Slalom mužů, 1. kolo, Wengen Vítěz: H. Kristoffersen (NOR) (kon.) | SuperG žen, Zauchensee Vítěz: F. Brignoneová (ITA) (kon.)
Slalom mužů, 2. kolo, Wengen Vítěz: L. Braathen (NOR) (kon.)
konec
SP - SuperG žen, Zauchensee

Vítěz: F. Brignoneová (ITA)

Neděle 16.01.2022, 11:30Sjezdové lyžování
     
    Pro dnešek je to tedy ode mne vše. Přeji všem pěkný zbytek druhého lednového víkendu, který určitě ještě můžete obohatit mnoho sportovními přenosy. Od klávesnice se s vámi loučí Adam Sedlák. (13:58:48)
     
    Dnešní závod je u konce! Nutno zmínit, že dnešek se nesl ve výborných podmínkách, což svědčilo především italskému a rakouskému týmu. Trať nejrychleji projela Federica Brignoneová, která se díky tomuto parádnímu vítězství dostává do čela disciplíny. Stříbro bere Corrinne Suterová. Švýcarka i přes těžký začátek ze sebe vydala maximum a na rodačku z Livinga tedy ztratila pouhé čtyři desetiny sekundy. Na třetí příčce se umístila jednoznačně největší kometa dnešního programu Ariane Rädlerová, čímž ukázala, že stále bude moci prohánět ty nejlepší.

    Pokud bychom měli hodnotit Češky a Slovenky, mohli bychom pouze opěvovat. Ester Ledecká si totiž vyjela výbornou devátou příčku a Petra Vlhová osmnáctou, a to jsou opravdu bohatě obodované pozice.

    Jinak se neskutečně zadařilo Australance Alice Robinsonové. Ta zajela sedmý nejrychlejší čas a po zásluze tedy může sklízet ovace ze všech stran. Naopak bezpodmínečně zklamala bývalá lídryně SuperG Soffia Goggiagová, jenž byla v cíli až za zmíněnou Slovenkou na devatenácté pozici.
     
    Konečné pořadí:

    1. Federica Brignoneová (ITA) 1:10.84
    2. Corinne Suterová (SUI) +0.04
    3. Ariane Rädlerová (AUT) +0.17
    4. Marta Bassinová (ITA) +0.43
    5. Tessa Worleyová (FRA) +0.51
    5. Laura Gaucheová (FRA) +0.51
    7. Alice Robinsonová (NZL) +0.53
    8. Elena Curtoniová (ITA) +0.59
    9. Ester Ledecká (CZE) +0.60
    10. Lara Gutová-Behramiová (SUI) +0.64
    11. Ramona Siebenhoferová (AUT) +0.71
    11. Jasmine Fluryová (SUI) +0.71
    13. Tamara Tipplerová (AUT) +0.74
    14. Mirjam Puchnerová (AUT) +0.76
    15. Romane Miradoliová (FRA) +0.80
    16. Kira Weidleová (GER) +0.82
    17. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +0.88
    18. Petra Vlhová (SVK) +0.90
    19. Sofia Goggiaová (ITA) +0.92
    20. Christine Scheyerová (AUT) +1.04
    21. Nadine Festová (AUT) +1.24
    22. Sabrina Maierová (AUT) +1.50
    23. Keely Cashmanová (USA) +1.66
    24. Wendy Holdenerová (SUI) +1.67
    25. Maryna Gąsienicová-Danielová (POL) +1.70
    26. Joana Hählenová (SUI) +1.74
    26. Corinne Suterová (SUI) +1.74
    28. Francesca Marsagliaová (ITA) +1.76
    29. Noemie Kollyová (SUI) +1.79
    30. Stephanie Venierová (AUT) +1.81
     
    Dnešní superobří slalom právě skončil!
     
    54
    Poslední závodnice startovní listiny Greta Smallová upadla již z počátku tratě, kdy vůbec nezvládla nájezd do prostřední části. Tímto incidentem tedy uzavírá dnešní SuperG.
     
    53
    Američanka Jacqueline Wilesová sice jela v dobré frekvenci, ovšem před cílovým skokem se dostala mimo vhodnou stopu, a proto dnešní závod též velmi smolně nedokončí.
     
    52
    Ania Monica Caillová sice trať oproti jiným sjela až do konce. Jako trumf se to ale rozhodně hodnotit nedá, jelikož Rumunka dojíždí až na poslední pozici se ztrátou +4.16.
     
    51
    Trať je pro poslední závodnice zřejmě prokletá! Alix Wilkinsonová se totiž zadrhla o jednu z branek, což znamená konec v superobřím slalomu. Naději na lepší umístění tedy musím opět odložit.
     
    50
    Ani Nevena Ignjatovićová nedokončí dnešní závod! Po nadějném začátku totiž neprojela brankou do zatáčky, a tak se opět loučí bez jakéhokoliv výsledku.
     
    49
    Elvedina Muzaferijaová ihned na počátku tratě nezvládla koordinaci lyží a upadla těsně před brankou. Měla by ovšem být v pořádku, jelikož i bez lyže se poměrně rychle zastavila. Nic to nemění na tom, že v dnešním závodu končí.
     
    48
    Maryna Gąsienicová-Danielová naprosto selhala rychlostně v prostřední pasáži, což ovšem ještě dokázala neuvěřitelně napravit následnou agresivitou. Dnešní závod tedy skončí na výborné pětadvacáté pozici.
     
    47
    Kanaďanka Candace Crawfordová se od startu pořádné opřela do lyží, které ji ale postupně začali vynášet mimo ideální stopu. Své nepovedené vystoupení ještě korunovala chybou v závěru, která ji stačí až jednačtyřicátou pozici.
     
    46
    Nadia Delagová zajela velmi překvapivě skvostnou jízdu. I přesto, že body jí pravděpodobně jen těsně utečou, tak celkově ztratila pouhých +1.82, což ji řadí na 31. příčku. S dnešním výkonem, tak bude určitě spokojena.
     
    45
    Camille Ceruttiová jela na svoje předpoklady poměrně hodně agresivně, a to bylo v celkovém součtu spíše negativem, jelikož vše se následně začalo obracet. Francouzka tedy dnes končí na šestatřicáté pozici.
     
    44
    Slovinka Ilka Štuhecová, která v minulosti patřila ke královnám disciplíny, si připsala do své kariéry další nepovedený závod. Po nadějném začátku totiž přišel nepovedený průjezd branky a tedy konec v dnešním závodu. Vše tedy jen potvrzuje trápení rodačky z Ljublaně, které se dokonce nepříjemně vyzula lyže. Snad by ovšem měla být v pořádku.
     
    43
    Maureen Lebelová už nepatří zrovna k nejrychlejším závodnicím, a to bylo rozhodně znát na celkovém výkonu na dnešní trati, jenž pochopitelně stačí až na osmatřicátou příčku.
     
    42
    Karoline Pichlerová rozjela závod poměrně solidně, což se projevilo na prvním mezičase, jenž patřil zatím k úplně nejlepším. Následně ale předvedla několik chyb především v prostřední pasáži, a proto je v cíli až na dvaatřicáté pozici.
     
    41
    Estelle Alphandová si opravdu šáhla na své fyzické dno, což dává pochopitelně znát v cíli. Nic to ale nemění na zpomalení při vysoké frekvenci, která ji dnes stála jakýkoliv slušný výsledek. Průběžně je tedy až na poslední pozici.
     
    40
    Sabrina Maierová uzavřela první čtyřicítku docela pěkným výkonem, který je zapříčiněn především díky vysoké agresivitě. Následně sice přišlo menší zaváhání, jenž ale nic nemění na velmi pěkném dvaadvacátém místě.
     
    39
    Patricia Manganová ihned vysoko ztrácela, jelikož se trochu bála své rychlosti na těžší trati. Její výkon se vůbec nezlepšoval a zatím nejhorším časem ve všech částech končí až na zatím poslední příčce.
     
    38
    Stephanie Jenalová jela poměrně ve vysoké frekvenci, což ji ale postupně začalo vynášet mimo ideální stopu. V cílové pasáži navíc přišla viditelná chyba, jenž se znázorňuje až na dvaatřicáté pozici.
     
    37
    Lisa Hörnbladová se spustila na sjezdovku v neuvěřitelné rychlosti, což se ji opravdu nevyplatilo, jelikož ještě před prostřední pasáži přišla chyba, která ji nakonec stojí konec v závodu.
     
    36
    Julija Pleškovová nezajela zrovna nejlepší jízdu, jelikož v tuto dobu panovaly nejlepší podmínky. Díky pomalé jízdě v cílové části končí závod ve stejném čase jako předešla závodnice, tedy jako devětadvacátá závodnice.
     
    35
    Elisabeth Reisingerová jela velkou část tratě výtečně, ovšem následně velmi zpomalila a ztratila opravdu cenný čas, jenž je znázorněn ve výsledku. Nakonec končí jako devětadvacátá.
     
    34
    Keely Cashmanová potvrdila, že s dnešní tratí nemá žádné zkušenosti. V cílové trati, ale prokázala opak, jelikož se nakonec řadí na docela pěknou dvacátou pozici.
     
    33
    Nadine Festová jela ihned zpočátku v obrovské rychlosti. Jednalo se celou dobu o neuvěřitelný výkon, ovšem následně přišlo zpomalení, které posunulo mezičas velmi vysoko. Výsledně se tedy řadí až na jednadvacátou příčku.
     
    32
    Jasmina Suterová nezajela úplně nejlepší závod, vzhledem k tomu, že jela na nově upravenou trať. Přeci jen pomalejší nájezdy do zatáček a křivky v rychlosti jsou jednoznačně znát v celkovém čase, který stačí na dvaadvacáté místo.
     
    Po krátké úpravě trati uvidíme na trati Švýcarku Jasmine Suterovou.
     
    31
    Alice Robinsonová si jako první dnešní závodnice z australského kontinentu připsala na svůj účet velmi dobrou jízdu. Celou dobu se totiž snažila o vysokou agresivitu, a to se ji opravdu vyplatilo. Ve výsledku se řadí na neuvěřitelnou šestou pozici!+
     
    30
    První třicítku uzavřela Stephanie Venierovám jenž již na zahajovacím mezičasu ztrácela skoro půl sekundy. Sice dokázala poměrně hodně zrychlit, následně ale taky zpomalit. V celkovém součtu se řadí na čtyřiadvacátou pozici.
     
    29
    Jasmine Fluryová jela též od začátku velmi dobře, ale následně přišla menší chyba v průjezdu jedné z branek. To vše ale dokázala stáhnout v cíli a řadí se tedy na velmi pěknou desátou pozici.
     
    28
    Laura Gaucheová nejela zřejmě úplně podle svých představ, což dává najevo i v cíli, jelikož zbytečně ztratila skvělý závod až ke konci. Sice končí na výborné páté pozici, ovšem dnes z toho klidně mohla být medaile. Nicméně posléze by mohla dojít k závěru, že se jedná o fantastické umístění!
     
    27
    Nicol Delagová od počátku nedržela dostatečnou rychlost, což se nakonec potvrdilo v celkovém součtu, jelikož v prostřední pasáži minula branku. Jako druhá tedy dnes závod nedokončí.
     
    26
    Noemie Kollyová rozhodně nebyla favoritkou, což je ale vzhledem k nedávnému zranění docela pochopitelné. Sjezdovky se ovšem vůbec nebála, i když předvedla pár menších chybv. V cíli se nakonec řadí na dvacátou pozici.
     
    25
    Maruša Ferková Saïoniová se držela většinu tratě na poměrně pěkných časech, ovšem ke konci předvedla neúplný oblouk, který ji hodně zpomalil. Závod tedy končí až třiadvacáté pozici.
     
    24
    Roberta Melesiová oproti svým krajankám, nejela úplně nejrychleji, což ale dokázala solidně nahrazovat technikou a agresivitou. Stále se ovšem jedná o mladičkou závodnici, která končí závod na zatím poslední pozici.
     
    23
    Kira Weidleová prokázala, že letos ji příliš nesedí těžší tratě na koordinaci lyží. V poslední části ještě trochu zaváhala, a proto dnes končí na třinácté pozici, jenž je ale i tak poměrně pěkným výsledkem.
     
    22
    Christine Scheyerová sice předvedla zajímavé pasáže, ovšem následně trochu zaplápolala při průjezdu dvou branek a celkově tedy může být ráda, že trať dnes dojela až do konce. Ve výsledku se řadí na šestnáctou pozici.
     
    21
    Tiffany Gauthierová vyrazila na sjezdovku velmi sebevědomě, ovšem to se ji neoplatilo v dalších částech, protože musela trochu zpomalit, což ji dokonce vyhodilo i mimo trať. Dnes tak končí v závodu jako první.
     
    20
    Romane Miradoliová od počátku ztrácela oproti jiným závodnicím v rychlosti při klíčové části. Vše ale dokázala trochu nahnat v cíli, a proto nakonec končí závod na dvanácté pozici.
     
    19
    Ester Ledecká předvedla výborný závod! Po skvělém začátku pokračovala ve všem, co potřebovala. Trochu ovšem ztratila v konečné pasáži, a to nakonec stačí na sedmou pozici, což je ale vzhledem k průběhu trochu škoda.
     
    18
    Francesca Marsagliaová sice podobně jako její krajanky, předvedla výbornou rychlost. Následně ale jemně zaškobrtla, což ve výsledku znamenalo sice zbytečnou ztrátu, ovšem alespoň do cíle dojela. Výsledně končí na šestnácté pozici.
     
    17
    Ragnhild Mowinckelová sice skončila minule na druhé pozici, ale dnes to nepotvrdila úplně do konce, jelikož začala pomalu ztrácet v rychlosti, díky menší nejistotě, která prostě byla znát. V cíli se řadí až na jedenáctou pozici.
     
    16
    Wendy Holdenerová rozjela závod velmi dobře, což nebylo zrovna očekávané. To se ale potvrdilo v další částech, jelikož ztratila několik setinek, když to potřebovala. Celkově se řadí až na třináctou pozici.
     
    Závod je aktuálně přerušen, díky úpravě trati. Pokračovat bude Wendy Holdenerová.
     
    15
    Marta Bassinová se činila možná až příliš agresivní jízdou, což ji ovšem dlouho stačilo na pozitivní mezičasy. Na konci ale trochu ztratila při průjezdu vnitřní branky. Závod i tak ale končí na čtvrtou pozici, to je ovšem škoda vzhledem k průběhu jízdy.
     
    14
    Joana Hählenová předvedla velmi ostrý start, který ji trochu chyběl v následující pasážích, a to bylo pro ni rozhodně klíčové. Na konci tratě navíc předvedla chybičku, a proto se tedy řadí až na dvanáctou pozici.
     
    13
    Elena Curtoniová byla papírově spolufavoritkou pro dnešní závod, ale dnes si příliš neporozuměla s rychlostní pasáži, což je možná díky vysoké přemotivovanosti. V cíli to znamená až pátou pozici.
     
    12
    Tessa Worleyová jela celou jízdu velmi dobře, jelikož vše projela, dle svého uvážení, a to se ji celkově vyplatilo. Jednalo se o drama až do cíle, ovšem i přes pozitivní mezičasy po celou dobu, nakonec ztratila +0.51. Jedná se tedy o čtvrtou pozici.
     
    11
    Švýcarka Corinne Suterová opět na trati nepůsobila úplně sebejistě, což ji dnes dost možná stálo vítězství. Zbytečně se totiž zalekla rychlostí pasáže, ovšem jinak si vedla poměrně hodně solidně. K překvapení se nakonec ale řadí na druhou pozici!
     
    10
    Ramona Siebenhoferová předvedla velmi dobrý závod, jelikož letos ji zatím příliš superobří slalom nevoněl mimo jednu výjimku. V prostřední pasáži sice trochu zpomalila, i tak se ale řadí na velmi solidní čtvrtou pozici.
     
    9
    Federica Brignoneová vsadila kartu především na rychlost, což se ji opravdu vyplatilo. K tomuto ještě přidala vynikající techniku a skvělou taktickou část v závěru. V cíli e na první pozici, čímž se určitě přihlásila o výborný výsledek z dnešního závodu.
     
    8
    Mirjam Puchnerová letos již byla v SuperG na medailové pozici, ovšem to dnes příliš neprokázala. Udělala pári zaváhání při průjezdu do brány, což ji posouvá na čtvrtou pozici, tedy za Tamaru Tipplerovou Nicméně nejedná se vůbec o špatný výsledek.
     
    7
    Lara Gutová-Behramiová jela téměř celou jízdu úplně bez chyby. Fantastická technika a rychlost bylo to, co určitě potřebovala. V cílové části ale trochu zpomalila, a proto končí závod zatím až na druhé pozici!
     
    6
    Ali Nullmeyerová opět prokázala, že ji stále chybí větší zkušenost na těžších tratích. Při prostřední pasáži trochu přibrzdila, a to se také projevilo na celkovém výsledku. V cíli je nakonec až na poslední pozici.
     
    5
    Sofia Goggiaová jako lídryně disciplíny, měla již od začátku lehkou brzdu, a to ji rozhodně znejistilo. Následně se sice činila velmi dobrým projezdem, který ale byl málo na výhru, jelikož závod končí až na čtvrté pozici!
     
    4
    Petra Vlhová rozjela trať zatím nejrychleji, a následně dokázala své tempo dokonce navyšovat. V klíčové části ale trochu zaostala, díky tvrdším nohám, což nakonec stačí až na třetí pozici. Nebýt zaváhání, mohl z toho být parádní výsledek.
     
    3
    Rakušanka Tamara Tipplerová se činila zatím nejlepším startem, ale následně se trochu vykolejila s nejlepší stopy, což se potvrdilo i na celkovém čase, jenž ji se ztrátou +0.57 řadí na druhou pozici.
     
    2
    Ariane Rädlerová ukázala, že letos umí nabrat v prostřední pasáži vynikající rychlost. Následně sice přišla menší chybička, která byla ovšem to jediné, co předvedla závodnice v negativním úmyslu. S náskokem +1.75 se řadí na první pozici.
     
    1
    Marie-Michéle Gagnonová rozjela závod velmi rychle, ovšem postupně předvedla pár zbytečný chyb, a to hlavně v technických pasážích, což se projevilo na vysoké pasivitě. S časem 1.12:73 je zatím nepravděpodobný výsledek do první desítky.
     
    Dnešní superobří slalom právě započal!
     
    V Rakousku panují solidní lyžařské podmínky. Trať je již připravena pro první závodnici Marii Gagnovou, která by dne určitě ráda předvedla dobrý závod.
     
    Startovní listina:

    1. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    2. Ariane Rädlerová (AUT)
    3. Tamara Tipplerová (AUT)
    4. Petra Vlhová (SVK)
    5. Sofia Goggiaová (ITA)
    6. Ali Nullmeyerová (CAN)
    7. Lara Gutová-Behramiová (SUI)
    8. Mirjam Puchnerová (AUT)
    9. Federica Brignoneová (ITA)
    10. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    11. Corinne Suterová (SUI)
    12. Tessa Worleyová (FRA)
    13. Elena Curtoniová (ITA)
    14. Joana Hählenová (SUI)
    15. Marta Bassinová (ITA)
    16. Wendy Holdenerová (SUI)
    17. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    18. Francesca Marsagliaová (ITA)
    19. Ester Ledecká (CZE)
    20. Romane Miradoliová (FRA)
    21. Tiffany Gauthierová (FRA)
    22. Christine Scheyerová (AUT)
    23. Kira Weidleová (GER)
    24. Roberta Melesiová (ITA)
    25. Maruša Ferková Saïoniová (SLO)
    26. Noemie Kollyová (SUI)
    27. Nicole Delagová (ITA)
    28. Laura Gaucheová (FRA)
    29. Jasmine Fluryová (SUI)
    30. Stephanie Venierová (AUT)
    31. Alice Robinsonová (NZL)
    32. Jasmina Suterová (SUI)
    33. Nadine Festová (AUT)
    34. Keely Cashmanová (USA)
    35. Elisabeth Reisingerová (AUT)
    36. Julija Pleškovová (RUS)
    37. Lisa Hörnbladová (SWE)
    38. Stephanie Jenalová (SUI)
    39. Patricia Manganová (USA)
    40. Sabrina Maierová (AUT)
    41. Estelle Alphandová (SWE)
    42. Karoline Pichlerová (ITA)
    43. Maureen Lebelová (USA)
    44. Ilka Štuhecová (SLO)
    45. Camille Ceruttiová (FRA)
    46. Nadia Delagová (ITA)
    47. Candace Crawfordová (CAN)
    48. Maryna Gąsienicová-Danielová (POL)
    49. Elvedina Muzaferijaová (BIH)
    50. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    51. Alix Wilkinsonová (USA)
    52. Ania Monica Caillová (ROU)
    53. Jacqueline Wilesová (USA)
    54. Greta Smallová (AUS)
     
    Průběžné pořadí světového poháru:

    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 966
    2. Petra Vlhová (SVK) 916
    3. Sofia Goggiaová (ITA) 657
    4. Sara Hectorová (SWE) 582
    5. Federica Brignoneová (ITA) 447
    6. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 443
    7. Wendy Holdenerová (SUI) 414
    8. Ramona Siebenhoferová (AUT) 413
    9. Michelle Gisinová (SUI) 385
    10. Ragnhild Mowinckelová (NOR) 351
    11. Lena Duerrová (GER) 348
    12. Katharina Liensbergerová (AUT) 343
    13. Breezy Johnsonová (USA) 322
    14. Tessa Worleyová (FRA) 312
    15. Elena Curtoniová (ITA) 308

    ....

    42. Martina Dubovská (CZE) 108
    53. Ester Ledecká (CZE) 83
     
    Pořadí SP v SuperG (4/7):

    1. Sofia Goggiaová (ITA) 320
    2. Federica Brignoneová (ITA) 227
    3. Elena Curtoniová (ITA) 216
    4. Mikaela Shiffrinová (USA) 205
    5. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 180
    6. Ragnhild Mowinckelová (NOR) 158
    7. Tamara Tipplerová (AUT) 99
    7. Ramona Siebenhoferová (AUT) 99
    9. Mirjam Puchnerová (AUT) 92
    10. Breezy Johnsonová (USA) 82
    11. Ariane Rädlerová (AUT) 79
    11. Marta Bassinová (ITA) 79
    13. Jasmine Fluryová (SUI) 75
    14. Corinne Suterová (SUI) 69
    15. Alice Robinsonová (NZL) 68

    ....

    31. Ester Ledecká (CZE) 41
     
    Ze všech dosavadních závodů plyne, že hlavní favoritkou na dnešní vítězství bude pochopitelně Sofia Goggiaová, která je aktuálně ve vedení v žebříčku superobřího slalomu, což ovšem bylo před tímto ročníkem více méně očekáváné. Nejvýše postavené konkurentky paradoxně budou týmové kolegyně, protože Federica Brignoneová i Elena Curtoniová se drží v této disciplíně na pomyslných medailových příčkách.

    Z českých závodnic budeme pochopitelně zvědavi na olympijskou vítězku právě ze SuperG Ester Ledeckou, která se určitě bude po včerejším osmém místě ze sjezdu, mezi černé koně. Nikoho dalšího už neuvidíme.

    Mimo jiné by mohla v závodu pomýšlet na nejvyšší umístění například i Ranghild Mowinckelová, jenž byla posledně druhá. Nesmíme bezpochyby opomenout ani stálice, mezi něž řadíme Tamaru Tipplerovou, Corin Sutterovou, lídryni Světového poháru Mikaelu Shiffrinovou, nebo Slovenku Petru Vlhovou. Zkrátka trať bude rozhodně otevřená pro všechny.
     
    Vítejte v jihovýchodní části Rakouska, v proslulém lyžařském středisku Zauchensee , kde jsou opět na programu rychlostní disciplíny v rámci Světového poháru žen v alpském lyžování. Dnes budeme svědky superobřího slalomu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Adam Sedlák

    Konečné pořadí:
    1. Federica Brignoneová (ITA) 1:10.84
    2. Corinne Suterová (SUI) +0.04
    3. Ariane Rädlerová (AUT) +0.17
    4. Marta Bassinová (ITA) +0.43
    5. Tessa Worleyová (FRA) +0.51
    5. Laura Gaucheová (FRA) +0.51
    7. Alice Robinsonová (NZL) +0.53
    8. Elena Curtoniová (ITA) +0.59
    9. Ester Ledecká (CZE) +0.60
    10. Lara Gutová-Behramiová (SUI) +0.64
    11. Ramona Siebenhoferová (AUT) +0.71
    11. Jasmine Fluryová (SUI) +0.71
    13. Tamara Tipplerová (AUT) +0.74
    14. Mirjam Puchnerová (AUT) +0.76
    15. Romane Miradoliová (FRA) +0.80
    16. Kira Weidleová (GER) +0.82
    17. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +0.88
    18. Petra Vlhová (SVK) +0.90
    19. Sofia Goggiaová (ITA) +0.92
    20. Christine Scheyerová (AUT) +1.04
    21. Nadine Festová (AUT) +1.24
    22. Sabrina Maierová (AUT) +1.50
    23. Keely Cashmanová (USA) +1.66
    24. Wendy Holdenerová (SUI) +1.67
    25. Maryna Gąsienicová-Danielová (POL) +1.70
    26. Joana Hählenová (SUI) +1.74
    26. Corinne Suterová (SUI) +1.74
    28. Francesca Marsagliaová (ITA) +1.76
    29. Noemie Kollyová (SUI) +1.79
    30. Stephanie Venierová (AUT) +1.81


    Startovní listina:
    1. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    2. Ariane Rädlerová (AUT)
    3. Tamara Tipplerová (AUT)
    4. Petra Vlhová (SVK)
    5. Sofia Goggiaová (ITA)
    6. Ali Nullmeyerová (CAN)
    7. Lara Gutová-Behramiová (SUI)
    8. Mirjam Puchnerová (AUT)
    9. Federica Brignoneová (ITA)
    10. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    11. Corinne Suterová (SUI)
    12. Tessa Worleyová (FRA)
    13. Elena Curtoniová (ITA)
    14. Joana Hählenová (SUI)
    15. Marta Bassinová (ITA)
    16. Wendy Holdenerová (SUI)
    17. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    18. Francesca Marsagliaová (ITA)
    19. Ester Ledecká (CZE)
    20. Romane Miradoliová (FRA)
    21. Tiffany Gauthierová (FRA)
    22. Christine Scheyerová (AUT)
    23. Kira Weidleová (GER)
    24. Roberta Melesiová (ITA)
    25. Maruša Ferková Saïoniová (SLO)
    26. Noemie Kollyová (SUI)
    27. Nicole Delagová (ITA)
    28. Laura Gaucheová (FRA)
    29. Jasmine Fluryová (SUI)
    30. Stephanie Venierová (AUT)
    31. Alice Robinsonová (NZL)
    32. Jasmina Suterová (SUI)
    33. Nadine Festová (AUT)
    34. Keely Cashmanová (USA)
    35. Elisabeth Reisingerová (AUT)
    36. Julija Pleškovová (RUS)
    37. Lisa Hörnbladová (SWE)
    38. Stephanie Jenalová (SUI)
    39. Patricia Manganová (USA)
    40. Sabrina Maierová (AUT)
    41. Estelle Alphandová (SWE)
    42. Karoline Pichlerová (ITA)
    43. Maureen Lebelová (USA)
    44. Ilka Štuhecová (SLO)
    45. Camille Ceruttiová (FRA)
    46. Nadia Delagová (ITA)
    47. Candace Crawfordová (CAN)
    48. Maryna Gąsienicová-Danielová (POL)
    49. Elvedina Muzaferijaová (BIH)
    50. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    51. Alix Wilkinsonová (USA)
    52. Ania Monica Caillová (ROU)
    53. Jacqueline Wilesová (USA)
    54. Greta Smallová (AUS)

    Pořadí SP v SuperG (4/7):
    1. Sofia Goggiaová (ITA) 320
    2. Federica Brignoneová (ITA) 227
    3. Elena Curtoniová (ITA) 216
    4. Mikaela Shiffrinová (USA) 205
    5. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 180
    6. Ragnhild Mowinckelová (NOR) 158
    7. Tamara Tipplerová (AUT) 99
    7. Ramona Siebenhoferová (AUT) 99
    9. Mirjam Puchnerová (AUT) 92
    10. Breezy Johnsonová (USA) 82
    11. Ariane Rädlerová (AUT) 79
    11. Marta Bassinová (ITA) 79
    13. Jasmine Fluryová (SUI) 75
    14. Corinne Suterová (SUI) 69
    15. Alice Robinsonová (NZL) 68

    ....

    31. Ester Ledecká (CZE)

    Průběžné pořadí světového poháru:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 966
    2. Petra Vlhová (SVK) 916
    3. Sofia Goggiaová (ITA) 657
    4. Sara Hectorová (SWE) 582
    5. Federica Brignoneová (ITA) 447
    6. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 443
    7. Wendy Holdenerová (SUI) 414
    8. Ramona Siebenhoferová (AUT) 413
    9. Michelle Gisinová (SUI) 385
    10. Ragnhild Mowinckelová (NOR) 351
    11. Lena Duerrová (GER) 348
    12. Katharina Liensbergerová (AUT) 343
    13. Breezy Johnsonová (USA) 322
    14. Tessa Worleyová (FRA) 312
    15. Elena Curtoniová (ITA) 308

    ....

    42. Martina Dubovská (CZE) 108
    53. Ester Ledecká (CZE) 83
    thejrc.org