Kobra – Vsetín 3:6 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Chrudim – Přerov 2:6 (kon.)
Warriors Brno – Písek 1:8 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – HK MD Šumperk 1:4 (kon.)
konec
HK Kralupy nad Vltavou
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 16.01.2022, 16:15 • Zimní stadion Kralupy nad Vltavou • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    59:47
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A je hotovo! Výhru hostů potvrdil do prázdné branky svou trefou ADAM POLÁCH, jenž zpečetil tříbodovou výhru, která dnes poputuje na Moravu. Asistence: Tomáš Minařík.
     
    48:29
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Domácím se podařilo do této doby velmi sebevědomě chytajícího Ryšavého. Ze středního pásma vyrazil do útoku MILOŠ HANOUSEK, jemuž se povedl dostal do samostatného úniku, v němž překonal přesně mířenou střelou hostujícího strážce brány a snížil skóre na 1:3. Asistence: Jakub Hruška a Filip Hron.
     
    39:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Pár sekund před koncem dostali domácí branku takzvaně do šatny. O tuto trefu se postaral MARTIN PÁNEK, jenž vypálil o pravého kruhu dělovku, která vymetla horní část branky a Král se za ní mohl pouze smutně podívat. Hosté jdou po vydařené druhé části do tříbrankového vedení. Asistence: Adam Polách.
     
    25:37
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Domácí byli od první inkasované branky pod tlakem, který Mladí Draci zhodnotili na další branku. Z brankoviště poslal kotouč za Krále MAREK KESLER. Asistence: Adam Polách a Milan Křivohlávek.
     
    23:55
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté až po uplynutí dlouhé přesilové hry dokázali využít získaný tlak. Král vypadal nepřekonatelně, ale poté, co byl rozhozen z pozice Horkým nedosáhl na dorážku do odkryté klece, o kterou se postaral DAVID CEKR. Asistence: Jakub Horký a Filip Tomiczek.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 49. Hanousek (Hruška, Hron) – 24. Cekr (Horký, Tomiczek), 26. Kesler (Polách, Křivohlávek), 40. Pánek (Polách), 60. Polách (Minařík)


    HK Kralupy nad Vltavou: Král (Němec) – Burger, Kratochvíl, Šimůnek (C), Hron, Vrbka – Vorlíček, Kleveta, Sulík, Hanousek, Šilhavý, Typolt, Náhončík, Stupka (A), Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ondráček) – Plhal (A), Koutecký, Netolický, Cekr David, Minařík, Cekr Filip (C), Blaháček, Křivohlávek – Pánek, Haas, Kesler, Šucha, Tomiczek, Polách (A), Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Trnka – Bernard, Kotek
    thejrc.org