Kobra – Vsetín 3:6 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Chrudim – Přerov 2:6 (kon.)
Warriors Brno – Písek 1:8 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – HK MD Šumperk 1:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:6 (1:0, 1:3, 1:3)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 16.01.2022, 12:15 • ZS HC Kobra Praha, Praha-Braník • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    49:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dávka emocí na obou stranách přichází po šestém vsetínském gólu. Rychlý obrat do útoku ze středního pásma předvedl Jiří Maštalíř, který přihrávkou na levý kruh vybídl MATĚJE MOJŽÍŠE k prudké a hlavně přesné gólové střele. Asistence: Jiří Maštalíř.
     
    45:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další útočný výpad Vsetína už ale kotoučem v síti Kobry končí. Adam Bachánek se do ofenzivy vydal sám proti třem hráčům soupeře a ve vhodnou chvíli poslal zadovku na PETRA PRZYBYLU, jenž se táhlou střelou z mezikruží trefil do levého horního rohu. Asistence: Adam Bachánek, Filip Hořejší.
     
    43:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra okamžitě reaguje a v signalizované výhodě snižuje na opětovný rozdíl jedné branky. Z bezprostřední blízkosti se mezi Hořejšího betony trefil VIKTOR ŠTÍPEK, který kompletuje hattrick. Asistence: Bez asistence.
     
    42:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští obránci berou svou roli při absenci útočníků velmi svědomitě a právě po křižné přihrávce Petra Prčíka v předbrankovém prostoru se za přemisťujícího se gólmana trefuje MATĚJ MOJŽÍŠ. Asistence: Petr Prčík, Richard Liss.
     
    37:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle už ovšem je branka ONŘEJE BROŽI. Valaši byli donuceni svou útočnou akci zopakovat se začátkem ve vlastním pásmu, jenže Broža s Matějem Mojžíšem se ničeho nezalekli a svou kombinaci předvedli ještě jednou. Nyní už s přesným gólovým zakončením. Asistence: Matěj Mojžíš, Martin Janíček.
     
    33:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se vrátili do útočného pásma a po pár přihrávkách přichází taky přesná střela. ADAM BACHÁNEK svým pokusem z levého kruhu k bližší tyči vyrovnává stav utkání. Asistence: Richard Liss, Petr Przybyla.
     
    25:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A ten také proměňují v kontaktní branku. Hosté se přiblížili k Ilievově brance a z levého kruhu poslal kotouč za záda domácího brankáře ADAM ČAPKA. Asistence: Ondřej Broža, Matěj Sviták.
     
    20:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru po návratu Čečetky velmi rychle využívají. Střelu z vrcholu pravého kruhu obránce Patrika Bauera tečoval VIKTOR ŠTÍPEK. Asistence: Patrik Bauer.
     
    16:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování a další kombinaci v předbrankovém prostoru už se však domácí prosazují. Od levé tyče poslal přesnou střelu za rozpohybovaného gólmana VIKTOR ŠTÍPEK. Asistence: Patrik Bauer, Dejan Ribrovski.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 17. Štípek (Bauer, Ribarovski), 21. Štípek (Bauer), 44. Štípek – 26. Čapka (Broža, Sviták), 34. Bachánek (Liss, Przybyla), 38. Broža (Mojžíš, Janíček), 43. Mojžíš (Prčík, Liss), 46. Przybyla (Bachánek, Hořejší), 50. Mojžíš (Maštalíř)


    HC Kobra Praha: Iliev (Peyerl) – Svach, Menzel, Cichoň, Brotánek, Skorčík – Bauer, Rejna, Borodenko, Čermák, Svoboda, Novák, Ribarovski (C), Čečetka, Štípek.
    Trenér: Milan Vrzal

    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Konečný) – Mojžíš, Prčík, Machů, Sýkora, Fojtík, Liss, Čapka, Sviták (A) – Przybyla, Veselý, Janíček, Bednařík (C), Bachánek (A), Maštalíř, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Šmika – Maňák, Stanko.
    thejrc.org