Kobra – Vsetín 3:6 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Chrudim – Přerov 2:6 (kon.)
Warriors Brno – Písek 1:8 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – HK MD Šumperk 1:4 (kon.)
konec
HK Kralupy nad Vltavou
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 16.01.2022, 16:15 • Zimní stadion Kralupy nad Vltavou • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    59:47
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    A je hotovo! Výhru hostů potvrdil do prázdné branky svou trefou ADAM POLÁCH, jenž zpečetil tříbodovou výhru, která dnes poputuje na Moravu. Asistence: Tomáš Minařík.
     
    59:23
    Domácí odvolávají Krále. Kralupy hrají bez gólmana!
     
    57:54
    Výlet Horkého, který obešel všechny, co mu stáli v cestě, položil si Krále, ale bekhendem do prázdné klece nezakončil, se dá i přes veškerou nádheru a hokejový um šumperského šikuly hodnotit nezdarem.
     
    51:48
    Polách si nyní doslova nahrál o soupeře. Po cestě do pásma se mu do trasy postavil jeden z domácích obránců, který si myslel, že na hostujícího forvarda vyzrál, ale nikoli. Polách si vzal kotouč, co se odrazil od kralupského hráče a ohrozil Krále rychlou ranou zápěstím od levého kruhu.
     
    48:29
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Domácím se podařilo do této doby velmi sebevědomě chytajícího Ryšavého. Ze středního pásma vyrazil do útoku MILOŠ HANOUSEK, jemuž se povedl dostal do samostatného úniku, v němž překonal přesně mířenou střelou hostujícího strážce brány a snížil skóre na 1:3. Asistence: Jakub Hruška a Filip Hron.
     
    41:49
    Poněkud zbytečné vypěnění domácího forvarda, jehož pejorativní výrazy byly slyšet až nahoru na tribunu, Trnka ho odměnil dvěmi minutami za nesportovní chování.
     
    40:15
    Kesler mohl hned zkraje třetí periody přidat na své konto další branku, obdržel puk do předbrankového prostoru, odkud ale nedokázal zakončit mezi tři tyče a minul Královu branku.
     
    39:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Pár sekund před koncem dostali domácí branku takzvaně do šatny. O tuto trefu se postaral MARTIN PÁNEK, jenž vypálil o pravého kruhu dělovku, která vymetla horní část branky a Král se za ní mohl pouze smutně podívat. Hosté jdou po vydařené druhé části do tříbrankového vedení. Asistence: Adam Polách.
     
    34:13
    Domácí dostanou šanci na to, aby ukázali, že v zápase netahají za kratší provaz, což zatím ale k vidění mnoho není. Na dvě minuty si za kroček půjde odpočinou starší z bratrů Cekrových.
     
    28:06
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Křivohlávek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:25
    Nyní vznikla férová potyčka jeden na jednoho u domácí střídačky, ve které byli aktéry domácí Kleveta a hostující Plhal. Domácí hráč si odpyká nedovolené bránění a hrubost, hostující asistent dostal dvě plus dvě minuty. Hraje se pět na pět.
     
    25:37
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Domácí byli od první inkasované branky pod tlakem, který Mladí Draci zhodnotili na další branku. Z brankoviště poslal kotouč za Krále MAREK KESLER. Asistence: Adam Polách a Milan Křivohlávek.
     
    23:55
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté až po uplynutí dlouhé přesilové hry dokázali využít získaný tlak. Král vypadal nepřekonatelně, ale poté, co byl rozhozen z pozice Horkým nedosáhl na dorážku do odkryté klece, o kterou se postaral DAVID CEKR. Asistence: Jakub Horký a Filip Tomiczek.
     
    23:42
    Další velká šance Tomiczka, jenž obdržel puk od Pánka.
     
    22:49
    Křivohlávek nahodil prudce kotouč před branku, kde stál Kesler, jenž si puk zpracoval, ale Krále neobešel.
     
    19:47
    Domácí hráč vyfasoval 13 sekund před koncem rozsáhlý trest, nejprve se provinil hákováním, a poté se rozčílil na hlavního rozhodčího dnešního zápasu, Marek Trnka mu za výtržnosti udělil dvě minuty a následně desetiminutový trest za nesportovní chování, takže se ve druhé části hry budou muset Kralupy částečně obejít bez něj.
     
    17:09
    I hosté si vyzkouší hru v oslabení, Kralupy dostanou po faulu Netolického ke konci třetiny šanci v podobě přesilové hry.
     
    13:57
    Velká šance ze strany hostů! Šumperk byl milimetry od branky. Po střele Filipa Cekra stál na modré na teč připravený Tomiczek, jemuž stačilo přehodit si puk po ruce a zakončit za Krále, ale koncovka nevyšla.
     
    10:37
    Pochybný byl už zákrok ze strany Hrona na Pánka, který zachytil kotouč na brusle a pokoušel se jít dopředu. Nyní byl ale naprosto jasně nedovoleně zastaven během střely Stupkou Tomiczek.
     
    04:57
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Stupka – 2 min., vražení na mantinel).
     
    01:08
    Dobrá akce hostů, Tomiczek si křikl o přihrávku do středu kluziště, kam mu puk naservíroval Pánek, následně se uvolnil a pronikl před Krále po pravé straně kluziště. Domácího gólmana prověřil bekhendem, následně se puk odrazil do předbrankového prostoru, kde čekal právě Pánek, ten však v koncovce nedokázal překonal domácího strážce klece.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 49. Hanousek (Hruška, Hron) – 24. Cekr (Horký, Tomiczek), 26. Kesler (Polách, Křivohlávek), 40. Pánek (Polách), 60. Polách (Minařík)


    HK Kralupy nad Vltavou: Král (Němec) – Burger, Kratochvíl, Šimůnek (C), Hron, Vrbka – Vorlíček, Kleveta, Sulík, Hanousek, Šilhavý, Typolt, Náhončík, Stupka (A), Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ondráček) – Plhal (A), Koutecký, Netolický, Cekr David, Minařík, Cekr Filip (C), Blaháček, Křivohlávek – Pánek, Haas, Kesler, Šucha, Tomiczek, Polách (A), Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Trnka – Bernard, Kotek
    thejrc.org