Litvínov – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Liberec – Pardubice 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 4:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 1:5 (kon.) | Kladno – Olomouc 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 09.01.2022, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Domácí navíc budou hrát až do konce oslabeni, Jeremie Blain (MHK) dostává dvě minuty za hrubost, což pramení z již zmíněné potyčky!
     
    56:25
    Jan Eberle (MBL) je nakonec po poradě rozhodčích odeslán na dvě minuty za vysokou hůl a tohle přichází pro Boleslav v opravdu nevhodném čase!
     
    38:33
    René Piegl (MHK) se zapíše ve svém 32. extraligovém startu za Hradec do kronik jako vyloučený. Za brankou trefil jednoho z hostí do obličeje hokejkou a dostává dvě minuty.
     
    31:53
    Richard Nedomlel (MHK) se stane dalším vyloučeným hráčem Hradce. A doprovází to velké protesty. Se Šťastným přišel o hokejku, následně mu však uštědřil pár pohlavků a dostal dvojku za hrubost. Následně třískl s vrátky od střídačky, s vrátky od trestné a nechybělo moc, aby mu rozhodčí Lacina přilepil desítku navrch.
     
    29:41
    Tresty byly rozděleny poměrně snadno a ven šli hlavní aktéři. Za hradeckou stranu to byl Christophe Lalancette (MHK) a Kevin Klíma (MHK), za hostující pak „miláček hradeckého publika“ Petr Šidlík (MBL) a David Bernad (MBL). Všichni mají dvojky za hrubost a hraje se 5 na 5.
     
    27:26
    Petr Šidlík (MBL) předvedl ve středním pásmu naprosto zbytečnou sekeru na Lva, po které dostává dvě minuty. Hradec má druhou přesilovku v zápase.
     
    20:24
    Maris Bičevskis (MBL) putuje jako první hráč Bolky na trestnou. V útočném pásmu podrazil Blaina tělem a dostává dvě minuty.
     
    10:53
    A navíc přichází pro Lvy další sprcha! Kelly Klíma (MHK) podrazil v obranném pásmu rozjetého protihráče a putuje na trestnou.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Oksanen (Blain, Smoleňák), 35. Lalancette (F. Pavlík, Kelly Klíma), 37. McCormack (Lalancette, Kevin Klíma), 57. F. Pavlík (Lev, Oksanen), 59. Lev (F. Pavlík) – 2. Adam Raška I, 11. Lintuniemi (Kelemen)


    Mountfield HK: Kiviaho (Sajdl) – Nedomlel, Blain, Piegl, F. Pavlík (A), Gaspar, McCormack, Pinkas – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Kevin Klíma, Lalancette, Kelly Klíma – R. Pilař, Miškář, Lamper – Morong, Koukal, Pajer.
    Trenér: Tomáš Martinec

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Šidlík, Lintuniemi – Kotala, Fořt, D. Šťastný – Kelemen, Adam Raška I, Pospíšil – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A) – Závora.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Lacina, Úlehla – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri