Litvínov – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Liberec – Pardubice 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 4:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 1:5 (kon.) | Kladno – Olomouc 2:0 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 09.01.2022, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje. Tipsport extraliga má v neděli na programu 40. kolo a zajímavé utkání se bude servírovat pod Ještědem. Bílí Tygři přivítají Pardubice.
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Liberečtí měli v pátek volno, Třinec totiž kvůli velkému rozšíření koronaviru ve svém kádru nepřijel. Ze série pěti domácích duelů tedy svěřenci Patrika Augusty o jeden přišli. S dosavadním průběhem domácí šňůry určitě nejsou spokojení. Poslední dva zápasy totiž nezvládli, když podlehli Litvínovu i Olomouci – tedy týmům, které se v tabulce nacházejí níže. Liberec okupuje desátou příčku, odkud by se rád posunul nahoru. Udobří si své fanoušky proti Dynamu?
     
    HC DYNAMO PARDUBICE

    Východočeši zatím prožívají velice dobrý ročník, což dokazuje třetí místo v extraligové tabulce. Mohou se navíc opřít o dobrou formu z minulých týdnů, z posledních třinácti zápasů vyhráli rovných deset. V pátek Dynamo na domácím ledě úspěšně otočilo bitvu s Karlovými Vary a mohlo se radovat z vydřených tří bodů, ještě předtím navíc s přehledem ovládlo tradičně vyhecované derby s Hradcem Králové. Udrží se na vítězné vlně i proti Liberci?
    Prosadí se Košťálek v Liberci?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Kolmann, J. Šedivý – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Gríger, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír.

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, D. Robertson, Košťálek, O. Vála, J. Kolář (A), T. Jelínek – Říčka, Poulíček (C), Blümel – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Anděl, O. Rohlík – Matýs, O. Roman, T. Urban.

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Ganger, Rampír..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:47
    Oba týmy se v první minutě navzájem oťukávají. Pardubice se chvíli držely v útočném pásmu, až se k puku dostal Michal Birner a pokusil se otočit hru. Spoluhráče však nenašel.
     
    01:38
    Marek Zachar dostal hodně těžkou přihrávku a nedokázal odstranit kotouč z obranného pásma. Lukáš Anděl toho ale nevyužil.
     
    02:04
    První zajímavější šance na liberecké straně! Jan Ordoš vyplaval osamocený u Frodlovy tyčky a z ostrého úhlu nastřelil beton pardubického brankáře.
     
    02:52
    Ondřej Vála (PCE) poslal puk z obranné třetiny na tribunu a inkasuje dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:35
    Tomáš Filippi střelou z levého kruhu trefil logo na dresu Dominika Frodla. Adam Musil se pak pokusil zakončit ve vlastním oslabení, drzou kličku mu nedovolil Michal Birner.
     
    04:20
    Liberci se nedaří trvaleji usadit v pásmu.
     
    04:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvě sekundy po skončení přesilovky se domácí celek prosazuje! Po sérii soubojů u levého mantinelu vybídl Mislav Rosandić krásnou přihrávkou od modré čáry na pravý kruh JAROSLAVA VLACHA, který dělovkou bez přípravy vymetl pavučiny pod břevnem pardubické klece. Asistence: Mislav Rosandić, Petr Jelínek.
    04:54 Jaroslav VLACH - 1:0
     
    05:34
    Po delší době si puk sáhl také Petr Kváča, který s dalekonosným nahozením Anthonyho Camary neměl žádný problém. Bude se vhazovat.
     
    05:52
    Melanconovo nahození srazil jeden z hostů vysoko do vzduchu a puk se snesl přímo do připravené lapačky Dominika Frodla.
     
    06:38
    Pardubičtí byli na ledě evidentně ve vyšším počtu, než je povoleno – možná dokonce v sedmi. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Robert Říčka (PCE). Liberec si zahraje další přesilovku, znovu po technickém přestupku soupeře.
     
    Střely na branku – 3:2.
     
    06:42
    Dynamo se hned osvobozuje.
     
    07:32
    Střela Michala Ivana od modré čáry nadělala v brankovišti velkou neplechu, Michalu Birnerovi chyběl k dorážce jen kousíček.
     
    07:51
    Hosté pak dostávají kotouč do bezpečí.
     
    08:20
    Adam Klapka si na útočné modré čáře troufl na přesilu, ale to nebyl správný nápad. Pardubice znovu posílají puk daleko od své klece.
     
    08:38
    Málem jsme se dočkali téměř totožné situace, jako při prvním gólu domácích! Jaroslav Vlach totiž znovu pálil souběžně s koncem početní výhody, jenže tentokrát z větší dálky. Dominik Frodl si poradil.
     
    09:15
    Jan Košťálek se pokusil Kváču zaskočit nejprve z úrovně brankové lajny a pak dokonce ze záporného úhlu. Strážce libereckého brankoviště byl pozorný.
     
    09:53
    Tomáš Filippi protlačil přes dva bránící hráče přihrávku na Adama Najmana, který už byl sám před Frodlem! Bez přípravy ovšem trefil pouze tyč pardubické brány.
     
    11:30
    Jakub Rychlovský se s pukem na hokejce sám protlačil až za pardubickou bránu. Tam už byl zdvojen a o kotouč přišel.
     
    12:02
    Lukáš Derner se nerozpakoval a napřáhl na modré čáře. Dominik Frodl i přes provoz před svojí brankou přesvědčivě zasáhl.
     
    Střely na branku – 7:3.
     
    12:23
    Kotouč se odrazil za kruhy k Robertu Říčkovi, který to hned zkusil. Rána bez přípravy mu ale nesedla a narazila do zadního hrazení.
     
    12:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Jan Košťálek hned po vhazování nahodil od modré čáry. Puk se odrazil od tyčky a Petr Kváča byl trošku dezorientovaný. Toho využil ANTHONY CAMARA, který volný kotouč doklepl za čáru! Asistence: Jan Košťálek, Adam Musil.
    12:50 Anthony CAMARA - 1:1
     
    13:34
    Adam Klapka přejel modrou čáru a vystřelil na Frodla, který Klapkův pokus vyrazil před sebe. O dorážku se snažil Michal Ivan, jenže měl k puku daleko.
     
    14:10
    Po akci čtvrté liberecké formace se puk odrazil mezi kruhy, odkud okamžitě střílel Kolmann. Houštinu těl před Frodlem ale nepropálil.
     
    14:59
    Aktivní libereckou pasáž zakončil nahozením od modré čáry Jakub Šedivý. Dominik Frodl si připisuje další úspěšný zákrok, o práci zatím nemá nouzi.
     
    15:53
    Kvůli velkému nedorozumění v pardubické rozehrávce si puk na modré čáře vzal Jan Ordoš, udělal pár kroků vpřed a vypálil. Dynamo si do statistik připíše další úspěšný blok.
     
    17:00
    Jan Košťálek nebezpečným nástřelem od pravého mantinelu nabízel kotouč na teč před branku. K té nicméně nedošlo.
     
    17:23
    Nahození Kolmanna Frodl dobře viděl.
     
    17:50
    Petr Kolmann se teď blýskl zajímavou individuální akcí, kterou na dlouhou hokejku dokázal z ostrého úhlu i zakončit. Po Frodlově zákroků vyrazili Pardubičtí do protiútoku a Ondřej Matýs svižnou střelou z kruhu prověřil Kváču.
     
    18:17
    Třetí přesilovka pro šelmy! Ondřej Vála (PCE) si jde sednout za podrážení.
     
    19:08
    Liberec sehrál tradiční přesilovkovou akci a Filippi z kruhu protáhl Frodla. Brankář Pardubic si poradil také s nástřelem Birnera z druhé strany.
     
    19:24
    Dynamo se osvobozuje.
     
    19:41
    Puk byl schovaný ve skrumáži v rohu kluziště, kde se ho Východočeši snažili udržet co nejdéle. Poté znovu vyhazují.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V prvním dějství měl Liberec herní převahu a zásluhou Vlachovy dělovky se ujal vedení. Dynamo mělo zatím minimum gólových příležitostí, ale přesto vyrovnalo, když Camara využil zmatků v domácím brankovišti. Sledovali jsme zajímavý hokej v solidním tempu, tak věřme, že to bude pokračovat!

    Střely na branku – 14:9.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Dynamo už je kompletní.
     
    21:16
    Jan Košťálek i vyměnil kotouč se spoluhráčem a okamžitě vystřelil z pravého kruhu. Petr Kváča puku pomohl na cestě mimo bránu.
     
    21:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Mislav Rosandić – 2 min., držení).
     
    21:50
    Pardubice se drží v pásmu a svoji první přesilovku dnešního odpoledne zahajují zostra.
     
    22:13
    Jaroslav Vlach se doslova protlačil ke kotouči a vypálil ho z obranné třetiny.
     
    22:52
    T.J. Melancon protečoval pardubickou přihrávku do neutrální zóny, hosté se znovu musejí vracet.
     
    23:24
    V závěru hodně nevýrazné přesilovky měl slušnou příležitost Dennis Robertson, do jehož střely klekl Jan Štibingr.
     
    24:13
    Nahození Michala Ivana neprošlo a Matej Paulovič pak slovenského obránce pořádně prohnal. První klička částečně vyšla, zpětná stahovačka už nikoliv.
     
    24:45
    Marek Zachar zatáhl puk za bránu a šikovně ho předložil do kladného úhlu Janu Ordošovi, kterého zblízka vyčapal Dominik Frodl!
     
    25:20
    Anthony Camara zůstal ležet na ledě v hodně nehokejové pozici a rozhodčí přerušil hru. Na led míří i člen pardubického zdravotnického štábu.
     
    25:20
    Camara s mírnou pomocí odjíždí na střídačku.
     
    25:31
    Liberečtí propadli ve středním pásmu a hosté mířili do přečíslení! Tomáš Urban vracel puk Robertu Kousalovi, jehož teč z bezprostřední blízkosti Kváča vykryl.
     
    26:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní akce čtvrté liberecké formace! Adam Najman po levém křídle pronikl do otevřené defenzivy Dynama a přihrál mezi kruhy JANU ŠÍROVI, který zamířil švihem nad rameno Frodla. Pro Šíra je to první trefa v aktuální extraligové sezóně! Asistence: Adam Najman.
    26:12 Jan ŠÍR - 2:1
     
    Střely na branku – 17:12.
     
    26:48
    Lukáš Anděl vlétl s pukem na holi do ofenzivní třetiny a nerozpakoval se. Petr Kváča si jeho nápřah z levé strany pohlídal.
     
    27:50
    Přesilovka pro Pardubice! Za krosček je na první pohled malinko přísněji vyloučen Petr Kolmann (LIB) Ještě následovala lehčí potyčka, která se už obešla bez dalších trestů.
     
    28:30
    Puk byl dlouho za domácí bránou, Lukáš Derner ho pak odvezl do bezpečí.
     
    28:40
    Na ledě se teď přiostřuje a stoupají i emoce na tribunách. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    29:12
    Robert Říčka dostal křižnou přihrávku do ideální střelecké pozice na levý kruh! Dělovku do poloodkryté branky ovšem s velkou obětavostí alespoň zpomalil T.J. Melancon a přesouvající se Petr Kváča dokázal kotouč udržet před brankovou čarou.
     
    29:35
    A znovu Říčka, tentokrát to zkoušel z osy hřiště. Kváča si s pukem trošku zažongloval, ale nakonec ho definitivně chytil.
     
    29:43
    Petr Kváča teď Liberec fantasticky drží. Patrik Poulíček střílel z mezikruží, další hráč Dynama se ještě snažil puk dorazit. Kváča se ve své brance výborně roztáhl a znovu sebral hostům gólovou radost.
     
    30:08
    Liberec už má asi to nejhorší za sebou, znovu totiž hraje v pěti. Stále se nicméně musí bránit pardubickému náporu.
     
    31:22
    Robert Říčka zůstal po střetu s Dernerem ležet před libereckou střídačkou. Zdá se, že bude v pořádku, na lavičku totiž dojel jen s lehkou pomocí.
     
    31:39
    Kváča si teď opravdu zachytá, Pardubičtí to na něj zkoušejí ze všech směrů.
     
    32:29
    Jan Zdráhal vystřelil přes hustý provoz v předbrankovém prostoru, puk k štěstí domácích zamířil mimo branku. Kváča odražený kotouč schoval do lapačky.
     
    Střely na branku – 18:15.
     
    32:46
    Jakub Šedivý se s pukem dostal až za branku a nezištnou přihrávkou hledal Faška-Rudáše. Kotouči nicméně scházela potřebná razance.
     
    33:41
    Lukáš Derner vybídl k ráně Petra Kolmanna, který napřáhl na vrcholu levého kruhu a tvrdou střelou trefil povyjetého Frodla do hrudi.
     
    34:00
    Po přihrávce Tomáše Filippi od zadního mantinelu se ve skvělé příležitosti objevil Jakub Rychlovský! Také Dominik Frodl dnes ale svůj tým drží.
     
    34:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice znovu srovnávají krok. Jan Košťálek se protáhl za libereckou bránu a předložil puk do brankoviště ADAMU MUSILOVI, který ho nadvakrát procedil do sítě. Asistence: Jan Košťálek, Anthony Camara.
    34:32 Adam MUSIL - 2:2
     
    35:56
    Kotouč vylétl na tribunu Home Credit Areny, hra je tedy přerušena.
     
    36:44
    Adam Musil mohl dokonce otočit skóre, ránu z osy hřiště mu Liberečtí na poslední chvíli srazili na zadní plexisklo. Od modré pak napřáhl Jan Košťálek a po zákroku Kváči se strhla mela. Domácí příznivci pak počastovali ex-libereckého Musila hanlivými pokřiky.
     
    37:50
    Liberec se drží v pásmu a má velký tlak.
     
    38:26
    Po hodně dlouhém pobytu v útočné třetině se nakonec Liberečtí o nápor nepřesnou přihrávkou sami připravili. Mají ale ponechanou výhodu a zahrají si přesilovku!
     
    38:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Juraj Mikuš – 2 min., podrážení).
     
    38:53
    Nahození Michala Ivana bylo velmi dobře schované, Frodl stihnul vymrštit lapačku.
     
    39:08
    Po velké chybě mohli domácí při vlastní přesilovce inkasovat. Pardubice ujely do akce dvou na jednoho a jen skvělý obranný zákrok Michala Ivana zachránil Tygry od pohromy!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatímco v první části měli více ze hry Severočeši, ve druhé bylo mírně nebezpečnější Dynamo. Liberec se vrátil do vedení zásluhou krásné střely Jana Šíra, nicméně šance hostujícího týmu se stupňovaly a důrazný Adam Musil srovnal na současných 2:2. Ještě to bude hodně napínavé.

    Střely na branku – 23:19.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Pokračuje liberecká přesilovka. Jaroslav Vlach střílel dvakrát z pravého kruhu, obě rány prosvištěly těsně okolo tyčky!
     
    40:46
    Dominik Frodl přikrývá kotouč, hra je přerušena. Bude se vhazovat před klecí hostů.
     
    41:10
    Tomáš Filippi přejel modrou čáru a hned zkusil štěstí. Dominik Frodl měl snadnou práci a vyrážečkou puk přizvedl do ochranné sítě.
     
    41:44
    Mikušova střela Kváčovi vyklouzla, žádný z pardubických hráčů se k puku nedostal.
     
    42:36
    Dávid Gríger počkal, až se mu Marek Zachar nabídne do lepší pozice k samostatnému úniku. Toho využila obrana Dynama, která akci překazila.
     
    43:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se do vedení dostávají i potřetí! Adam Klapka se rozjel jako tank, protáhl se za Frodlovu branku a po otočce našel přihrávkou přes brankoviště JAKUBA RYCHLOVSKÉHO, který spolupráci mladých útočníků zakončil střelou do poloprázdné klece. Asistence: Adam Klapka.
    43:26 Jakub RYCHLOVSKÝ - 3:2
     
    45:00
    Marek Zachar nabral rychlost a už se tlačil před branku, když mu puk povedenou rybičkou vypíchl zkušený Jan Kolář.
     
    45:35
    Petr Kváča vyrazil tvrdou střelu ze strany a nevypadá to s ním moc dobře...
     
    Liberec bude střídat gólmany! Zraněného Petra Kváču – který chytal skvělý zápas – nahradí Jaroslav Pavelka.
     
    45:35
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Petr Kváča, přichází Jaroslav Pavelka.
     
    46:32
    Jaroslav Pavelka si poprvé si sáhl na puk, když chytil nahození ze střední zóny.
     
    47:21
    Matěj Blümel pronikl do útočného pásma a zajímavě vystřelil po dojetí do pravého kruhu. Puk narazil do boční sítě domácí brány.
     
    47:52
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Jaroslav Pavelka, přichází Petr Kváča.
     
    Petr Kváča je po krátkém pobytu na hráčské lavici zpátky ve hře!
     
    Střely na branku – 28:22.
     
    47:56
    Okamžitě po vyhraném vhazování vystřelil Adam Klapka. Dominik Frodl byl na jeho pokus připravený a přesvědčivě zasáhl. Hladoví Tygři před brankou čekali na dorážku marně.
     
    48:20
    Dynamo může vyrovnat, zahraje si přesilovku. Adam Klapka (LIB) inkasuje dvě minuty za podrážení.
     
    48:46
    Mislav Rosandić odvedl výbornou práci u své branky. Vlach poté ve spolupráci s Jelínkem osvobozuje svůj celek.
     
    49:34
    Hosté kombinují v pásmu...
     
    49:58
    Marek Zachar se dostal k puku a vyvezl ho do bezpečí. Ještě ho podpořil Adam Najman, Pardubičtí si museli na dva mladíky dát pozor.
     
    50:40
    Hra v pěti domácím moc dlouho nevydržela. Za vysokou hůl je potrestaný Jaroslav Vlach (LIB).
     
    51:07
    Jan Košťálek prověřil Kváču z ostrého úhlu. Liberecký gólman byl pozorný, následuje buly.
     
    51:34
    Kousal dostal nabito do pravého kruhu, Petr Kváča se proti němu parádně přesunul! Hosté mají drtivý tlak.
     
    52:03
    A další vyložená příležitost Dynama. Ondřej Matýs střílel úplně sám mezi kruhy a jen o malý kousek minul Kváčovu svatyni.
     
    53:00
    Petr Kváča drží puk ve své moci. Bílí Tygři ustáli infarktové momenty a jsou kompletní. Pokračovat se bude po skončení poslední komerční přestávky.
     
    Střely na branku – 30:26.
     
    53:32
    Petr Kolmann střílel od modré lajny. Frodlovi zákrok komplikoval na brankovišti aktivní Adam Klapka, pardubický gólman si nicméně poradil.
     
    54:13
    Patrik Poulíček se po rychle sehrané akci objevil úplně sám před libereckou bránou. Zkusil hodně těžký blafák na dlouhou hůl a puk mu ujel!
     
    55:36
    Obrovská šance i na druhé straně! Po vyhraném souboji u zadního mantinelu to domácí sehráli výborně a Tomáš Filippi střílel z mezikruží. Orazítkoval ale břevno a Východočeši jsou stále ve hře! Změnu skóre nepřinesl ani agresivní průnik Martina Faška-Rudáše do pardubického brankoviště.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 000 diváků.
     
    56:00
    Teď Dynamo udržel na dostřel skvělý Frodl. Petr Jelínek tečoval Klapkovu pobídku z bezprostřední blízkosti, Frodl snad i silou vůle udržel kotouč ve výstroji před brankovou čarou.
     
    56:17
    Petr Kváča neriskoval a po zákroku raději podržel kotouč. Bude se vhazovat.
     
    56:39
    Adam Klapka si zasekl bránícího hráče a krásně vystřelil z ostrého úhlu. Puk se lehce otřel o brankovou konstrukci!
     
    57:41
    Pardubice si berou oddechový čas.
     
    57:41
    Hosté se vracejí na led v šesti!
     
    57:49
    Vyhození Dernera jen těsně nezamířilo do prázdné brány, hosté se vracejí do pásma.
     
    58:27
    Na prázdnou bránu to zkusil i Petr Jelínek, nicméně ani on netrefil. Píská se zakázané uvolnění a hra se vrací před Petra Kváču.
     
    58:48
    Adam Klapka nejprve skvěle vybojoval puk a také on se pokusil uklidnit Liberec gólem do prázdné. Místo toho se píská další icing.
     
    58:55
    A znovu zakázané uvolnění šelem...
     
    59:13
    Počítadlo libereckých icingů zapisuje další vyhození.
     
    59:18
    Bílí Tygři konečně mohou vystřídat, puk totiž skončil v prostoru mezi hráčskými lavicemi.
     
    59:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, i potřetí v sezóně padá v utkání Liberce s Pardubicemi klíčový gól v poslední minutě! JURAJ MIKUŠ napřáhl na modré čáře a parádní ranou pod břevno pravděpodobně poslal zápas do prodloužení. Bez asistence.
    59:28 Juraj MIKUŠ - 3:3
     
    59:56
    Divoký závěr gradoval v posledních vteřinách. Dávid Gríger se protáhl k brankovišti a Tomáš Filippi se snažil zblízka dorazit puk za čáru, ale kotouč nakonec prolétl nad břevnem!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry vítěze neurčilo, uvidíme tedy prodloužení. Už se zdálo, že Liberci zápas vyhraje gól mladíčka Rychlovského. Dynamo pak ale dvakrát zachránila tyč a Mikuš v čase 59:28 poslal duel do nastavené pětiminutovky.

    Střely na branku – 35:29.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Prodloužení trvalo jen chvilku, Východočeši dokonávají comeback. Jan Košťálek ujel s ANTHONYM CAMAROU do akce dvou na jednoho a druhý jmenovaný s velkou dávkou štěstí na dva pokusy propasíroval kotouč za Petra Kváču. Asistence: Jan Košťálek.
    60:38 Anthony CAMARA - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Pardubice si ze severu Čech odvezou dva body, které pro ně – vzhledem k průběhu zápasu – budou určitě hodně cenné. Liberec mohl soupeře za stavu 3:2 definitivně "dorazit," jenže dvakrát trefil tyč a gólem neskončilo ani několik pokusů na prázdnou klec v závěrečné power-play. Dynamo ji tedy nakonec využilo a Mikuš poslal zápas do prodloužení, které záhy ukončil Camara.

    Střely na branku – 35:30.
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (18:45:36)
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. J. Vlach (M. Rosandić, P. Jelínek), 27. J. Šír (A. Najman), 44. Rychlovský (Klapka) – 13. Camara (Košťálek, A. Musil), 35. A. Musil (Košťálek, Camara), 60. J. Mikuš, 61. Camara (Košťálek)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (46.–48. J. Pavelka) – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Kolmann, J. Šedivý – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Gríger, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír.
    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, D. Robertson, Košťálek, O. Vála, J. Kolář (A), T. Jelínek – Říčka, Poulíček (C), Blümel – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Anděl, O. Rohlík – Matýs, O. Roman, T. Urban.

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Ganger, Rampír.

    Diváci: 1 000
    thejrc.org