Kometa Brno – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:4 (1:3, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 13.01.2022, 18:00 • Sportovní hala v Holešovicích, Praha 7–Bubeneč • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    57:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak pozor, v Bubeneči možná ještě přeci jen není rozhodnuto! Dlouhé minuty dobývání útočného pásma nakonec pro Spartu nesou ovoce, pod kontaktní gól se po ráně z levé strany podepisuje LUKÁŠ NOVÁK – 3:4! Asistence: David Hrubý.
     
    32:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé, Holešovickým na využití přesilovky stačilo jen třináct sekund! Vedral loví puk ze své svatyně po přesné střele kapitána TOMÁŠE BARTONĚ, který vršovického brankáře prostřelil z modré čáry – 2:4! Asistence: Jakub Žmola, Bodgan Stepanchuk.
     
    24:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    V Bubeneči už je to o tři branky, sešivání opět překonávají Petra Přikryla! Tomas z modré čáry poslal puk na kruh volnému RADKU TOMASOVI, jehož následná rána se poněkud záhadně a šťastně odrazila nad rameno domácího gólmana. Slavista má v kapse hattrick – 1:4! Asistence: Daniel Kříženecký.
     
    14:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle pro Spartu nevypadá vůbec dobře, sešívaní v polovině patnácté minuty odskakují do dvoubrankového náskoku! Vosmík uspěl na vhazování v útočném pásmu a okamžitě předal puk RADKU TOMASOVI, který z voleje prostřelil Přikryla a zadělal si na hattrick – 1:3! Asistence: Adam Vosmík.
     
    13:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nepsané pravidlo "nedáš – dostaneš" opět potvrdilo svou platnost, Sparta vzápětí inkasuje a poprvé v utkání na své soky ztrácí! Po souhře se Skalským se mezi úspěšné střelce zařadil JAKUB MÁLEK – 1:2! Asistence: Albert Skalský.
     
    08:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Promarněnou přesilovku následuje inkasovaný gól, máme vyrovnáno! Bleskový protiútok hostů čtyři sekundy po konci jejich početní nevýhody v jejich první zásah utkání přetavil RADEK TOMAS – 1:1! Asistence: Denis Ciolek.
     
    00:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Absolutně snový start pro domácí hráče! Jejich první akce hned končí gólem – JAKUB ŽMOLA se vkradl před brankoviště a následně puk poslal přesně do vzdálenějšího horního rohu Vedralovy klece – 1:0! Asistence: Bogdan Stepanchuk.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Žmola (Stepanchuk), 33. Bartoň (Žmola, Stepanchuk), 58. Novák (Hrubý) – 9. Tomas (Ciolek), 14. Málek (Skalský), 15. Tomas (Vosmík), 25. Tomas (Kříženecký)


    HC Sparta Praha: Přikryl (Kogler) – Vrabec, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský – Stepanchuk, Odehnal, Potoma, Jakab, Žemlička, Novák, Poláček, Křišťan, Hrubý, Žmola (A).
    Trenér: František Ptáček.

    HC Slavia Praha: Vedral (Hodic) – Karas, Kříženecký, Málek (A), Švec, Kubánek, Ciolek – Nemes, Krejčí, Tichý, Sander, Chludil, Filip, Skalský, Tomas (A), Němeček, Vosmík (C).
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Hrdlička – Bublová, Stanko.
    thejrc.org