Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Sokolov 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 3:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:4 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 0:5 (kont.) | Šumperk – Přerov 2:1 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:4 (1:3, 1:1, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 12.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:45
    Další špatná zpráva pro Vrchlabí, Oliva totiž za faul na útočné modré dostává dvě minuty za podrážení. Přesilovka pro Kolín.
     
    43:45
    Krejčík z levé strany vypálil na Soukupa, který chytá. Ale také se vylučuje, domácí si po faulu Chalupy zahrají přesilovou hru.
     
    39:07
    Po chybné rozehrávce domácích v útočném pásmu se sám na branku mohl hnát Pochobradský, který dobře vystihl kotouč. Jenže toho podrazil a za pověstnou záchrannou brzdu zatáhl Niko, jenž dostává dvojku za podrážení.
     
    37:44
    A bude se opět vylučovat dvě minuty, po přerušení se do sebe v rohu kolínského útočného pásma pustili dva kohouti. Na trestnou musí pochopitelně zamířit Kajínek (za nějž ještě usedl na lavici hanby Zeman), ale také domácí Jankovský. Přesilovku si ale zahrají domácí. Kajínek totiž obdržel dvojku navíc za hrubost.
     
    25:34
    O chvilku později ale právě Pochobradský trefil ve středním pásmu Kuklu, za což dostane dvě minuty. Přesilovka pro Kolín.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Štěpán Matějček – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pavel Mrňa – 2 min., hrubost).
     
    17:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Kaut – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:52
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Jakub Váchal – 2 min., podrážení).
     
    10:19
    První přesilovku si zahrají také hostující hráči Stadionu, vyloučen je za sekání Niko, který mimochodem nastupoval v minulosti i za Vrchlabí.
     
    05:38
    První přesilovku si ale zahrají domácí, Machač ve středním pásmu zastavil nedovoleně svého soupeře.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 18. David Šafránek (Jan Veselý, Niko), 27. Jankovský (Niko, Z. Král), 44. Pinkas (J. Sklenář, Jan Veselý), 51. Jan Veselý (David Šafránek), 55. Jankovský (Jan Veselý, David Šafránek) – 12. Nedbal (Kusý, O. Rohlík), 15. Chrtek (Pochobradský, Kajínek), 16. M. Machač (P. Urban, Mrňa), 25. O. Rohlík (Kusý)


    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Burda) – Piegl, Kukla, Pinkas, Niko, Zorko, Váchal – Jankovský, David Šafránek, Jan Veselý – L. Krejčík (C), J. Sklenář, Z. Král (A) – Síla, Matějček, Matyáš Svoboda – Zumr, Morong, Petržilka.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Stadion Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart (C), T. Kynčl, Kajínek, T. Jelínek, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Pochobradský, Chrtek, Heřman (A) – Koffer, T. Kaut (A), Mrňa – T. Zeman, P. Urban, M. Machač – Kusý, O. Rohlík, D. Chalupa.
    Trenér: Tomáš Jirků.

    Rozhodčí: Wagner, Skopal – Komínek, Kráľ
    thejrc.org