Buffalo – Tampa 1:6 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.) | Columbus – Chicago 2:4 (kon.)
Nashville – Colorado 5:4 (po pr.) | Vegas – Toronto 3:4 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Pittsburgh 1:4 (kon.)
San Jose – Detroit 3:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Chicago Blackhawks
Středa 12.01.2022, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Alex DEBRINCAT - 2:4
     
    59:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Oliver Bjorkstrand zkusil ze záporného úhlu překvapit Fleuryho, ale ten si puk do vlastní branky nesrazil! O chvíli později hosté rozhodli! ALEX DEBRINCAT sice od modré čáry nejprve minul prázdnou branku, jenže puk, který se odrazil od zadního mantinelu k brankovišti, dojel a už ho neměl problém poslat za brankovou čáru. Asistence: Riley Stillman.
    58:39 Gustav NYQUIST - 2:3
     
    58:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hráči Chicaga ale chybovali a pustili domácí do přečíslení 2 na 1. GUSTAVOVI NYQUISTOVI najížděl na pravé straně Zach Werenski, ovšem švédský útočník to vyřešil střelou z levého kruhu a trefil se ke vzdálenější tyčce. Ještě to tedy bude pořádné drama – 2:3. Bez asistence.
    46:36 Connor MURPHY - 1:3
     
    46:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu třetí gól Blackhawks! Jonathan Toews posunul z mezikruží puk doleva ke CONNOROVI MURPHYMU, který pálil z jedničky k bližší tyčce a tam se už Korpisalo přemístit nestačil. Asistence: Jonathan Toews a Patrick Kane.
    35:10 Calvin de Haan - 1:2
     
    35:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Skvěle zabojoval Philipp Kurashev, který na pravé straně útočné třetiny dobruslil vyhozený kotouč. Následně našel zpětnou přihrávkou z druhé vlny najíždějícího obránce CALVINA DE HAANA a ten se z mezikruží prosadil střelou na Korpisalovu vyrážečku – 1:2. Asistence: Philipp Kurashev a MacKenzie Entwistle.
    13:15 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    13:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Riley Stillman v prostoru za levým kruhem naznačil střelu příklepem. Místo toho ale křížnou přihrávkou našel ALEXE DEBRINCATA a ten zprava poslal puk za přesouvajícího se Korpisala – 1:1. Asistence: Riley Stillman.
    12:51 Boone JENNER - 1:0
     
    12:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jdou krátce po reklamní pauze do vedení! Po střele Zacha Werenskiho se puk dostal za branku. Tam si ho vzal Gustav Nyquist, který svatyni hostí obkroužil a naservíroval kotouč před brankoviště, kde ho zblízka uklidil na místo určení BOONE JENNER. Asistence: Gustav Nyquist a Zach Werenski.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Jenner (Nyquist, Werenski), 59. Nyquist – 14. DeBrincat (R. Stillman), 36. de Haan (Kurashev, Entwistle), 47. C. Murphy (J. Toews, P. Kane), 60. DeBrincat (R. Stillman)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – A. Boqvist, Werenski (A), Peeke, Gavrikov, Kukan, Bean – Nyquist, Jenner (C), Laine – J. Voráček, Sillinger, O. Bjorkstrand (A) – Bemström, Roslovic, Domi – Činachov, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Larsen

    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Söderblom) – de Haan, I. Mitchell, C. Murphy (A), C. Jones, R. Stillman, J. Galvas – Brett Connolly, J. Toews (C), DeBrincat – P. Kane (A), D. Strome, D. Kubalík – Dach, Kurashev, Entwistle – R. Carpenter, Borgström, Khaira.
    Trenér: King

    Rozhodčí: Luxmore, Pollock – Fournier, Daisy

    Diváci: 15 444
    thejrc.org