Buffalo – Tampa 1:6 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.) | Columbus – Chicago 2:4 (kon.)
Nashville – Colorado 5:4 (po pr.) | Vegas – Toronto 3:4 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Pittsburgh 1:4 (kon.)
San Jose – Detroit 3:2 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Středa 12.01.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Jeff CARTER - 1:4
     
    57:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, neboť Penguins jdou do tříbrankového vedení! Hosté získali kotouč na pravé straně a Jevgenij Malkin ve středním pásmu poslal puk volnému JEFFU CARTEROVI, který zakončil do prázdné svatyně. Asistence: Jevgenij Malkin a Kasperi Kapanen.
    34:38 Jevgenij MALKIN - 1:3
     
    34:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Návrat krále se vším všudy a Penguins jdou zpět do dvoubrankového vedení! John Marino to udělal fantasticky, jelikož místo střely poslal kotouč na teč, čehož využil JEVGENIJ MALKIN a nastavenou hokejkou přeloboval beton brankáře. Asistence: John Marino a Kasperi Kapanen.
    28:33 Jakob SILFVERBERG - 1:2
     
    28:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje stav utkání na 1:2! Po střele domácího hráče byl kotouč dostupný před brankovištěm, kde se nakonec k němu dostal JAKOB SILFVERBERG a překonal ležícího Tristana Jarryho. Asistence: Sonny Milano.
    23:23 Jevgenij MALKIN - 0:2
     
    23:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! A byl to právě JEVGENIJ MALKIN, který vypálil tvrdou ránu, před kterou vyskočil Sidney Crosby a Anthony Stolarz neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Kris Letang a Jake Guentzel.
    01:05 Jeff CARTER - 0:1
     
    01:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Fantastický vstup tučňáků do tohoto utkání, neboť jdou po 65 vteřinách do vedení! Marcus Pettersson vypíchl kotouč domácímu obránci a následně se do něj opřel JEFF CARTER, který zakončil přesně do pravé šibenice. Asistence: Marcus Pettersson.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 29. Silfverberg (Milano) – 2. J. Carter (M. Pettersson), 24. Malkin (Letang, Guentzel), 35. Malkin (Marino, Kasperi Kapanen), 58. J. Carter (Malkin, Kasperi Kapanen)


    Anaheim Ducks: Stolarz (Dostál) – Manson (A), Fowler, Drysdale, H. Lindholm, Shattenkirk, Benoit – T. Terry, Getzlaf (C), Milano – Rakell, Zegras, Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, D. Grant – B. Robinson, Steel, Deslauriers.
    Trenér: Dallas Eakins

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Domingue) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rodrigues, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), J. Carter – D. Simon, Blueger, R. Zohorna – Angello, Boyle, Björkqvist.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: McCauley, Syvret – Berg, Knorr

    Diváci: 11 431
    thejrc.org