Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
0:7 (0:1, 0:4, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 08.01.2022, 12:30 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    50:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují ve své gólové kanonádě, když se prosazují už posedmé v utkání! Další početní výhodu svého týmu využil útočník DAMIAN HRABČÁK. Asistence: Jakub Dvořák.
     
    47:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí hráči využívají další početní výhodu a pokračují ve svých gólových hodech! TADEÁŠ VOLOŠÍN je dalším úspěšným střelcem na straně Liberce, když překonal sparťanskou obranu v čele s jejím brankářem pošesté. Asistence: Damian Hrabčák, Tomáš Kučera.
     
    38:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sparťané však inkasují pátou branku ve vlastní početní výhodě. Dalším úspěšným střelcem na straně hostí se stal JAKUB DVOŘÁK, který ve vlastním oslabení překonal brankáře Koglera. Asistence: Damian Hrabčák, Tomáš Kučera.
     
    35:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí své oslabení přečkali a krátce po skončení sparťanské početní výhody se prosazují počtvrté. Po přihrávce Hrabčáka skóroval MATĚJ HÁJEK, který obstaral čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Damian Hrabčák.
     
    30:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí využívají svou další početní výhodu a vedou v Praze o tři branky. Po přihrávce kapitána Janaty zamířil do černého obránce MATOUŠ JAKUBEC, který prostřelil brankáře Koglera. Asistence: Radek Janata, Jakub Dvořák.
     
    22:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté krátce po začátku druhé třetiny vedou už o dvě branky! Po přihrávce Hrabčáka se prosadil DANIEL VÁRADY, který vyzrál na brankáře Koglera podruhé v utkání. Asistence: Damian Hrabčák, Tadeáš Vološín.
     
    07:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí hokejisté svou první přesilovou hru v utkání využívají a v průběhu osmé minuty jdou do vedení! Po přihrávce Adama Krále se prosadil obránce JAKUB EHRENBERGER, který otevřel skóre zápasu. Asistence: Adam Král.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Ehrenberger (Král), 23. Várady (Hrabčák, Vološín), 31. Jakubec (Janata, Dvořák), 36. Hájek (Hrabčák), 39. Dvořák (Hrabčák, Kučera), 48. Vološín (Hrabčák, Kučera), 51. Hrabčák (Dvořák)


    HC Sparta Praha: Kogler (41. Tvrzník) – Vrabec, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský – Odehnal, Potoma, Jakab, Žemlička, Novák, Skuratov, Poláček, Křišťan, Brož, Žmola (A).
    Trenér: František Ptáček

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Petříček) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, Král, Průšek, Macháček, Dvořák – Maxin, Kučera, Hrabčák, Fiala (A), Hois (A), Vološín, Shpilka, Jansa, Janata (C), Hájek.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Ovsík – Bernard, Kučera
    thejrc.org