Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Plzeň – Liberec 1:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 4:3 (po pr.)
Sparta – Mountfield HK 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 14.01.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Dávid GRÍGER - 1:4
     
    59:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři při hře pět na pět drželi kotouč, nakonec se dostal ke střele do prázdné branky DÁVID GRÍGER. Asistence: Tomáš FIlippi a Michal Birner.
    52:53 Jaroslav VLACH - 1:3
     
    52:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jsou odměněni za aktivitu a přibližují se k cennému vítězství! T.J. Melancon se opřel do puku od modré čáry a rána z pravé strany zapadla přesně do pravého horního rohu. Puk tečoval JAROSLAV VLACH. Svoboda toho zřejmě moc neviděl. Asistence: T. J. Melancon a Petr Kolmann.
    36:58 Jan ŠÍR - 1:2
     
    36:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři si po zásluze berou vedení zpět, další šanci už proměňují! Svoboda pouze vyrazil střelu Rychlovského z levé strany, obránci nedokázali puk odklidit do rohu, čehož využil dorážející JAN ŠÍR. Bekhendem dokázal zavěsit puk pod horní tyčku. Asistence: Jakub Rychlovský a Petr Kolmann.
    28:26 Filip PŘIKRYL - 1:1
     
    28:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem přesilovky se Západočeši prosazují a máme srovnáno. Bulíř si vykroužil na hranici pravého kruhu, odkud vypálil. Sražený pokus sice nedoputoval na branku, ale odražený puk si našel pohotový FILIP PŘIKRYL, který kotouč rychle dopravil za dezorientovaného Kváču do sítě. Asistence: Michal Bulíř a Peter Čerešňák.
    25:34 Tomáš FILIPPI - 0:1
     
    25:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jdou v oslabení do vedení! TOMÁŠ FILIPPI nařízené trestné střílení s přehledem proměnil. Provedl precizní bekhendový blafák, když jemně zasunul kotouč mezi Svobodovy betony. Bez asistence.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 29. F. Přikryl (Bulíř, Čerešňák) – 26. Filippi (TS), 37. J. Šír (Rychlovský, Kolmann), 53. J. Vlach (Melancon, Kolmann), 60. Gríger (Filippi, Birner)


    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – Kvasnička, Čerešňák (A), Graňák, Kremláček, L. Kaňák, J. Kindl (C), V. Lang – Dzierkals, Mertl, M. Lang – Blomstrand, Bulíř, F. Přikryl – Krliš, Kodýtek (A), Schleiss – M. Marcel, Adamec.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (D. Král) – M. Rosandić, Melancon, M. Ivan, Kolmann, Derner, J. Šedivý, Aubrecht – Birner (A), Filippi, A. Najman – Ordoš, Gríger, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, J. Šír, Faško-Rudáš.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Ganger, Klouček

    Diváci: 1000
    thejrc.org