Kometa Brno – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
7:1 (2:0, 3:1, 2:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 13.01.2022, 16:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    43:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se rychle dostali k brance, MARTIN MILATA si najížděl s Glasem, ale nakonec zvolil střelu a vyšlo to – 7:1. Asistence: Alex Falhar, Matyáš Man.
     
    43:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kowalczyk byl překonaný na ledě, vítkovičtí zahráli důrazně a tak ROBERT CHLÁN zvyšuje na 6:1. Asistence: Vojtěch Matějka, Matěj Žídek.
     
    28:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlovka!! Hned po vhazování zamířilo domácí ke Kowalczykovi, Chlán poslal puk před branku na VOJTĚCHA MATĚJKU, který využil toho, že se hostující gólman nedokázal včas přesunout – 5:1. Asistence: Robert Chlán, Jakub Fibigr.
     
    28:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí v protiútoku zvyšují, Lerch nahrál na ONDŘEJE KRČMARSKĚHO, který se zblízka nemýlil – 4:1. Asistence: Jiří Lerch, Michal Činčala.
     
    23:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se také dokázali prosadit, nahrávku Marka zužitkoval ADAM KLIMEK, který s pomocí tyče dostává puk za Smolku – 3:1. Asistence: Richard Marek, Zdeněk Urban.
     
    21:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z dalšího protútoku už domácí skórují, Man poslal puk do jízdy MARKUSOVI SAXOVI, který trefuje horní část branky – 3:0. Asistence: Matyáš Man, Sebastian Glas.
     
    17:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Lerch poslal dlouhou přihrávku na MATĚJE VÍTKA, ten si obhodil bránícího hráče, protáhl se před branku, počkal na pohyb gólmana a poslal puk zkušeně do horní části branky – 2:0. Asistence: Jiří Lerch, Sebastian Glas.
     
    08:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický Matějka vystřelil od mantinelu, puk se odrazil k Žídkovi, ten ale puk poslal do boční konstrukce, poté se ale kotouč objevil před branku a nejrychleji zareagoval VOJTĚCH MATĚJKA, který využil odkryté branky – 1:0. Asistence: Matěj Žídek, Robert Chlán.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 9. Matějka (Žídek, Chlán), 18. Vítek (Lerch, Glas), 22. Saxa (Man, Glas S.), 29. Krčmarský (Lerch, Činčala), 29. Matějka (Chlán, Fibigr), 44. Chlán (Matějka, Žídek), 44. Milata (Falhar, Man) – 24. Klimek (Marek, Urban)


    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Falhar, Fibigr (C), Kalandra, Man, Lazár (A),Čuba, Řehulka, Činčala (A) – S. Glas, Krčmarský, Milata, Matějka, Saxa, Vítek, Chlán, Lerch, Žídek
    Trenér: Darek Stránský

    Berani Zlín: Kowalczyk (Kamenář) – Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Holba, Kos, Marek, Pešák, Babulík (A), J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: D. Holibka – J. Gebauer, M. Tvrdý

    Diváci: 23
    thejrc.org