Kometa Brno – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 13.01.2022, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    59:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Domácí stihli po buly ve středovém kruhu ještě jeden přesný zásah! Dominik Badinka poslal na levé křídlo přesný pas Mišovicovi, který přihrál před branku přesně na hůl ADAMA TITLBACHA a ten měl snadnou pozici, z níž zlomil dnešní střelecké trápení. Asistence: Dominik Mišovic a Dominik Badinka.
     
    59:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pospíšil a ŠIMON KLOBOUČEK se dostali do přečíslení dva na jednoho, v němž první jmenovaný přihrál z pravé strany přes osu a druhý jmenovaný uklidil puk za brusli Oršuláka. Asistence: Jaroslav Pospíšil a František Hynek.
     
    57:44
    Třemošná právě vstřelila branku!
    VÁCLAV KOMÍNEK se dostal do úniku, ve kterém ho Hynek dostihl, takže mu znemožnil zakončení. Hostující útočník však v pokračující akci vyplaval na hranici pravého kruhu blíž osy, odkud trefil přesně k pravé tyči Štěrby. Asistence: Jakub Pluhař a Eliáš Kubový.
     
    43:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čepice na led DANIEL BADINKA dokonal hattrick. Pašek dostal po buly puk na modrou, posunul ho před branku útočníkovi s číslem 28, který propasíroval puk zblízka za Oršuláka. Asistence: Václav Pašek.
     
    38:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé v utkání rychle využili přesilovou hru. Dominik Badinka napřáhl na modré a ROBIN VONDRÁŠEK před brankou lehkou tečí změnil dráhu puku, který propadl Oršulákovi do branky. Asistence: Dominik Badinka a Dorčo Dautovský.
     
    31:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pluhař se sice dostal před obránce, ale v tísni nezakončil, což nastartovalo rychlý výpad Chomutova. Klobouček v situaci dva na jednoho přesně přihrál zleva doprava a DANIEL BADINKA mířil přesně k tyči do protipohybu Oršuláka. Asistence: Šimon Klobouček.
     
    20:51
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor udržel i po skončení přesilovky pět na tři útočné pásmo, čehož využil VÁCLAV KOMÍNEK, jehož střela z mezikruží se zřejmě pod Štěrbovým betonem došourala za čáru. Asistence: Radek Krištof a Tomáš Horský.
     
    03:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krátce po vhazování přidali Chomutovští druhý gól poté, co Klobouček našel za hostující obranou DANIELA BADINKU, který únik proměnil ranou mezi betony. Asistence: Šimon Klobouček a Robin Vondrášek.
     
    02:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku rychle využili. Střela DOMINIKA MIŠOVICE od levého mantinelu prošla nikým netečovaná mezi betony Oršuláka do branky. Asistence: František Hynek a Adam Titlbach.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 3. Mišovic (F. Hynek, Titlbach), 4. Daniel Badinka (Klobouček, Vondrášek), 32. Daniel Badinka (Klobouček), 39. Vondrášek (Dominik Badinka, Dautovský), 44. Daniel Badinka (Pašek), 60. Klobouček (Pospíšil, F. Hynek), 60. Titlbach (Mišovic, Dominik Badinka) – 21. Komínek (Krištof, Horský), 58. Komínek (Pluhař, Kubový)


    Piráti Chomutov: Štěrba (Civiš) – Pašek, Záhorec, F. Hynek, Pokorný, Dominik Badinka – Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Meteor Třemošná: Oršulák (Smola) – Holubec, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Tolar – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Hašek, Uhlík, Horský, Komínek, Buzinkay.
    Trenér: Dušan Andrašovský.

    Rozhodčí: Valda – Beneš, Povová
    thejrc.org