HC Litvínov – Havířov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 7:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:0 (kon.) | Zlín – Salzburg 5:4 (kon.)
Sparta – Plzeň 2:6 (kon.) | Slavia – Vítkovice 2:0 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:10 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:10 (1:4, 1:3, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Pátek 14.01.2022, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    59:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na pravé straně se soupeře elegantně zbavil Matěj Kozlík, který pak předal kotouč do levého kruhu. JAN MOŠKOŘ měl před sebou odkrytou branku, a tak vsítil desátý gól Ocelářů. Asistence: Matěj Kozlík a Tommy Wardas.
     
    55:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přihrávku k levé tyči dostal Michal Ramik, který si počkal na najetí spoluhráče. PAVEL MATĚJ pak z mezikruží zamířil přesně k pravé tyči, čímž nedal brankáři šanci zasáhnout. Oceláři se na střídačce hecují a chtějí vsítit ještě desátý gól! Asistence: Michal Ramik a Nico Geidl.
     
    48:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z levého kruhu vystřelil do soupeře Nico Geidl, který puk dojel a směřoval jej před branku. Mezi kruhy už byl připravený zakončit MICHAL RAMIK, jenž využívá další početní výhodu Třince. Asistence: Nico Geidl.
     
    34:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nepříjemný pokus z osy vyslal Patrik Šutý, a jelikož se Tuček přemisťoval, tak mu černá guma vypadla z lapačky. Ještě ze vzduchu ji trefil OSKAR HAAS, který navyšuje vedení Ocelářů – 2:7. Asistence: Patrik Šutý.
     
    27:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve vyrovnané pasáži hry přidávají Oceláři další trefu a dávají Chomutovu další lekci z produktivity. u pravé tyčky zůstal důrazný MATĚJ KOZLÍK, který přidává šestou branku Třince v tomto střetnutí. Asistence: Tommy Wardas.
     
    26:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři velmi rychle našli odpověď, když skvěle vyřešili přečíslení! Přihrávka z osy mířila na levý kruh, z něhož zakončil NICO GEIDL do protipohybu Tučka. Asistence: Pavel Matěj a Michal Ramik.
     
    26:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští si branku zasloužili! Tomáš Šilar přihrával mezi kruhy, odkud se střelou zápěstí prezentoval PAVEL ŠUGÁR, jenž zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Tomáš Šilar.
     
    19:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    V předbrankovém prostoru není chomutovská obrana důsledná, a tak znovu kapituluje. Oceláři vyhráli vhazování a kotouč následně putoval mezi kruhy, odkud se volejem prezentoval TOMMY WARDAS. Štěpán Suk se snažil přesunout, ale na puk lapačkou nedosáhl – 1:4. Asistence: Matěj Kozlík a Jan Moškoř.
     
    14:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Od levého mantinelu přihrával přes celou šířku Patrik Šutý. Na pravém kruhu se nacházel osamocený OSKAR HAAS, který naznačil přihrávku, ale zakončil do bližší šibenice branky – 1:3. Asistence: Daniel Chovaniak a Partik Šutý.
     
    11:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jonáš Jobánek přihrával z osy na pravý okruh, odkud se střelou z jedné prezentoval RICHARD PĚTNÍK. Štěpán Suk kotouč vyrazil kotouč před sebe, a tak přišla dorážka, na kterou byl chomutovský brankář krátký. Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    07:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ještě v stejné přesilovce našli Piráti odpověď! Z levé strany vyslal krásnou přihrávku Tadeáš Svoboda a celou situaci na zadní tyči uzavíral DAVID ČERNÝ, jenž z hranice brankoviště nedal brankáři šanci zasáhnout – 1:1. Asistence: Tadeáš Svoboda a Vojtěch Cestr.
     
    06:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chomutovští trenéři nabádali své hráče, aby pomohli obránci pod tlakem, což se nepovedlo. Mezi kruhy zůstal MICHAL RAMIK, jenž překonal chomutovského Suka v oslabení. Asistence: Pavel Matěj.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Černý (T. Svoboda, Cestr), 27. Šugár (T. Šilar) – 7. Ramik (Matěj), 12. Pětník (Jobánek), 15. Haas (Chovaniak, Šutý), 20. Wardas (Kozlík, Moškoř), 27. Geidl (Matěj, Ramik), 28. Kozlík (Wardas), 35. Haas (Šutý), 49. Ramik (Geidl), 56. Matěj (Ramik, Geidl), 60. Moškoř (Kozlík, Wardas)


    Piráti Chomutov: Suk (21. Tuček) – Petrásek, Cestr, Pöschl, Rykl – Ekrt, P. Šugár, T. Šilar, Krasanovský, Cháb, T. Svoboda, Vostiňák, Černý, Vyroubal, F. Döring.
    Trenér: Petr Jíra.

    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Andrle, Chovaniak, Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Wardas, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek.
    Trenér: René Mucha.

    Rozhodčí: Zubzanda, Micka – Hnát, Pěkný
    thejrc.org