Clermont Foot – Štrasburk 0:2 (kon.) | Lille – Lorient 3:1 (kon.) | Montpellier – Troyes 0:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:1 (0:0)
ESTAC Troyes
Středa 19.01.2022, 19:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 20. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:57:10)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:10.
     
    Tahle dohrávka vyzněla překvapivě ve prospěch Troyes, které si tak po sérii nevalných rezultátů připsalo na své konto vítězství. Trenér Bruno Irles, který teprve nedávno nahradil Laurenta Batllese, mohl být spokojený, jak jeho mužstvo takticky tohle utkání zvládlo a že se nenechalo k ničemu vyprovokovat. MHSC vyčnívalo maximálně díky tvrdé hře, červenou kartu vyfasoval navíc kapitán Savanier. V oslabení pak přišel na řadu další negativní moment pro Montpellier, rozhodující trefu si připsal na své konto Chavalerin.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Omlin vyslal poslední nákop směrem dopředu z vlastní poloviny hřiště, Troyes se však zformovalo včas a soupeři v nebezpečném podnikání účelně zamezilo.
     
    90+4
    Troyes vybojovalo rohový kop. A s jeho rozehráním opravdu spěchat nebude...
     
    90+2
    Troyes se dostalo do sporadické šance, z dálky levačkou pálil Chambost, nicméně jeho zakončení nebylo vůbec přesné. Taková skutečnost však hostům moc vadit nemusí za tohoto stavu.
     
    90+1
    Ristič nespokojený s dalším verdiktem arbitra Stinata, který zapískal jeho faul vůči soupeři. Jestli v něčem dnes Montpellier vynikal, pak je to bezohledná, tvrdá hra, možná někdy na hranici pravidel fotbalu.
     
    90
    Pět minutek se bude nastavovat nad rámec druhého poločasu.
     
    89
    Opravdu už jen chvilka nyní zbývá Troyes k dotáhnutí tohoto zápasu do vítězného konce. Nyní zasahoval Gallon a schoval míč radši do náruče, než aby ho ohrožoval Germain.
     
    87
    Už jeden ostrý faul Ferrimu (MON) prošel, teď už si na něj Stinat posvítil žlutou kartou. Montpellier i nadále pokračuje ve frustrovaném výkonu.
     
    86
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Erik Palmer-Brown, přichází Yasser Larouci.
     
    85
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Joris Chotard, přichází Nicholas Gioacchini.
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Elye Wahi, přichází Beni Makouana.
     
    84
    Nedaří se, nedaří... Montpellier má k vyrovnání stále hodně daleko. Troyes si těsný náskok vlastně bez větších obtíží hlídá.
     
    81
    Germain se nyní hádal s jedním z rozhodčích na čáře ohledně autového vhazování. Možná chtěl i něco více. Diskutování se sudími je ale teď to poslední, co MHSC potřebuje.
     
    80
    Biancone se nyní ocitl v poměrně slušné pozici v pokutovém území, po zemi ovšem pálil jenom do zámezí. Omlin celou situaci v pohodě jistil.
     
    79
    ESTAC se směrem dopředu nežene, opravdu nemá jediný důvod. Když už, spoléhá na nějaké brejky. V současné chvíli opravdu nemusí podnikat výpady směrem vpřed.
     
    78
    Montpellier bude mít vážně hodně, hodně složitou pozici, aby vybojoval aspoň bod z této dohrávky. V oslabení se mu zkrátka nebude hrát dobře, navíc proti organizovaně působícímu Troyes.

    Patrik Sandev

    Branky: 74. Chavalerin (Rodrigues)

    Karty:   39. Mollet (MON), 58. Souquet (MON), 66. Chotard (MON), 68. Mavididi (MON), 87. Ferri (MON) – 21. Biancone (TRY)   62. Savanier (MON)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:10.
    Montpellier HSC: Omlin – Souquet (70. Sambia), Cozza, M. Sakho, Ristić – Ferri, Chotard (85. Gioacchini) – Mollet, Savanier (C), Mavididi (75. Germain) – Wahi (85. Makouana).
    Náhradníci: Bertaud – Makouana, Leroy, Sambia, Germain, Gioacchini, Thuler, Delaye.

    Trenér: Dall’Oglio

    ESTAC Troyes: Gallon – Biancone, Palmer-Brown (86. Larouci), Rami (C) (46. El Hajjam), Salmier – Chavalerin, Tardieu, Chambost, Chadli (33. Domingues) – Rodrigues, Dingomé (69. Camara).
    Náhradníci: Renot – Camara, Diop, El Hajjam, Domingues, Namri, Giraudon, Larouci.

    Trenér: Irles

    Rozhodčí: Stinat – Mouysset, Aube
    ocianews.com