Havířov – Prostějov 2:5 (kon.) | Kolín – Slavia 5:1 (kon.) | Kadaň – Vrchlabí 0:5 (kont.)
konec
SC Marimex Kolín
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 17.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Matěj MORONG - 5:1
     
    57:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Přesilovka sice zůstala nevyužita, krátce po ní ale domácí střílí pátý gól! Autorem je MATĚJ MORONG, kterému stačilo jen nastavit hůl po skvělém pasu Piegla. A v Kolíně to bouří! Asistence: René Piegl a Martin Štohanzl.
    47:22 Martin ŠTOHANZL - 4:1
     
    47:22
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Obrovský tlak domácích vrcholí další brankou, jejímž autorem je MARTIN ŠTOHANZL, který tak obstarává druhý přesilovkový gól. A to poté, co dostal (po dost možná nepovedené střele) přihrávku od Patrika Miškáře přímo před prázdnou branku. A čistě hradeckou spolupráci tak zakončuje už čtvrtou kolínskou trefou. Asistence: Patrik Miškář, Miroslav Kukla.
    44:46 David ŠAFRÁNEK - 3:1
     
    44:46
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jenže na druhé straně tu máme rychlou odpověď. Přesně totiž zafungovala spolupráce elitního útoku. Václav Jankovský našel před brankou DAVIDA ŠAFRÁNKA, který přesnou střelou do horní části branky zvyšuje. Asistence: Václav Jankovský a Ján Niko.
    44:25 Lukáš ŽEJDL - 2:1
     
    44:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní však v oslabení snižují. A to i přes možný ofsajd! Autorem branky je LUKÁŠ ŽEJDL, který v přečíslení dvou na jednoho zvolil střelu a udělal dobře! Protože puk dostává za gólmana Lukeše, který tak přichází o čisté konto. A Slavia je v zápase! Asistence: Tomáš Duda.
    26:58 Zdeněk KRÁL - 2:0
     
    26:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Autorem branky je ZDENĚK KRÁL, který po obrovské chybě defenzívy Slavie nezaváhal a ze slotu přesně zamířil mimo dosah Martina Michajlova. Moc pěkná střela mimochodem, brankář bez šance. Bez asistence.
    03:27 Jakub SKLENÁŘ - 1:0
     
    03:27
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se relativně z ničeho dostává do vedení! Na pravé straně dostal kotouč JAKUB SKLENÁŘ, který se s ničím nepáral a vypálil do horní části branky. Michajlov na jeho švih nedosáhl. Asistence: Luka Zorko, Jakub Váchal.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 4. J. Sklenář (Zorko, Váchal), 27. Z. Král, 45. David Šafránek (Jankovský, Niko), 48. Štohanzl (Miškář, Kukla), 58. Morong (Piegl, Štohanzl) – 45. Žejdl (T. Duda)


    SC Marimex Kolín: Š. Lukeš (G. Kuzněcov) – Piegl, Kukla, Pinkas, Niko, Zorko, Váchal – Z. Král (A), David Šafránek, Jankovský – Jan Veselý, Štohanzl, J. Sklenář – Miškář, Matějček, L. Krejčík (C) – Petržilka, Morong, Síla.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (Pittr) – Veber, Daniel Krejčí, Mikuláš Hovorka, T. Duda, R. Havel, Zelingr – Kružík, Žejdl, R. Všetečka – Šteiner, Kern, T. Pšenička – Vlček, Poletín (C), J. Doležal (A) – D. Soukup, Havrda, D. Petrov.
    Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Sýkora, Čáp – Maštalíř, Roischel.

    Diváci: 1000.
    thejrc.org