Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 08.01.2022, 17:32 • ZS HC Kobra Praha, Praha-Braník • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina D
Partner:
     
    47:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kobra je zralá na ručník. Bruslaři jsou, zdá se, nezastavitelní. Pátou trefu do domácí klece přidává TADEÁŠ KOUBEK, jenž prostřelil domácího strážce klece. Asistence: Patrik Mrtka, Rostislav Nosek.
     
    45:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    S góly se nám v poslední minutě roztrhl pytel! Na 4:1 zvyšuje TOMÁŠ SMETÁNKA, Bašta inkasuje podruhé během dvou minut. Asistence: Lukáš Nový.
     
    44:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě odskakují o 2 góly, do vedení 3:1! Před branickou klecí dostal prostor k zakončení JOSEF TEPLÝ, který se před Baštou nemýlil a prostřelil ho. Asistence:. Ilarion Kuprijanov.
     
    32:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen dostávají do vedení! Na střelu KRYŠTOFA CHYMA byl Bašta krátký a kotouč se dostal do branické sítě. Asistence: Matěj Fiala, Tomáš Smetánka.
     
    29:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí trochu nečekaně srovnávají stav utkání na 1:1! Autorem gólu je RICHARD ŠTÍPEK, který vybojoval puk a zavěsil puk za Bělohlávka. Bez asistence.
     
    12:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ NOVÝ, který využil nastalého tlaku a dostal kotouč za Baštu. Asistence: Matěj Fiala a Adam Bernard.

    Tadeáš Podolka

    Branky a nahrávky: 30. Štípek – 13. Nový (Fiala, Bernard), 33. Chymo (Fiala, Smetánka), 45. Teplý (Kuprijanov), 46. Smetánka (Nový), 48. Koubek (Mrtka, Nosek)


    HC Kobra Praha: Bašta (Simon) – Mack, Mol, Nácovský, Sůsa, Stanko – Jáchym, Holec, Kovář (C), Palaščák, Fáber, Smrž, Štípek, Příhoda, Uhlík (A), Judiak, Štěpánek.
    Trenér: Jiří Doležal

    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Ferdus) – Vaněček (C), Novotný, Chymo, P. Mrtka, Ondruš, Adam – Kuprijanov, Nosek, Koubek, Bernard, Nový, Smetánka, Prchal, Fiala, Teplý (A), Bakus.
    Trenér: Jiří Čelanský

    Rozhodčí: Glanc – Svobodová, Maňák.

    Diváci: 47
    thejrc.org