Karlovy Vary – SOHO Olomouc 5:1 (kon.) | Havířov – Zlín sledge 4:3 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – SHK Mustangové 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
4:2 (1:0, 3:2, 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 08.01.2022, 15:15 • Sportovní hala v Holešovicích • Česká para hokejová liga • 11. kolo
Partner:
     
    29:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Necelé tři vteřiny před koncem druhé třetiny Vápenku prostřeluje PAVEL KUBEŠ a hostům tak vrací do poslední třetiny alespoň minimální naději na zvrat! Bez asistence.
     
    24:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    ZDENĚK KRUPIČKA teď píše nádherný příběh, když z prostoru pravého kruhu překovává Kudelu počtvrté v zápase! Asistence: Alex Ohar, Lukáš Kapko.
     
    23:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MAREK MICHALEC se zmocnil kotouče v prostoru mezi kruhy a i s pomocí tyče brankáře Vápenku poprvé v zápase překonává! Asistence: Petr Kolek, Bernard Hering.
     
    21:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Alex Ohar teď posunul ZDEŇKU KRUPIČKOVI kotouč přesně tak, jak potřeboval, a ten přesnou kličkou překonává brankáře Kudelu a kompletuje tak hattrick! Asistence: Alex Ohar.
     
    15:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    ZDENĚK KRUPIČKA se na dnešek evidentně dobře vyspal, dobře odhadl situaci a z bezprostřední blízkosti Kudelu podruhé v dnešním zápase prostřeluje! Asistence: Lukáš Kapko, Jiří Raul.
     
    13:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    ZDENĚK KRUPIČKA si najel do prostoru levého kruhu a nechytatelnou ranou do horního rohu branky dává Spartě vedení! Asistence: Alex Ohar.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 14. Krupička (Ohar), 16. Krupička (Kapko, Raul), 22. Krupička (Ohar), 25. Krupička (Ohar, Kapko) – 24. Michalec (Kolek, Hering), 30. Kubeš


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka (Matoušík) – Raul, Zapletal – Frolík, Ohar, Krupička J. (C), Krupička Z. (A), Kapko, Bečvář, Novotný, Jirsa
    Trenér: Jakub Novotný

    SHK Mustangové AUTO IN: Kudela – Buhr R., Kubeš (C), Kvoch – Chudomský, Raška, Buhr V., Neuman, Hering, Kolek, Doležal (A), Michalec, Kubeš (C), Šurc
    Trenér: Michal Tereska

    Rozhodčí: Bauer, Výborný

    Diváci: 42
    thejrc.org