Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Sokolov 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 3:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:4 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 0:5 (kont.) | Šumperk – Přerov 2:1 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:4 (1:3, 1:1, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 12.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:21 Václav JANKOVSKÝ - 5:4
     
    54:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelný kolínský obrat! První formace Kozlů teď střílí pátý gól domácích, Jan Veselý se hnal v úniku na Soukupa, ale blafák mu nevyšel. Nicméně poté si k brance dojel VÁCLAV JANKOVSKÝ, který nekompromisně trefil poloprázdnou branku. A spustil velkou bouři radosti tady v Kolíně. Asistence: Jan Veselý, David Šafránek.
    50:42 Jan VESELÝ - 4:4
     
    50:42
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Kozlové tak trochu uspali soupeře a nyní udeřili a začínáme znovu. Autorem branky je JAN VESELÝ, který z pravé strany najel do pásma vystřelil a následně dorazil, jelikož Soukupovi kotouč vypadl. Asistence: David Šafránek.
    43:19 Matěj PINKAS - 3:4
     
    43:19
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Velký tlak domácích končí kontaktní brankou! Premiérově se v barvách Kolína trefuje hradecký junior MATĚJ PINKAS, který využil přihrávky Sklenáře zpoza branky a přesně zacílil. Spoluhráči navíc bere kotouč Matěj Morong. Pěkně na památku. Asistence: Jakub Sklenář, Jan Veselý.
    26:01 Václav JANKOVSKÝ - 2:4
     
    26:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    O pár sekund později ale domácí Kolín nakonec překonává Soukupa a v přesilovce opět snižuje. Autorem branky je VÁCLAV JANKOVSKÝ, jehož švih od modré zapadl přesně do horní části branky. Asistence: Ján Niko a Zdeněk Král.
    24:57 Ondřej ROHLÍK - 1:4
     
    24:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Jenže o chvilku později se dostává Vrchlabí zpět do tříbrankového vedení a s Kolínem to opět nevypadá moc dobře. Autorem branky je ONDŘEJ ROHLÍK, který se ocitl tam, kde být měl poté, co Kuzněcov vyrazil Kusého střelu před sebe. Asistence: Denis Kusý.
    17:42 David ŠAFRÁNEK - 1:3
     
    17:42
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DAVID ŠAFRÁNEK, který snižuje na rozdíl dvou branek poté, co Niko vypálil od modré a na levou stranu se k Šafránkovi dostal odražený kotouč po pravděpodobně teči Veselého. Asistence: Jan Veselý, Ján Niko.
    15:27 Michal MACHAČ - 0:3
     
    15:27
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Máme tu další branku hostů, kteří vedou už 3:0. Kolínští vůbec neví, kam dřív skočit a hosté přidávají další gól. Autorem je Michal Machač, který si na pravé straně pěkně a efektně prohodil kotouč mezi dvěma hráči a ze slotu vypálil mimo dosah gólmana Kuzněcova. Asistence: Patrik Urban, Pavel Mrňa.
    14:26 Ondřej CHRTEK - 0:2
     
    14:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion jde do vedení 2:0 a hostující výjezdníci bouří! Krásnou přímočarou akci Vrchlabí zakončuje přesnou trefou z levé strany ONDŘEJ CHRTEK, kterému přistrčil kotouč Pochobradský po přechodu do útočného pásma. Asistence: Michal Pochobradský, David Kajínek.
    11:52 Karel NEDBAL - 0:1
     
    11:52
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec v přesilové hře dostávají do vedení! Od modré čáry vypálil v Kolíně velice dobře známý KAREL NEDBAL, jehož golfák od modré zapadl až za Kuzněcova, který toho moc neviděl. Asistence: Denis Kusý, Ondřej Rohlík.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 18. David Šafránek (Jan Veselý, Niko), 27. Jankovský (Niko, Z. Král), 44. Pinkas (J. Sklenář, Jan Veselý), 51. Jan Veselý (David Šafránek), 55. Jankovský (Jan Veselý, David Šafránek) – 12. Nedbal (Kusý, O. Rohlík), 15. Chrtek (Pochobradský, Kajínek), 16. M. Machač (P. Urban, Mrňa), 25. O. Rohlík (Kusý)


    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Burda) – Piegl, Kukla, Pinkas, Niko, Zorko, Váchal – Jankovský, David Šafránek, Jan Veselý – L. Krejčík (C), J. Sklenář, Z. Král (A) – Síla, Matějček, Matyáš Svoboda – Zumr, Morong, Petržilka.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Stadion Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart (C), T. Kynčl, Kajínek, T. Jelínek, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Pochobradský, Chrtek, Heřman (A) – Koffer, T. Kaut (A), Mrňa – T. Zeman, P. Urban, M. Machač – Kusý, O. Rohlík, D. Chalupa.
    Trenér: Tomáš Jirků.

    Rozhodčí: Wagner, Skopal – Komínek, Kráľ
    bahis siteleri