapička, Vomáčka, Homolka (A), Bouřil.
    Trenér: Tomáš Plíhal

    Rozhodčí: Domský – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org