Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 08.01.2022, 15:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Hosté ve třetí třetině navýšili své vedení na rozdíl dvou branek, když v úvodu závěrečné dvacetiminutovky ubránili oslabení a v následné přesilovce se prosadil Kryštof Seidenglanz. Další gól přes množství šancí padl až v 58. minutě, a to do prázdné branky, když se ve středním pásmu napřáhl Patrik Janech.
    Vsetínským kromě prohry 2:5 komplikuje situaci do dalších zápasů to, že vinou zranění přišli o dva hráče.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. (19:09:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Hosté drží puk za svou brankou. Utkání už se jen dohrává.
     
    59:13
    Lichner se k zakončení přece jen dostal. Vybojoval puk u mantinelu za brankou a z pravého kruhu poslal kotouč k bližší tyči. Střela trefila připraveného vsetínského gólmana.
     
    58:32
    Lichner v situaci dva na dva neprošel přes Kučného. Hraje se stále u Konečného branky, ale kotouč mají na hokejkách domácí.
     
    58:19
    Kotrlova střela od modré čáry byla pro Valentu skryta za bránícími i clonícími hráči. I přesto si s pokusem domácího beka šumperský brankář poradil. Střela mířila k levé tyči a Valenta ukryl puk do lapačky.
     
    57:50
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    PATRIK JANECH se ze středního pásma trefuje do prázdné branky. Asistence: Bez asistence.
     
    57:30
    Po Raušerově zakončení z bezprostřední blízkosti zvoní tyč.
     
    57:21
    Time out vypršel. Vsetínští se do hry vrací s šesti hráči v poli. Konečný je na střídačce.
     
    57:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:03
    Vsetínská rozehrávka ze středního pásma skončila na holi Kotrly. Ten se do útočného pásma probojoval spolu s Vaňkem, přes dobrou obranu hostů bylo ale téměř nemožné vyslat přihrávku od mantinelu a kotouč končí pod Valentovou lapačkou.
     
    55:58
    Hra se opět trochu uklidnila a slovo v útoku patří Šumperku. Mladí Draci mají ve zvyku střílet z ostrého úhlu k bližší tyči a Konečný si tento prostor dobře hlídá.
     
    53:40
    Rychlé brejky na obou stranách. Nejprve se v situací sám před gólmanem neprosadil Kovář, což k podobnému počinu vybídlo Peškara. Ani hostující útočník se z gólu neradoval, a tak posledním, kdo podobnou akci vyzkoušel, byl Koláček. Vsetínský střelec proti Valentovi neuspěl. Pokusil se dostat puk do branky na levým betonem, ale tam hostující brankář přiložil svou lapačku.
     
    52:51
    Oba celky se v ofenzivní činnosti pravidelně střídají. Nyní obsadili prostor před soupeřovou brankou Valaši, přičemž Valenta musel zasahovat u své levé tyče proti střele z vrcholu kruhu.
     
    51:12
    Na druhé straně to zkusil Seidenglanz, kterému nedělá problém projít ani mezi čtveřicí bránících hráčů Vsetína. Jeden takový kousek teď předvedl, jeho zakončení z bezprostřední blízkosti ale zablokoval Šedlbauer.
     
    51:00
    I když už je Juřík na ledě, vsetínská přesilovková formace se ještě rychle dostala před Valentu a zakončila. Puk mají domácí stále na hokejkách a kombinují.
     
    49:43
    Hosté v plném počtu.
     
    49:08
    Čtveřice šumperských hráčů ustála tlak Vsetína a vyhazuje. Ušetřený čas využívají hosté ke střídání.
     
    48:55
    Šedlbauer od mantinelu pálil mimo. Neuchytila se ani střela Juráně, jehož místo v přesilovkové kombinaci je na hranici brankoviště těsně před gólmanem. V tomhle případě se k němu dostal odražený kotouč a vsetínský kapitán se jej za brankovou čáru snažil dostat kolem pravého betonu.
     
    48:09
    Koláček je vidět také na druhé straně, kde zakončoval z vrcholu pravého kruhu. Jeho střelecký pokus se otřel o Valentovu lapačku a končí za brankou.
     
    47:56
    Hlubuček vystihl jednu ze vsetínských přihrávek z rohu kluziště, obešel Hermana a po pravém křídle se řítil do útočného pásma. Za modrou čarou jej zastavil až Koláček.
     
    47:43
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Juřík – 2 min., držení).
     
    47:07
    Mladí Draci jsou aktivnějším týmem a okupují útočné pásmo. Vsetínské drží gólman Konečný, který si dokázal poradit i s těžkými střelami soupeře.
     
    46:24
    Compelova střela od modré byla ještě těsně před Konečným tečována. Vsetínský brankářem si s pokusem i přesto poradil a zasáhl betony.
     
    45:23
    Domácí v plném počtu. Tohle oslabení Vsacané ubránili.
     
    45:19
    Na pozoru se musel mít Valenta, na kterého letěla střela z větší vzdálenosti hned po buly. Šumperská brankář zasáhl pravým ramenem.
     
    45:12
    Juřík musel opět rozehrát až z hloubi vlastního pásma. Celá akce přesunu do útoku však končí zakázaným uvolněním.
     
    44:38
    Vsetínským se podařilo hned dvakrát napadnou šumperskou rozehrávku a v druhém případě už Valaši také vyhazují puk na druhou stranu kluziště.
     
    44:05
    Hosté jsou stále v útočném pásmu a drží se na kotouči. Chybí však střela.
     
    43:34
    Šumperk zahájil kombinaci a Seidenglanz si od mantinelu nabruslil do prostoru mezi kruhy, odkud zakončil k levé tyči. Střele ale chyběla potřebná razance a také přesnost.
     
    43:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Šedlbauer – 2 min., krosček).
     
    42:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    No a tu taky Mladí Draci opět bleskově využívají. Hosté se ještě před začátkem početní výhody stáhli okolo vsetínského brankoviště a KRYŠTOF SEIDENGLANZ už pak jen kombinaci dokončil střelou k levé tyči. Asistence: David Cekr, Marek Compel.
     
    42:01
    Hosté jsou v plném počtu. Čtyřminutový trest Juříka uplynul a nyní čeká Šumperské přesilová hra.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Juráň – 2 min., krosček).
     
    41:02
    I v přesilovce tady máme vsetínské přečíslení dva na jednoho, které skončilo nepřesnou střelou, jež proletěla těsně kolem brankové konstrukce. Oba aktéři, Juráň i Frolo, po nepovedené akci bouchli hokejkou o led.
     
    40:43
    Je odpískáno zakázané uvolnění domácího celku. Vhazuje se před Konečným.
     
    40:25
    Valaši začínají třetí třetinu v početní výhodě. Velmi rychle se dostali do útočného pásma, ale vystřelit se jim už nepodařilo. Šumperk vyhazuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla po dvou gólech na každé straně. Opět rychlým navýšením skóre se prezentovali hosté, když sérii střel a dorážek zakončil Matěj Juřík. Valaši snížili zásluhou přečíslení a přesné trefy Adama Koláčka. Druhé dějství přineslo na rozdíl od toho prvního rychlý hokej s množstvím šancí a jako další se prosadili Šumperští, když si dobře poradili s přesilovkovou kombinací a Ondřej Peškar už pouze zakončil k odkryté tyči. To by ovšem nebyl Adam Koláček, aby s tím něco neudělal. Spolu s Frolem se vydal do přečíslení a precizní střelou k tyči opět snížil náskok hostujícího celku. Vsetínští se tedy drží na dostřel, na začátku třetí třetiny budou mít také k dispozici dvě minuty přesilové hry.
    Třetí třetina začne cca v 17:15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Ve druhé třetině už branka nepadne. Vsacané se v posledních sekundách drželi v blízkosti Valentovy brány, ale všechny jejich střely šly po ledě a hostující brankář s nimi a se zásahy betony neměl problém.
     
    39:29
    Šumperk po několika vsetínských střelách opět vyhazuje.
     
    39:12
    První minutu v oslabení Mladí Draci dobře odbránili a drželi kotouč mimo dosah Vsetína. Nyní už však jsou domácí v útočném pásmu a kombinují v předbrankovém prostoru.
     
    38:01
    Juřík měl v bruslařském souboji o kotouč menší náskok, a i když se Kovář snažit, dohnat jej se mu už nepodařilo. Juřík se následně provinil, když ve středním pásmu zbytečně zasáhl jednoho ze Vsetínských. Střelec druhého šumperského gólu dostává jeden menší trest za nedovolené bránění a jeden menší trest za napadení.
     
    36:32
    Také Šumperští se po delší době usadili v útočném pásmu. Cekrova střela od modré končí na betonech domácího brankáře. Ten to nemá vůbec jednoduché, protože mu soupeři zakrývají výhled.
     
    34:29
    Cekr zablokoval tvrdou Šedlbauerovu střelu od modré a s bolestivou grimasou na tváři odjíždí na střídačku. Odražený puk se však hodil Janechovi, jehož tažení to útočného pásma bylo zakončenou střelou do levého horního rohu. Konečný zastavuje puk vyrážečkou.
     
    34:17
    Domácí se tlačí do brankoviště a také za vyrovnáním. V útočném pásmu jsou v této části hry mnohem aktivnější než jejich soupeř.
     
    33:26
    Vsetínští si v útočném pásmu nedali pozor na šumperské vyhození podél mantinelu, kterého se na levém křídle chopil Hlubuček. Jeho individuální zakončení vytěsnil Konečný nad sebe.
     
    32:45
    Valaši udrželi útočné pásmo, i když jim to u modré čáry dalo zabrat, a Koláček vybídl k teči nenápadné střely z větší vzdálenosti Pejchala. Druhý jmenovaný však kotouč v předbrankovém prostoru netrefil.
     
    31:01
    Ani Konečný na druhé straně se rozhodně nenudí. Jestliže v první třetině bylo gólových šancí poskrovnu, teď se s nimi roztrhl pytel. Z otočky u levé tyče vsetínské branky zakončoval mezi betony Seidenglanz. Domácí gólman byl připraven.
     
    29:53
    Mohlo být vyrovnáno. Ke střele a hned dvěma dorážkám nad ležícího Valentu se u levé tyče dostal Pejchal. Všechny pokusy ale trefily jen gólmanovy betony.
     
    29:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Skvělý víkend ADAMA KOLÁČKA pokračuje. Jakub Frolo už mohl v přečíslení dva na jednoho zakončovat, ale přenechal kotouč právě Koláčkovi, který si za ním najížděl na pravém křídle. Nyní už nejlepší střelec Vsetína v nadstavbové části se střelou k bližší tyči nad levá beton přemisťujícího se gólmana nemýlil. Asistence: Jakub Frolo, Matěj Juráň.
     
    26:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle si domácí čtveřice nepohlídala. Šumperk využívá přesilovku už po osmi sekundách poté, co si Konečný nejprve poradil se střelou Kryštofa Seidenglanze k pravé tyči, následnou střelou i dorážkou Patrika Janecha, ale v nevýhodné pozici po rychlých pokusech už nedosáhl na zakončení ONDŘEJE PEŠKARA. Asistence: Patrik Janech, Kryštof Seidenglanz.
     
    26:38
    Hosté rozehrávali zpoza vlastní branky a jednoduše se dostali přes středním pásmo. Na útočné modré čáře je už zastavil Herman, jenže nedovoleně a dostává menší trest za faul kolenem.
     
    25:47
    Po divokém vstupu do druhé třetiny se zdá, že se role v utkání otočily. Vsetínští se častěji drží před gólmanem soupeře a Šumperk se uchyluje k jednotlivým útočným výpadům.
     
    24:34
    Na druhé straně se v roli útočníků v situaci dva na dva ocitli Compel s Tomešem. Finální střela z mezikruží pouze proletěla kolem pravé tyče Konečného branky.
     
    24:19
    Vsetínští si po vstřelené brance v ofenzivě více věří. V útočném pásmu předvádí přesné kombinace a Valenta má plné ruce i nohy práce, aby letící kotouč ve všech případech zastavil.
     
    23:00
    Nechybělo mnoho a Šumperk mohl mít své dvoubrankové vedení zpět. Bařicovo zakončení z hranice brankoviště vykopl Konečný přesně na Lichnera, který čekal mezi kruhy. Také s druhým zakončením si však vsetínský brankář poradil.
     
    22:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A další ze vsetínských protiútoků také končí vstřelenou brankou! V přečíslení dva na jednoho střílel z pravého křídla po ledě k bližší tyči ADAM KOLÁČEK. Asistence: Adam Raušer.
     
    21:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují své vedení. Po povedeném vstupu do druhé třetiny ze strany Vsetína se do útočného pásma dostal také Šumperk, který okamžitě začal s rychlou kombinací v předbrankového prostoru. S prvními pokusy si Konečný poradil, na střelu MATĚJE JUŘÍKA už ale byl krátký. Asistence: Tobias Tomeš, Jakub Zavoral.
     
    21:05
    Domácí pokračují ve svém náporu a šumperskou branku ohrozil pokusem z větší vzdálenosti Kučný. Valenta kotouč míří do levé části branky opět vytěsňuje lapačkou.
     
    20:17
    Valaši začali druhou třetinu opravdu aktivně. Hermanova rána od modré letěla do levého horního rohu, kde Valenta zasáhl lapačkou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vstup do zápasu vyšel na výbornou hostujícímu celku, který otevřel skóre už po 22 sekundách hry. Z úvodního tlaku se prosadil Patrik Janech. Dále už však moc gólových šancí k vidění nebylo. Vsetínští spoléhají hlavně na rychlé protiútoky, ale trápí je nepřesnost v zakončení. Naopak Šumperští jsou v útočném pásmu velmi aktivní a problém jim dělají spíše přihrávky, případně troskotají na Konečném ve vsetínské brance.
    Druhá třetina začne cca v 16:28.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    To, co se hostům nepovedlo v přesilové hře, předvádí v poslední minutě první třetiny. Jsou aktivní v předbrankovém prostoru, vysílají jednu střelu za druhou. Blízko druhé brance v utkání byl Lichner nebo Plhal, který si obhodil vsetínského obránce a přes clonícího hráče zakončoval do horních pater branky. K jeho smůle však trefil jen svého spoluhráče.
     
    18:09
    Domácí v plném počtu. Spolu s návratem Budína na led vystřelil od modré čáry Cekr. Konečný byl u své pravé tyče připraven a zasáhl betonem.
     
    17:28
    Šumperská přesilovka zatím připomíná tu vsetínskou. Po povedeném začátku stačilo jedno narušení kombinace a hráčům už se nedaří dostat zpět do pásma.
     
    16:55
    Nepřesné jsou také šumperské přihrávky. Jedna taková právě vyhnala hostující celek z útočného pásma. Hra se přesouvá mezi modré čáry, kde Valaši napadají šumperskou rozehrávku.
     
    16:42
    Šumperk kombinuje před Konečným. Střely hostujícího celku ale nejsou přesné a domácí brankář ještě zasahovat nemusel.
     
    16:09
    A Mladým Drakům tento protiútok vyšel. Tedy především v tom smyslu, že donutili vsetínské faulovat. Dvouminutový trest za držení dostává Budín.
     
    15:56
    Hosté jsou v plném počtu a velmi rychle přesměrovávají hru na druhou stranu.
     
    15:45
    Domácím se nedaří usadit v útočném pásmu. Po každém přechodu modré čáry Šumperk okamžitě vyhazuje.
     
    14:45
    Žádná další střela z hokejek Vsetínských už nepřišla a Mladí Draci z rohu kluziště vyhazují.
     
    14:10
    Tohle nebylo vůbec špatné. Juráň stál Valentovi ve výhledu a z vrcholu pravého kruhu pálil Ürge. Valenta na střelu vůbec neviděl, ale puk se zastavil o jeho betony, čehož si jako první všiml Juráň. Jeho dorážka ale levý beton nepřeletěla a v bráně neskočil ani další pokus od pravé tyče.
     
    13:56
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Bařica – 2 min., podrážení).
     
    13:22
    Útočný výpad nyní v podání Šumperka. Hostující talent Janech se na levém křídle prosmýkl do útoku, kde po vzoru Vsetínských zakončil na vzdálenější tyč. Konečný byl připraven a zasahuje vyrážečkou.
     
    12:41
    Valaši se tlačí do Valentova brankoviště, před nímž dobře cloní Vaněk. Poslední střela šla z hokejky Raušera. Vsetínští dál pokračují v kombinaci blízko branky.
     
    11:40
    Vsetínská kombinace končí střelou Šedlbauera z vrcholu levého kruhu. Domácí bek střelu schoval za clonícího hráče, ale i tak Valenta úspěšně zasáhl a puk ukrývá ve výstroji.
     
    10:48
    Hraje se především v útočném pásmu Šumperka, který má tak opticky více ze hry, větší množství střeleckých příležitostí si však zatím vytvořili Valaši. Mladí Draci se před Konečným ne a ne dostat do zakončení.
     
    09:46
    Šance domácích vyplývají spíš z individuálních akcí a přechodů do útočného pásma, což ale v tomto případě nemusí být špatná strategie. Vaněk předvedl totéž, co před malou chvílí Koláček, a i nyní měl šumperský brankář s jeho zakončením problém.
     
    08:49
    Také na druhé straně se ukázal hráč s číslem čtrnáct. Koláček si do útočného pásma nabruslil po levém křídle a zkusil střelu na vzdálenější tyč. Na první pohled jednoduchá střela nadělala Valentovi problémy a hostující brankář jen se štěstím vytěsnil puk lapačkou.
     
    08:26
    Janech se ocitl v dobré pozici v mezikruží, kam se mu příhodně odrazil puk po předchozí střele z pravého kruhu. Střela však hostujícímu útočníkovi nesedla, a i když před sebou měl volnou pravou část branky, prosadit se mu nepodařilo.
     
    08:06
    Valaši zahnali svého soupeře za jeho branku. Dvojice šumperských rozehrává.
     
    07:23
    Centrum dění se přestěhovalo zpět před Konečného. Domácí brankář ale příliš práce nemá, jelikož se hraje především u mantinelu, kde oba celky bojují o kotouč.
     
    06:31
    Hra je přerušena po nahození Raušera, které musel zastavit až Valenta v brance Šumperku. Raušer nasměroval puk do pravého horního rohu, kam hostující gólman vložil svou vyrážečku.
     
    06:08
    Plhal to zkusil nadvakrát, ale oba jeho pokusy zblokovali bránící hráči Vsetína. První trefil Koláčka, druhá střela se zastavila o Šedlbauerovy brusle. Šumperk se ale dál drží v útočném pásmu.
     
    05:14
    Novák se vymanil z těsného vsetínského sevření v útočném pásmu a nabruslil si blíže k pravé tyči. Odtud však hostující forvard nezakončil, jelikož i v takto nevýhodném postavení mu Vsacané kotouč odebrali.
     
    04:33
    Složitou práci nemá ani Valenta na druhé straně kluziště. Vsetínskou střelu z ostrého úhlu do bližšího horního rohu ukrývá v lapačce a hra je přerušena. Vhazovat se bude po pravici šumperského brankáře.
     
    03:46
    Tomešovo zakončení z větší vzdálenosti Konečného nepřekvapilo. Vsetínský brankář na střelu dobře viděl a pohotově zasáhl levým betonem.
     
    02:41
    Hra se přestěhovala na druhou stranu kluziště, ale ani ze strany Mladých Draků nejsou k vidění gólové šance. Hosté si zatím vystačí s přihrávkami a hledáním vhodné střelecké pozice.
     
    01:31
    Žádný další střelecký pokus jsme zatím neviděli. Hraje se před šumperskou bránou, ale Valachům, stejně jako v předchozím zápase, chybí přesná koncovka.
     
    00:41
    Domácí mohli bleskově odpovědět v přečíslení dva na jednoho. Hráč na levém křídle byl těsně bráněn, a proto předal kotouč Vaňkovi na druhé straně. Jeho pokus končí mimo Valentovu branku.
     
    00:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je tedy povedený úvod ze strany hostujícího celku! Nejprve to vypadalo, že šumperské nahození skončí zakázaným uvolněním, ale PATRIK JANECH nakonec přesprintoval všechny vsetínské hráče, dostal se ke kotouči a po nepovedených pokusech Kryštofa Seidenglanze Ondřeje Peškara sám poslal puk po ledě k bližší tyči. Asistence: Kryštof Seindenglanz, Ondřej Peškar.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Ürge, Koláček (A), Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Škach – Hanzlík, Mikšík.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně:

    9. 9. 2021 Vsetín – Šumperk 4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
    Po vyrovnané první třetině se Valaši dostali do tempa a Šumperk už se do konce zápasu neprosadil. Zato Vsetínu se dařilo a ze soutěžní premiéry bral všechny body.

    27. 11. 2021 Šumperk – Vsetín 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
    Vsacané se dostali v první části do vedení, to ale nedokázali udržet a Draci ve druhé periodě utkání otočili. Do konce zápasu už další gól nepadl a vítězství si připsal Šumperk.

    2. 12. 2021 Šumperk – Vsetín 5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
    Do utkání lépe vstoupili Draci, kteří se během první třetiny dostali do vedení, které postupně navyšovali. Valaši se probrali až ve třetí periodě, kdy Šumperk vedl už o čtyři branky. Vsetínští sice přidali dvě branky, ale to na zisk bodů nestačilo.
     
    HK Mladí Draci Šumperk

    Šumperku se vstup do nadstavby příliš nevyvedl, má za sebou dvě prohry a obývá třetí příčku v tabulce. Před Vánoci podlehl v závěru utkání Přerovu, do té doby bylo skóre vyrovnané. Podobně dopadl zápas s vedoucí Olomoucí. Ta se nejprve dostala do vedení, Drakům se však ve druhé periodě podařilo srovnat a rozhodla tak třetí třetina. V té vstřelila vítězný gól Olomouc a Šumperk tak odjel s prázdnou.

    Nový rok začali Mladí Draci těsnou výhrou 4:3 nad posledním Havířovem. V utkání až do 49. minuti vedli, ale ani potom si nenechali situaci zkomplikovat a dvě minuty po vyrovnání hostujícího celku opět odskočili do vedení.

    Sestava v minulém kole:
    Ondráček – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Čunát, Hlubuček, Novák.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Kryštof Seidenglanz (4+5)
    Nejproduktivnější obránce – David Cekr (1+4)
    Gólmanská jednička – Jan Ondráček (90,92 %)
    Postavení v tabulce – 3. (31 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Kryštof Seidenglanz (13+16)
    Nejproduktivnější obránce – Marek Compel (2+13)
    Gólmanská jednička – Michael Valenta (91,90 %)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Před vánoční pauzou se Valachům podařilo zdolat Porubu, s kterou sousedí v tabulce. Utkání sice otevřel ostravský celek, ale Valaši ve druhé třetině srovnali a během divoké třetí části utkání otočili ve svůj prospěch. Předchozí dvě utkání jim ale tak dobře nevyšla. Kvůli mezerám v sestavě podlehli poslednímu Havířovu a taky Šumperku.

    Naposledy se Valaši utkali s vedoucí Olomoucí, s níž odehráli velice povedený zápas. Neproměněné šance je ale stály body a domácímu Vsetínu v pátečním duelu nepomohl ani závěrečný tlak, z kterého vykřesali jen snížení na konečných 2:3.

    Sestava v minulém kole:
    Konečný – Zedek, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Ürge, Bartoněk, Koláček, Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Adam Raušer (2+2)
    Nejproduktivnější obránce – Marek Stodůlka (1+0)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (92,86 %)
    Postavení v tabulce – 5. (20 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Matěj Juráň (6+9)
    Nejproduktivnější obránce – Matěj Šedlbauer (1+11)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (91,82 %)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Skupiny E Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HK Mladí Draci Šumperk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:45.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Koláček (Raušer), 30. Koláček (Frolo, Juráň) – 1. Janech (Seidenglanz, Peškar), 22. Juřík (Tomeš, Zavoral), 27. Peškar (Janech, Seidenglanz), 43. Seidenglanz (Cekr, Compel), 58. Janech


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Ürge, Koláček (A), Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Škach – Hanzlík, Mikšík
    thejrc.org