Chrudim – Kralupy n. Vltavou 5:1 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 6:3 (kon.) | Písek – Kobra 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 1:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 3:4 (1:3 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 7:5 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Kobra Praha
Neděle 09.01.2022, 14:00 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 29. kolo
Partner:
     
    55:16
    Písek právě vstřelil branku!
    Kuriózní branka! Kotouč se od obránce Kobry odrazil za brankovou čáru. Za autora branky je označen DANIEL HÁLA. Bez asistence.
     
    47:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Písecká juniorka se podruhé v zápase dostává do dvoubrankového vedení! Kovařík vybojoval puk u mantinelu a okamžitě ho poslal do prostoru před brankou, kde stál zcela sám JAROSLAV KREUZMAN, který ranou z první přesně zavěsil. Asistence: Kryštof Kovařík, Ondřej Pešek.
     
    36:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané rychle odpovídají! V brankovišti Písku došlo ke zmatkům a v nepřehledné situaci se nejlépe zorientoval ADAM ČEČETKA, který překonal gólmana Vondraše. Bez asistence.
     
    36:06
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové se dostávají do dvoubrankového vedení! TOMÁŠ HOLLAR měl na modré čáře příliš mnoho času si střelu připravit a následně vyslal přesnou střelu do pravého růžku, za kterou se brankář Iliev pouze ohlédl. Asistence: Marcel Kříž.
     
    06:07
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Hála našel na hranici levého kruhu YAHORA HRAKHOLSKIHO, který vyslal ostrou a hlavně přesnou střelu zápěstím. Asistence: Daniel Hála, Alois Dubský.
    Marken.cz

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 7. Hrakholski (Hála, Dubský), 37. Hollar (Kříž), 48. Kreuzman (Kovařík, Pešek), 56. Hála – 37. Čečetka


    IHC Králové Písek: Vondraš (Kadlec) – Kulvejt, Hail, Kurfürst (C), Dohnal – Kreuzman, Kovařík, Dubský, Koška, Sládek, Pitel, Ryba, Hrakholski, Hollar (A), Hála, Mikeska, Kříž, Pešek
    Trenér: Václav Šrámek

    HC Kobra Praha: Iliev (Peyerl) – Bečvařík, Svach, Šesták, Menzel, Cichoň, Skorčík – Čermák, Rejna, Ribarovski (C), Bauer, Černý, Čečetka, Novák, Borodenko
    Trenér: Milav Vrzal

    Rozhodčí: Němec – Sýkora, Sedláček

    Diváci: 94
    thejrc.org