Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 08.01.2022, 15:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    57:50
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    PATRIK JANECH se ze středního pásma trefuje do prázdné branky. Asistence: Bez asistence.
     
    42:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    No a tu taky Mladí Draci opět bleskově využívají. Hosté se ještě před začátkem početní výhody stáhli okolo vsetínského brankoviště a KRYŠTOF SEIDENGLANZ už pak jen kombinaci dokončil střelou k levé tyči. Asistence: David Cekr, Marek Compel.
     
    29:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Skvělý víkend ADAMA KOLÁČKA pokračuje. Jakub Frolo už mohl v přečíslení dva na jednoho zakončovat, ale přenechal kotouč právě Koláčkovi, který si za ním najížděl na pravém křídle. Nyní už nejlepší střelec Vsetína v nadstavbové části se střelou k bližší tyči nad levá beton přemisťujícího se gólmana nemýlil. Asistence: Jakub Frolo, Matěj Juráň.
     
    26:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle si domácí čtveřice nepohlídala. Šumperk využívá přesilovku už po osmi sekundách poté, co si Konečný nejprve poradil se střelou Kryštofa Seidenglanze k pravé tyči, následnou střelou i dorážkou Patrika Janecha, ale v nevýhodné pozici po rychlých pokusech už nedosáhl na zakončení ONDŘEJE PEŠKARA. Asistence: Patrik Janech, Kryštof Seidenglanz.
     
    22:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A další ze vsetínských protiútoků také končí vstřelenou brankou! V přečíslení dva na jednoho střílel z pravého křídla po ledě k bližší tyči ADAM KOLÁČEK. Asistence: Adam Raušer.
     
    21:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují své vedení. Po povedeném vstupu do druhé třetiny ze strany Vsetína se do útočného pásma dostal také Šumperk, který okamžitě začal s rychlou kombinací v předbrankového prostoru. S prvními pokusy si Konečný poradil, na střelu MATĚJE JUŘÍKA už ale byl krátký. Asistence: Tobias Tomeš, Jakub Zavoral.
     
    00:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je tedy povedený úvod ze strany hostujícího celku! Nejprve to vypadalo, že šumperské nahození skončí zakázaným uvolněním, ale PATRIK JANECH nakonec přesprintoval všechny vsetínské hráče, dostal se ke kotouči a po nepovedených pokusech Kryštofa Seidenglanze Ondřeje Peškara sám poslal puk po ledě k bližší tyči. Asistence: Kryštof Seindenglanz, Ondřej Peškar.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Koláček (Raušer), 30. Koláček (Frolo, Juráň) – 1. Janech (Seidenglanz, Peškar), 22. Juřík (Tomeš, Zavoral), 27. Peškar (Janech, Seidenglanz), 43. Seidenglanz (Cekr, Compel), 58. Janech


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Ürge, Koláček (A), Juráň (C), Vaněk, Kovář, Budín, Frolo, Pejchal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Škach – Hanzlík, Mikšík
    thejrc.org