Kometa Brno – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 13.01.2022, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    Piráti ve třetí třetině zvýraznili svůj náskok díky dokonanému hattricku Daniela Badinky a v posledních sedmi vteřinách přidali po snížení Třemošné ještě dva zásahy z holí Šimona Kloboučka a Adama Titlbacha. Chomutov tak potvrdil roli favorita a vyhrál pošesté v řadě. (18:40:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Domácí stihli po buly ve středovém kruhu ještě jeden přesný zásah! Dominik Badinka poslal na levé křídlo přesný pas Mišovicovi, který přihrál před branku přesně na hůl ADAMA TITLBACHA a ten měl snadnou pozici, z níž zlomil dnešní střelecké trápení. Asistence: Dominik Mišovic a Dominik Badinka.
     
    59:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pospíšil a ŠIMON KLOBOUČEK se dostali do přečíslení dva na jednoho, v němž první jmenovaný přihrál z pravé strany přes osu a druhý jmenovaný uklidil puk za brusli Oršuláka. Asistence: Jaroslav Pospíšil a František Hynek.
     
    59:37
    Daniel Badinka postupoval po pravém křídle k brance hostů, v kruhu zvolil střelu, po níž puk vypadl z Oršuláka těsně vedle tyčky.
     
    59:04
    Na druhé straně si Třemosná proklestila cestu do útočného pásma, kde zakončoval od modré Tran. Jeho střelu nikdo netečoval, takže Štěrba bez potíží zasáhl.
     
    58:38
    Od levého mantinelu ostře pálil Dautovský, Oršulákova lapačka byla připravena.
     
    57:44
    Třemošná právě vstřelila branku!
    VÁCLAV KOMÍNEK se dostal do úniku, ve kterém ho Hynek dostihl, takže mu znemožnil zakončení. Hostující útočník však v pokračující akci vyplaval na hranici pravého kruhu blíž osy, odkud trefil přesně k pravé tyči Štěrby. Asistence: Jakub Pluhař a Eliáš Kubový.
     
    56:51
    Hosté v plném počtu.
     
    56:13
    Piráti kombinovali v útočném pásmu, ale střela Dominika Badinky od modré z osy byla sražena do levého kruhu, kde si puk našel Daniel Badinka. Jeho střela na branku neprošla, ale Piráti si ještě jednou přihráli do dobré pozice, jenže další střela už nepřišla a hosté vyhodili až ke Štěrbovi.
     
    55:10
    Daniel Badinka dostal ne úplně přesnou přihrávku a při zpracování ho napadal bránící hráč Třemošné. Piráti přišli o puk a hosté vyhodili přes všechny čáry.
     
    54:51
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Pavel Buzinkay – 2 min., faul kolenem).
     
    54:22
    Grosskopf po přejetí útoční modré zasekl z pravého křídla na osu, ale jeho rána byla zblokována.
     
    52:47
    Defenziva Pirátů si vůbec nevšímala Pluhaře na útočné modré, kam směřoval pas z obranné třetiny Třemošné. Hostující útočník však na přihrávku nedosáhl, ale po odrazu puku od zadního mantinelu k němu měl nejblíž, tak to zkusil ranou z pravé strany na bližší tyč. Štěrba byl pozorný a po zákroku rychle rozehrál, aby se nevhazovalo před jeho brankou.
     
    51:25
    Teď se Titlbach dostal s kotoučem na holi na vrchol brankoviště, kde mu však puk pohotově vypíchl hokejkou Oršulák, aniž by chomutovský útočník vystřelil.
     
    50:54
    Adam Titlbach dnes nemá střelecký den. Po buly před Štěrbou přenesli Piráti hru rychle do své útočné třetiny, kde domácí kanonýr dostal puk do spodní poloviny pravého kruhu, odkud Oršuláka nepřekonal.
     
    50:00
    Oršulák si poradil se střelou z pravého kruhu a po buly vyrazil kupředu Komínek, který po přejetí útočné modré prověřil Štěrbovu pozornost. Domácí gólman se nenechal překvapit a připsal si úspěšný zákrok.
     
    49:29
    Daniel Badinka číhal u pravé tyče Oršulákovy branky, odkud rozezvučel tyč.
     
    49:12
    Hosté v plném počtu.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 3. Mišovic (F. Hynek, Titlbach), 4. Daniel Badinka (Klobouček, Vondrášek), 32. Daniel Badinka (Klobouček), 39. Vondrášek (Dominik Badinka, Dautovský), 44. Daniel Badinka (Pašek), 60. Klobouček (Pospíšil, F. Hynek), 60. Titlbach (Mišovic, Dominik Badinka) – 21. Komínek (Krištof, Horský), 58. Komínek (Pluhař, Kubový)


    Piráti Chomutov: Štěrba (Civiš) – Pašek, Záhorec, F. Hynek, Pokorný, Dominik Badinka – Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Meteor Třemošná: Oršulák (Smola) – Holubec, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Tolar – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Hašek, Uhlík, Horský, Komínek, Buzinkay.
    Trenér: Dušan Andrašovský.

    Rozhodčí: Valda – Beneš, Povová
    thejrc.org